The vampire diaries / Дневниците на вампира - Тема 41

• 57 445
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
  • КиТ
На мен са ми много сладки Кер и Стефан  Heart Eyes Mr. Green

# 706
За теб не се и съмнявам.  Joy
Нищо чудно да загаджат Деймън и Бона.  #Crazy
Кой ли ги гони? Предполагам Лили, но нищо чудно и някой друг да изскочи.

# 707
  • София
Толкова са сладки, че ти идва да ги пребиеш със сопа.

# 708
  • Варна
Толкова са сладки, че ти идва да ги пребиеш със сопа.
Joy Joy Joy

# 709
# 710
  • Buffyworld
Аз още не съм гледала Древните, че все не ми стига времето, но Дневниците гледах снощи и много ми хареса. Беше свежо и ми хареса , че все пак не са забравили Аларик и  мъката му. Много го претупаха в миналия сезон, но сега му отделиха доста време. Аларик и Деймън заедно в Европа - супер !  Елена изобщо не ми липсваше. Мисля , че беше страхотно начало като за нов сезон.

# 711
  • Русе
Аз лично малко се обърках в първия епизод на сезон 7.....От начало  действието  беше "след 3 години",после беше "днес ". А 6-ти сезон свърши как Деймън стои на часовниковата кула,а този момент беше в средата на тази серия и все пак кой ли ги гони ?  newsm78  Логично е да е майка им,но тук нищо не се знае. #Crazy

# 712
  • Вестерос
 Rolling Eyes не гледате явно. След 3 години е , че Стефан буди от ковчега Деймън и има още един ковчег. А днес е като почна Карълайн да пише и са в Европа, после се връщат и там с майката и вещиците. Всичко, което ще зяпаме сега, ще доведе Деймън да е в ковчег.

# 713
Според мен ги гони на Аларик жена му. Нали нея искаше да връща с някакъв червен камък. Стефан имаше белег като на един от вампирите на Лили, значи е свързано с "Джемини". Ще видим, Дано малко го заплетат и да има интрига, че само лиготии не им отиват вече, Станаха на по 40 години актьорите (Рик, Деймън, пък и Стефчо ги гони)

# 714
А в другия ковчег кой ли е  Thinking Едва ли е Елена..... нали се предполагаше тя да е на много тайно и скрито място заради лека за вапмиризъм в кръвта й
Не ми харесва идеята да гаджосат Бони и Деймън,но за съжаление усещам, че май натам води сюжетната линия. Елена и Деймън като двойка.....някак си стояха добре и естествено на екран
Не знам как са я решили тази работа - Деймън да изкара един живот с Бони и тя като умре да изкара още един с Елена ли?!  ooooh!
Нещо не ми се понрави тази странна идея с обвързването на животите на Бони и Елена. Явно сценаристите просто искат да си оставят "вратичка" ако Нина Добрев вземе та реши да се върне в шоуто.

# 715
Бона ме подразни традиционно. Ясно е, че ще има либоф с Дамянко.
Дамян е толкоз сладък, когато не говори! Heart Eyes Или поне като е тъжен.
Аларик е моят човек! Обичам да си го гледам във всякакви пози. Принципно съм трезвеник и не обичам пияници, обаче той е направо свръх секси с чашката! И с юмруците пак.
Ензо, като никога, почти не ме подразни. Хареса ми, като каза, че не бил момче за поръчки. Ама излезе, че бил Laughing
Кера е с хубави крака, иначе е понапълняла, но е поносима. Виж, Стефчо е неизтърпим още от първия сезон и през всичките си превъплъщения. Просто не можах да се примиря нито с брадичката, нито с прическата му!
Завръзката е сносна, даже бих казала занимателна.
Слава Богу, че Еленка е в отпуск! Praynig

Последна редакция: пн, 12 окт 2015, 13:56 от Анонимен

# 716
Сериозно??? Деймън нямаше къде да отиде и се настани при Бони? За Кер и Стефан бях подготвена ама тая тъпотия изби рибата  Laughing

# 717
  • Вестерос
Керката е бременна

# 718
В другия ковчег трябва да е Керата, нали ще ражда и няма да може да изкара сезона

# 719
  • in Wonderland
Оо, започнал нов сезин, а аз още стария не съм доизгледала.
Има ли някъде по- свестни субтитри за последните 5-6 епизода?

Общи условия

Активация на акаунт