Препарати за съдомиялна - 7

• 99 291
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря за отговорите. За София ставаше въпрос. Когато си ходя в София, винаги гледам да купя за майка ми. Последно мисля че намерих в Кауфланд. Но ме заинтригува фактът, че има специализиран магазин, тоест се предполага, че има по-голям избор.
Аз лично съм ползвала само бебешкия прах на Сано, намирам го за много качествен, нежен към чувствителна кожа (децата ми тъй да се каже отраснаха с него) и с прекрасен и дълготраен аромат, който се запазва на дрехите със седмици.
Ще погледна дали мога да намеря онлайн препарати за съдомиялна от същата марка, най-малкото да ги пробвам.

# 391
Добро утро! Аз имам проблем от известно време. От години ползвам праха на ККласик, но последния път в Кауфланд таблетките на Сомат бяха на промоция, та реших да си взема... и от тогава по чиниите ми има едни лепкави прозрачни петна. Мисля си, че е от таблетките и за това започнах да слагам и малко прах в отделението, защото си мислех, че препарата идва слаб, обаче продължават да ми излизат неизмити. И миялната съм я почиствала, но без успех. Дали от какво може да са???

# 392
А някой ползвал ли е магнитна топка за съдомиялна?

# 393
Добро утро! Аз имам проблем от известно време. От години ползвам праха на ККласик, но последния път в Кауфланд таблетките на Сомат бяха на промоция, та реших да си взема... и от тогава по чиниите ми има едни лепкави прозрачни петна. Мисля си, че е от таблетките и за това започнах да слагам и малко прах в отделението, защото си мислех, че препарата идва слаб, обаче продължават да ми излизат неизмити. И миялната съм я почиствала, но без успех. Дали от какво може да са???

от кой вид е Сомат? Най-вероятно е от тях

А някой ползвал ли е магнитна топка за съдомиялна?

не съм, но ако са както тези за перални - няма нужда Stop Пробвах и изхвърлих.

# 394
  • Пазарджик
Момичета помагайте.Купих си съдомиялна Indesit преди 2 месеца. Първите няколко пъти всичко беше наред. Но последните пъти всичко е много зле.Не ми ги мие както трябва и всички излизат с бели следи по тях и като че ли не изплакнати както трябва. Ползвам Феери All in 1, слагам и соли и гланц и все същото. Не знам аз ли бъркам някъде какво се случва но всичко ми излиза побеляло.

# 395
  • Пловдив
Аз също съм със съдомиална от около половин година, в началото ползвах таблетки К класик на Кауфланд, сега ползвам Феери Платинум. Сложила съм сол и в началото слагах допълнително гланц. Чашите ми излизаха на бели петна. От както спрях да слагам допълнително гланц, всички чаши ми излизаш блестящи, без петна. Солта ми е на 4, те са 7 степени. Явно петната са били от гланца.
А вие като варите пилешко месо, тенджерите като ги миете в съдомиалната измиват ли се добре? При мен и с двата препарата ,които съм ползвала остават някакви малки точки, които се напипват с ръката и трябва допълнително да ги изтъркам с гъбата след като са измити.

# 396
  • Пазарджик
То и без гланц пак ми стават на петна и не само чашите а и чиниите и всичко. Ще взема да сменя препарата та да видим какво ща стане.

При мен някой път ми ги измива ни повечето пъти ми остават точици.

# 397
След като прочетох (беше доста отдавна, ама все нямах на сгода да мина да взема) някъде в интернет потребителска класация за препарати за съдомиялна, купих W5 All in one на Лидъл, които таблетки потребителите са класирали на първо място през 2014 мисля че беше, с оптимален баланс между цена, измиване, блясък и прочие показатели. Изпробвах само веднъж досега, но бих казала, че съм много доволна. Ако след няколко още използвания съм все още доволна, ще го препоръчам горещо.

Не съм попадала тук на мнения, има ли използващи го и доволни?

# 398
След проба-грешка ползвам вече само тези таблетки на Лидл. Ползвам паралелно и течен Сомат за по-фини и незамърсени съдове, макар че с Лидлските нямам проблем в тези случаи.

# 399
  • Пазарджик
Благодаря момичета , ще взема от тези на Лидл и ще пробвам. и аз.

# 400
Ах, объркала съм се, W5 All in One са на второ място след Fairy Platinum All in One в класацията на Which за 2014.

# 401
И аз съм доволна от таблетките на Лидл, но за силно замърсени слагам Фейри, като свършат ще пробвам и лидълските как се справят.

# 402
И аз съм доволна от таблетките на Лидл, но за силно замърсени слагам Фейри, като свършат ще пробвам и лидълските как се справят.

Аз за най-силно замърсени ползвам Финиш Куантум, за по-малко Феъри Платинум, сега и W5, а за половинчасовата програма Финиш прах.

Редактирам се - сега, гледайки таблицата, забелязвам, че потребителите, относно качеството на почистване, са по-доволни от Феъри Платинум. Ще пробвам и така.

# 403
Може ли някой от Пловдив да ми каже на колко му е настроена солта и ако има някой със съдомиялна Беко да каже от къде се регулираше солта , че съм забравила

# 404
  • София
Здравейте, от какво може да не ми се разтварят таблетките Finish в съдомиялната? Прекалено често почти цялата таблетка остава загнездена в отделението (капачето се е отворило). Толкова ги рекламират, гледам и на 3-то място в класацията от по-горе, явно при нас нещо е проблема, ама какъв ли е?...

Общи условия

Активация на акаунт