iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 59-та тема

• 52 782
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Момичета вече почнах да се притеснявам за моята поръчка. Шипната е на 19.09 и няма и след от нея. Тя е на стойност 70$. Имах и друга за 20$ и пристигна още преди седмица, но в пощата. Кажете ми как се процедира в митницата, като не съм сигурна къде е? Трябва ли да нося разпечатка от сайта на поръчката или от платежното или и аз не знам какво? И на кое гише на митница да търся? Никога не съм ходила там и не знам какви са им процедурите.
Пратките, които отиват на Митница пристигат средно за 20-на дни
Ще получиш Митническо известие /по пощата/ с което те канят да си вземеш пратката от Митницата/
Трябва да носиш копие от Ордера на поръчката
За СФ - 12,13 и 30 гише  / на 1 стр. е описано/
Провери първо в Пощата дали не е пристигнала, ако не е  ги попитай дали има Митническо известие за теб

L0v3d
Възползвай се от 10% намаление / нали значеш Simple Smile, който рискува печели /

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 436
Денис  Hug
Може ли за последно да те питам нещо - имаме ей това http://www.iherb.com/Solgar-Calcium-Magnesium-Citrate-with-Vitam … ;sr=null&ic=7 няма проблем да се взима при метаболитен синдром и подагра, нали? Прегледът при лекаря ни е чак след месец, ако можеш да си кажеш твоето мнение.  Blush В схема 10 пиеш, 10 почиваш?  newsm78

# 437
Получих си поръчката и искам да попитам по кое време на деня е най -добре да се приема сиропа от черен бъз .А рибеното масло става ли да се дава вечер ?Също искам да попитам кога се отразява
Rewards ако някои ми е ползвал кода ?

За черния бъз мисля че няма ограничение за времето за приемането му, може по всяко верме на деня. Същото важи и за рибеното масло, но е най-добре да е след най-мазното хранене за деня ( аз го давам вечер). Rewards се отразява след като е ползван, но преди да се отрази за първи път трябва да потвърдиш че приемаш условията на ползването му.

Може ли някой да изясни как контретно се използва натрупаната сума за Rewards ?

Къде мога да приема условията ,че нещо не мога да се ориентирам .Благодаря

Последна редакция: чт, 09 окт 2014, 15:58 от pepi05

# 438
  • Sofia
Здравейте, искам да помоля за малко помощ в избора на някои неща които искам да поръчам тъй като съвсем се обърках  Praynig
Рибено масло по възможност да е органик и да е приятно на вкус за деца на 4 и 8г., пак органик балсам (може и нещо друго което да става за разресване) и шампоан за деца.
Търся също така и белено конопено семе, ако има някое изгодо прдложение.
За мен и мъжа ми антиоксидант, незнам дали има подходящ и за деца.
И последно крем за около очи, ако става и за сенки под очите ще е супер(може и отделен продукт).
Благодаря на всички предварително   bouquet

# 439
информация за REWARDS има тук :

https://rewards.iherb.com/how-it-works

Код за отстъпка при първа поръчка в iherb.com - SDB331

# 440
# 441
Момичета, имам очаквана дата за доставка утре - Estimated Delivery Date - October 10, 2014.
Понеже на предните поръчки не съм обръщала внимание дали е точно да попитам - дали утре ще пристигне наистина? Малко ми е спешно и не ми се чака известие затова мисля да проверя директно в пощата, но все пак исках да се допитам и до вас. И ако е точна датата, дали означава, че на тази дата пристига в София или е сметнато, че директно ще дойде в моя град (не е Сф)  Rolling Eyes
Или всичко е просто ориентирно  Thinking

Мерси  Peace

# 442
Датите в сайта изобщо не ги гледайте. Нито е точно, нито е ориентировъчно - никой не може да ти каже кога ще пристигне. Между 10 дни и един месец пътуват поръчките.

Код за $5-$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 443
  • Sofia
Благодаря, Denis  Hug   bouquet

# 444
Рибеното масло, което е препоръчала Денис го пие и дъщеря ми и никак не му се мръщи. Иначе е капризна Peace

# 445
  • Варна
Някой поръчвал ли е от това, да ме ориентира във цветовете и как е като го сложиш:

http://www.iherb.com/Physician-s-Formula-Inc-Organic-Wear-Tinted … fl-oz-44-ml/44765

.....

В началото изглежда малко по-наситен, но после някак попива и уеднаквява тена. На моята кожа - сравнително светла - стои добре. Не е покривен, все пак не е фон дьо тен, мирише малко силно, но на мен ми допада!  Peace

Код за отстъпка от $5 или $10 при първа поръчка от iHerb.com - QCN732

# 446
  • Варна
....Също искам да попитам кога се отразява Rewards ако някои ми е ползвал кода ?
.....

Може ли някой да изясни как контретно се използва натрупаната сума за Rewards ?

Къде мога да приема условията ,че нещо не мога да се ориентирам .Благодаря

Цъкваш на My Account горе вдясно. В зелен правоъгълник стоят твоите данни с код и т.н., а най-отгоре пише: Rewards credit available: $....... Ако имаш rewards, но все още не си се съгласила с условията на сайта, пише нещо като click here и там се съгласяваш - I am agree . Ако вече си минала съгласие, пише сумата, която ти се приспада автоматично като започнеш да правиш поръчка.
Аз благодаря искрено на хората, които са ползвали моя код /не знам нито колко, нито кои са, но им благодаря от сърце  Heart Eyes/

Код за отстъпка от $5 или $10 при първа поръчка от iHerb.com - QCN732

# 447
Здравейте,
Дали може да ми препоръчате коластра за дете на 2 години?
Засега мисля да поръчам тази на НАУ:
http://www.iherb.com/Now-Foods-Colostrum-500-mg-120-Capsules/113 … sr=null&ic=14
или пък тази на 21 century
http://www.iherb.com/product-reviews/21st-Century-Health-Care-Co … apsules/9621/?p=1
Май и за двете прочетох добри мнения.
Нещо друго да ми препоръчате за засилване на имунитета на същото 2 годишно? Simple Smile
Благодаря предварително

# 448
# 449
Включвам се с молба да ми препоръчате добър глюкозамин от сайта.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка: FLB891

Общи условия

Активация на акаунт