АВАТАРНИ ИГРИ-6

• 32 223
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
  • Once there was a Hushpuppy...
Да ти кажа честно не издържах до финала, защото филма сам по себе си трудно успя да ме задържи и 1час. А, обичам фантастики, но по-новаторски направени/ако ще и написани/.Тези сюжети тип игри и борби за оцеляване по отбори се изтъркаха толкова много, не мислиш ли? Не само покрай разни риалити предавания, но и във всяка втора фантастика е така.Сега ще си намеря коментара, че там бях по-обстойна Peace
Ето това бях писала във филмовата тема Laughing
Скрит текст:
Едвам го изгледах, добре че момчето се съблече да оплакна око и се целунаха....иначе тотална скука.
Все едно не бяхме в бъдещето, а съвсем в настоящето. Не ме разбирайте погрешно, не че искам злото поне веднъж да победи на филм Mr. Green, но не видях нищо новаторско в сюжета, а дори и ефектите на бяха нещо невероятно за мен. Едни и същи до болка познати ни истории поднесени в различни опаковки.
На моменти допуснати елементарни грешки, като в началото си срязваха ръцете, за няколко капки кръв в едни ванички с вода, и като дойде ред на нашите водата беше чисто нова, без капки кръв Crazy А, преди тях бяха минали бая хора.. Laughing Все дреболии, и героинята на Кейт Уинслет вечно беше в центъра на събитията   newsm78... Както и това, че филма премина под знака на състезанията от типа  - Да оцелееш...а,и лошите сред добрите в негласна борба с по-добрите Joy Joy Joy В стил да си ги премерим...
Предпочитам да гледам Междузвездни войни и Батман до края на живота си, ако фантастиките ще изглеждат като този Tired

Последна редакция: чт, 06 ное 2014, 09:28 от Hushpuppy

# 721
Аз се чудя защо за жанр пишат и фантастика,като си е чиста антиутопия. newsm78 Виж как подлъгват хората Crossing Arms
Обичам подобни сюжети, нищо,че са изтъркани Embarassed в автобуса бързо се четат.Опитах и 50 нюанса на сиво,но там с прескачане стигнах до 3 книга и немога повече Flutter Crazy

Фантастика без два космически кораба,роботи и 5 раси извънземни не е никаква фантастика Crossing Arms

# 722
  • I want it all and I want it now.
Здравейте.

Търся сайт за коледни гифтове  Praynig,надписи,снежинки  Laughing

Преди имаше един руски в който имаше почти всичко и можеше да се използва и за форума ,но са го спрели.
Много ,благодаря.    bouquet

Последна редакция: чт, 06 ное 2014, 11:07 от Syn

# 723
Аз съм готова за играта  Embarassed
Само не разбрах - в темата слагаме ли комбинациите или ги пращаме само на Диди, която ще ги пусне в общия пост и ще познаваме?  Rolling Eyes

# 724
  • КиТ
На мен пък филма ми хареса,после прочетох 3те книги на един дъх и после си купих и книгата ФОР Crazy
До сега не съм чела така книги от до,а филма вече съм го гледала 3 пъти,като наближи март,ще го гледам за 4ти път и може да повторя книгите  Crazy

# 725
Плами,кажи малко за "Фор".Аз се чудя още дали си струва да си я взимам.Една такава мъчичка ми се вижда Mr. Green
Аз така направих с Игрите на глада,първо гледах филма,после прочетох книгите.Гледах пак първата час и вече на кино 2-та.

# 726
А,добър ден Hug
Моля,дамите от "филмовата групичка" Heart Eyes да пуснат линк на обсъждания филм.Може и на лични Laughing
За играта имам едно подарено одеание,което го взех понеже направих асоциация с един много,много стар филм.Да сега съм в чуденка,голяма.Ми как ще го разпознавате като повечето от вас не ви е имало тогава Joy Joy Joy

# 727
  • Живее на Луната
И аз съм голям фен на двата филма - Игрите съм ги чела, другите - не. А Фор още като го видях във филма и ми падна ченето  Mr. Green

# 728
  • КиТ
Плами,кажи малко за "Фор".Аз се чудя още дали си струва да си я взимам.Една такава мъчичка ми се вижда Mr. Green
Аз така направих с Игрите на глада,първо гледах филма,после прочетох книгите.Гледах пак първата час и вече на кино 2-та.

Ми общо взето в нея се разказва,за живота на Фор преди да срещне Трис и малко се застъпва,там като я среща за първи път,какво си е мислел ей такива неща  Crazy За 1 ден я изчетох  Mr. Green

Сосче: http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=416076&hit=1

# 729
Плами  Heart Eyes Hug
Знаех си аз,кой ще помогне Wink

# 730
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много, много ми харесва новата тема. Особено щом е в моя чест Mr. Green
Затова и съм готова бързо, с нещо много любимо:
Скрит текст:

Вкарала съм кадър от филма, само един, защото иначе надали някой ще го познае Laughing. Ще напиша после ЛС на Диди с името и детайли по самия филм, както и защо съм го илюстрирала с тези снимки.

# 731
Ето ме и мен  Hug
Моята загадка е супер-лесна, но това ми е най-любимият филм ever  Heart Eyes
Да отбележа специално: в комбинацията ми всъщност няма нито един кадър от самия филм  Mr. Green

Скрит текст:

# 732
  • При децата ми
Mijjjka, това да не е "Хубава жена"? Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 ное 2014, 14:08 от Hristugena

# 733
Mijjjka, това да не е "Хубава жена"? Simple Smile

Не, не е  Mr. Green

# 734
На мен ми прилича на Кари Брадшоу /Сексът и градът/:) Но съм тотално скарана с филмовата тематика, така че и този път пропускам  Blush

Общи условия

Активация на акаунт