Препарати за съдомиялна - 7

• 98 570
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • София
брех, как се чупи чиния в миялната?

И аз не знам, но ми се случи 2 пъти!

# 121
На мен 2 пъти ми се случи да вадя счупена чаша от стъкло, не йена или дуралекс.
Чупят се стъклените понякога - чинии, чаши, заради неправилно поставяне и лашкане предвид водната струя, температурните разлики, некачествено или вече овехтяло стъкло, дефект в самото стъкло и пр.

# 122
  • София
не мога да си изхвърля дуралекса, страшно ми харесва медената му прозрачност. за момента нищо не би ми харесало повече от сервиз дуралекс за хранене. приличат ми на форми от разтопен мед. само да добавя, че обичам мед, и кафето си го пия с мед  Mr. Green всеки луд с номера си, но кажете как да запазим стъклото читаво по-дълго в съдомиялна... Flutter

# 123
Моят съвет е да миеш с гел, той е по-щадящ съдовете, но пък тенджерите вероятно няма да са добре измити.  Confused

# 124
Щом така трепериш на дуралекса, ползвай гел и по-кратки програми, на по-ниски температури.
Имай предвид, че ще има надиране - от приборите за хранене, особено ножовете.

# 125
  • София
Аз нещо не схващам Сърчи, какво общо имат приборите и чашите вътре в миялната, че да се надират?

Дуралекса поне не е скъп и ги продават по единично, ако нещо се счупи, лесно се заменя Simple Smile

За радост за сега нищо не ми се е чупило Simple Smile

# 126
Имах предвид, че препаратите - таблети или гел, дори и да съдържат добавка за защита на стъклото, в един момент го надират.
А приборите като лъжици, вилици и ножове надират дъната на чиниите в процеса на хранене - когато се храним ползваме прибори, които се опират в дъната и страниците и така дерат постепенно.

# 127
  • София
ах, да Simple Smile По време на хранене - разбира се Simple Smile

# 128
според мен, колкото по-силен е препарата и температурата по-висока, толкова повече се захабява посудата. Имаше мнения, че тези на Лидл и Кауфланд мият много добре, но са с по-евтини съставки и те драскат. Не мога да заявя категорично дали е така. W5 ми е захабявал чаши .Но Финиш определено е агресивен. Също не е доказано, че гела е по-щадящ, но това си е лично мое мнение Peace

# 129
Ето това си купих www.thbd-online.com/bg/heitmann-таблетки-за-съдомиялни-м-ни-12-фазни-20-бр-detail.html  ,е не на тази цена и не от този сайт ,обаче още нямам наблюдение мие ли добре.Пусках един път с него съдомиялната ,беше ок  Grinning ама от един път newsm78.Купих и Фери ама платинум 45 таб за 12.99лв добре ли е???Сега съм се заредила до второ пришествие,че имам още от другото Фери 2в 1 и горката съдомиялна тюфка поне един път на ден ,а понякога и по два пъти.За 9 комплекта е и не ми стига Mr. Green ,чудя се тези таб на Heitmann дали да не ги чупя?Имаше и едни с тревичка на кутията ,бяха по-скъпи ,обаче реших с тези първо да опитам  bouquet

# 130
  • Русе
Купих и Фери ама платинум 45 таб за 12.99лв добре ли е???

Откъде, цената е супер просто за платинум?

# 131
  • София
Момичета, какво ви е мнението за таблетките на Амуей?
Струват ли си паричките? Доволни ли сте?

# 132
Момичета, какво ви е мнението за таблетките на Амуей?
Струват ли си паричките? Доволни ли сте?

0.55 лв. за таблета, ай не! Не съм стисната, ама прекалено го дават. Има по-евтини алтернативи, така де.

# 133

0.55 лв. за таблета, ай не! Не съм стисната, ама прекалено го дават. Има по-евтини алтернативи, така де.

А колко е, така да кажа, нормално да струва едно миене? Да се ориентирам все пак  Rolling Eyes

# 134
  • на кой му пука, майна
На КК излиза около 0.13лв.

Общи условия

Активация на акаунт