Размяна на стикита от Лидл / Stikeez

• 94 680
  • 800
  •   1
Отговори
# 165
Имаме за размяна;акула черна,дух-розово цикламен и извънземно -зелено .
Понеже не сме от София мога да ги изпратя с препоръчано писмо .
п.с. днес получих вече едно стикиз с препоръчано писмо благодаря на коректната майка от Лидалската тема/cveta3/.  bouquet
 Laughing Laughing Laughing
на нас ни трябва изванземното cheezz а  на вас тел ми е 0895441260

# 166
Аз имам само 2 овцата и заека, а целия клас ги събира и аз искам, но не пазаруваме от Лидл!!! Някой знае ли къде се продават защото чух, че се продавали но незнам дали е вярно Simple Smile
има ги в кауфланд 3 броя за 2 лв

# 167
  • София
Ние имаме повтарящи се:
жираф, хипопотам, чудовище игор.
Търсим:
слон, костенурка, акула, guinny (пингвин ли е това), вълк, пате, moody, snaky, frankey, chompy, orby.

София, района на мол Парадайс в работни дни.  Peace

# 168
  • Пловдив
В Пловдив търсим кученцето Fido и чудовището Igor. Имаме костенурката Loggy и хипопотама Hip-Hip, овцата Puffy, акулата sharky, котето kitty, заека bunny, chezz. Може и по пощата.

Последна редакция: сб, 04 окт 2014, 19:34 от eli_diva

# 169
Аз имам само 2 овцата и заека, а целия клас ги събира и аз искам, но не пазаруваме от Лидл!!! Някой знае ли къде се продават защото чух, че се продавали но незнам дали е вярно Simple Smile
Много интересно-в кауфланд не са чували за такова нещо  newsm78......

# 170
  • София
Търся:
frogy, piggy, hip-hip, cheezz, snaky, guinny, papsy

# 171
Повтарящи: слонче, жаба, chompy и orby
Търсим: зайче, костенурка, акула, златна рибка и snaky

# 172
  • Бургас
Търсим жабката и жирафчето, а ни се повтарят тези:

А пък случайно и албумче излишно ако има някой, също ще сме благодарни с малчо, че тук свършиха  Tired

Редактирам, защото вече са "спазарени" костенурката, кучето/вълка и овцата срещу липсващите ми 2 жУвотни от тази менажерия Joy, а останалите ще подаря на 2 познати дечица. Остава ми само албумче да намеря отнякъде евентуално, но ако не - здраве да е Peace На всички останали успех с мисията  bouquet

Последна редакция: сб, 04 окт 2014, 16:00 от bradata

# 173
  • Бургас
Много интересно-в кауфланд не са чували за такова нещо  newsm78......
Няма логика да се продават в Кауфланд. На самите опаковки, на кутията, на торбичките, все е знака на ЛИДЛ. Не мисля, че биха ги пуснали така в Кауфланд. Евентуално може да има някакви имитации.

# 174
  • Бургас
Лидл просто ползват под своя бранд играчките на тази марка http://zingtoys.com/zing-novelty/stikeez, а иначе те се продават и в други серии и опаковки (доколкото разбрах и в Комсед има, продават се и едни близалки пак с такива стикита),така че е напълно възможно при играчките в кауфланд да ги има, но не от тази серия Peace

# 175
Търсим

Papsy - може и да го купя

Имаме

Piggy 2
Kittie 3
Cheezz 1
Dolfy 1
Hip hip 1
Snaky 2
Bunny 1
Igor 1
Ely 1

# 176
актуализирам,
търся: пате,
           костенурка (чакам потвърждение от Rebol)

предлагам: оrby,
                   хипопотам,
                   делфин (при потвърждени отива при Rebol)

Последна редакция: нд, 05 окт 2014, 04:01 от albenab

# 177
Здравейте на всички.
Търся: LOGGY(Костенурка) и CHOMPY .
Предлагам: KITTIE, FROGGY, MOODY, GUINNY, SHARKY, PUFF-PUFF, PIGGY, DOLFY, COW, ELY.
От София до МОЛ София.

# 178
Здравейте, искам да купя и да съберем колекцията, синът ми е полудял по тези стикита.
Имаме само 5 в момента, търся другите (около 20).

Предлагам по 2 лв./бр.

Последна редакция: сб, 04 окт 2014, 19:52 от Анонимен

# 179
Всички тук сме полудели за тези стикита покрай децата си. Албуми стана ясно, че няма никъде. Аз бих дала и 20 лв за него, но факт е, че е изчерпан навсякъде, както и торбичката. Много ще се радвам, ако някой иска да се раздели с албума си и торбичката.....надеждата умирала последна....

Общи условия

Активация на акаунт