Звездни компромати-218 част

• 55 730
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Аштън Кътчър е избрал интересен начин да покаже бебето. В своя сайт е публикувал тези снимки със следния текст: "Ето снимка на нашето бебче, е поне на една от снимките е то. И може ли хеликоптерът да спре да кръжи над къщата ни, все пак вътре спи бебе! Тя е толкова сладка! Можете ли да познаете кое е нашето, всъщност има ли значение? Всички бебета са сладки"  Grinning

# 721

Сериозно  Crazy. Сигурно Уаят Ърп им е любим герой  Laughing.

Кандис Суанпул на снимки

Кейт Мос

Ким К. с дъщеря си

Никол Шерцингер

Ема Томпсън

Джей Ло, 1, 2, селфи

Каролина Куркова на почивка със сина си

Ванеса Паради с приятеля си

Гуинет Полтроу  Heart Eyes

Риана 1

Линдзи Лоън

Елън Помпео е признала в шоуто на Джими Кимъл, че има втора дъщеря, износена от сурогатна майка. Бебето е родено преди два месеца.

Роузи Х. Уайтли

Дениз Ричардс с дъщеря си

Сара Джесика Паркър намира чек за около 5000$

София Вергара

Хайди Клум с приятеля си и децата- въпросният сигурно има някои достойнства, но на мен ми прилича на грозна жена

Ева Лонгория

# 722
  • София
Хайди Клум с приятеля си и децата- въпросният сигурно има някои достойнства, но на мен ми прилича на грозна жена
Помислих си, че е грешка и че това всъщност е лелката-бавачка на децата.  :crazy

Гуинет е с със страхотна рокля.

# 723
Това някаква мода ли е, да се ползва сурогатна майка за износване на дете от знаменитости.Сещам се за Сара Джесика Паркър и бившата жена на Том Круз /забравих й името/.

# 724
  • Once there was a Hushpuppy...
Гледам много се налага този милитъри зелен цвят тази есен newsm78
На Джей ло дантелената рокля е един път Heart Eyes
Гуинет на мен ми е измита чиния и с червило и без, и с рокля и с панталон, много ми е безлична, никак не ми е интересна и запомняща се.За секс излъчване пък да не говорим Stop....0
Линдзи Лоан ми хубавее понякога доста. Сега от тези снимки също Peace

# 725
  • София
Гуинет на мен ми е измита чиния и с червило и без, и с рокля и с панталон, много ми е безлична, никак не ми е интересна и запомняща се.За секс излъчване пък да не говорим Stop....0
Аз също намирам Гуинет за бозава и безлична, но на въпросната снимка гледах роклята, не нея.  Grinning

# 726
Гуинет май беше запалена по здравословния начин на живот ,добре и се отразява и в лице и в тяло.Иначе и на мен въобще не ми е идеал. Peace

# 727
  • Пловдив
Джей Ло отново мнооого красива,само тия цици нещо  Thinking не ми стояят естествено Crazy

# 728
Това някаква мода ли е, да се ползва сурогатна майка за износване на дете от знаменитости.Сещам се за Сара Джесика Паркър и бившата жена на Том Круз /забравих й името/.

Причините за които се сещам е че са холивудски икони, не искат да си развалят фигурата, имат ангажименти. Другата е че са си на възраст. Вероятно и яйцеклетките са им донорски. И третата причина- не могат да износят дете. Аз например няма да имам второ дете, просто защото имам здравословен проблем. Ако забременея, пък не мога да го износя. Та така.

# 729
 Mного сладки бебета е пуснал Аштън. Аз залагам на първото бебче от втория линк (най ми е красиво то Blush ).

# 730
Някъде видях, че било това с голямата панделка на шапката. Не знам дали е вярно или са просто предположения.

# 731
Някъде видях, че било това с голямата панделка на шапката. Не знам дали е вярно или са просто предположения.
Аз пък мисля, че нито едно от бебетата не е тяхното  newsm78

# 732
# 733

май прави калкулация колко чифта обувки може да си купи с тях Simple Smile

# 734

Това е доста неприятният любител по-големи от него дами Вито Шнабел. Освен че вероятно може да й говори на родния й немски език, не се сещам за други някакви негови особени достойнства. Видими.

Общи условия

Активация на акаунт