На кое място по красота се нарежда българката според вас?

• 34 117
  • 784
  •   1
Отговори
# 435
.
Това за сънародничките в чужбина.Тези с хубав вкус са рядкост и не се отличватот местните като по-горните.
В България има и добри обличащи се,защото те са по-редкият случай и те се отличават...

И аз много обичам с анцунг да се разхождам. Мда...

Wink

Думичката е анцуг.  Wink
Взимам си поука.Една от причините да пиша в този форум е,че иначе въобще не пиша на български..и съм изпозабравила много граматични правила и по-сложни думи  ooooh!

# 436
.
Това за сънародничките в чужбина.Тези с хубав вкус са рядкост и не се отличватот местните като по-горните.
В България има и добри обличащи се,защото те са по-редкият случай и те се отличават...

Wink

Думичката е анцуг.  Wink
Взимам си поука.Една от причините да пиша в този форум е,че иначе въобще не пиша на български..и съм изпозабравила много граматични правила и по-сложни думи  ooooh!

Wink

# 437
.

Wink

Думичката е анцуг.  Wink
И на немски означава костюм  Wink

# 438
Те затова ли толкова хора го носят и по сватби? bowuu

# 439
Кои са тези хора, които го носят по сватби? Питам, защото напоследък се случиха доста сватби и не видях нито един човек с анцуг, нито един. Това са някакви пълни глупости.
Да не говорим, че с дънки и кецове ходи цял свят, аз поне съм виждала така облечени хора навсякъде.

# 440
Типично облекло на българско момиче
Скрит текст:
Типично облечени френски момичета
Скрит текст:

# 441
  • В Космоса
Франсетата с биричките, обаче. Grinning Сладурани! Laughing

# 442
Трябва да им намеря снимки с винце  Laughing

# 443
  • София
Не знам къде ги срещате тези момичета с анцузи Simple Smile За мен е изключителна рядкост да попадна на такива. За София говоря.

# 444
Франсетата с биричките, обаче. Grinning Сладурани! Laughing

Да, обаче "българското" момиче е вкъщи, докато френските девойки са излезли да се забавляват, има разлика. И аз си разхождам кучето със спортни дрехи, а излизам с "вечерни".

# 445
  • В Космоса
Българското е в училище според мен. Thinking

# 446
В интерес на истината френските девойки са си у тях,а българката мисля,че е на училище.
Съзнателно избегнах снимки на ''забавляващи'' се български девойки...

# 447
Българското е в училище според мен. Thinking

Искам да кажа, че не е out & about.

# 448
Абе, Тарталет, супер смешна си - все едно само ти знаеш и трябва да чакаме снимките ти, за да видим как се носят нашенките в чужбина Simple Smile Всеки ден разглеждам снимки на български момичета, учещи в Германия, включително и от дискотеки и не виждам да се обличат, както описваш ти. Все гледаш да наплюеш българите из темите - мъжете били грозни, жените - не знаели как да се обличат. А ти каква си - германка, американка? Кога стана циганка, кога ти почеря гъзът?

# 449
  • София
Тарталет, ти тенденциозно си търсила девойка с анцуг, за да я представиш за типично изглеждащо бг момиче,  и съответно нормално облечени френски такива. Все едно сега да постна снимките на пияни и тлъсти англичанки и да кажа,че те там са все такива.

Общи условия

Активация на акаунт