Къде в Пловдив? - 53 тема

• 62 438
  • 776
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Залата до басейна не е ли за спортна гимнастика, или точно това търсиш. Иначе дъщеря ми ходи в зала Чайка на художествена гимнастика, но аз от 5 години е пуснах. Има и по-малки. Там са на възрастови групи и са с различни треньорки. Сега зимата хич не знам как ще е. Че и в отбор за състезания са я включили и редовно трябва да я водя.  Thinking

Шайн, аз до сега в малка зала с климатик не съм я водила. Викат, защото те са като свободни електрони. Щъкат неориентирано и явно, за да им привличат вниманието. Особено по-дребните са като топчици. Търкалят се навсякъде.  Laughing Laughing

# 466
Една от треньорките е съвсем младо момиче и след като ги оставим в голямата зала, тя ги качва в малката.
Скрит текст:
Моята все пак избра да продължи с балета. Другото лято очаквам пак да започне да мрънка, че иска гимнастика Crazy

# 467
Десиссслава, Мъгла, благодаря ви.  bouquet  bouquet  bouquet

# 468
  • Пловдив
Да питам и аз...Дали има доволни от обущаря в Тракия,който е на пазара с/у Католическата църква Rolling Eyes
Под блока ли ?Възрастен е ,но е страхотен !Аз съм ЗА

# 469
  • Пловдив
За палто - "Ревю" в Гранд-а.
Виж и сайта им: http://www.reviewbg.com/#/?page=252&index=0
А аз съм доволна от фирма  Роси  !!!Те са намират  на  главната с/у универсалния м-н ,който в момента е затворен .
Имат каталог и можеш да си избираш ,ако пък го няма  модела ти взимат телефона и като го получат ти звънят .
Аз съм доволна от тях.

# 470
  • Пловдив
благодаря ви момичета. Да питам, къде е зала Чайка? Да не би да е до нас, аз живея до детска градина Чайка близо/стадион Ботев?
И залата на стадион Ботев какъв избор има - танци, гимнастика, балет или само едно нещо?
Защо да ходя чак до гребната, не се бях замислила, че има до нас...  Thinking

# 471
благодаря ви момичета. Да питам, къде е зала Чайка? Да не би да е до нас, аз живея до детска градина Чайка близо/стадион Ботев?
И залата на стадион Ботев какъв избор има - танци, гимнастика, балет или само едно нещо?
Защо да ходя чак до гребната, не се бях замислила, че има до нас...  Thinking

Зала "Чайка",не е ли тази която е на стадион Пловдив  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 472
Къде в Пловдив,мога да намеря мебели от Велинград?Намерих един магазин до Старческия дом,другаде дали има?! Thinking

Булевард България посока Практикер.
Здравейте,може ли малко повече инфо?!  bouquet

От кръстовището Васил Левски и България, тръгваш посока Практикер и от ляво по пътя има няколко магазиина, нашите мебели са от там. Не знам обаче дали точно велиградски се водиха или от Асеновград, но са същите. Нали за чамови питаш?

# 473
  • Пловдив
Да питам и аз...Дали има доволни от обущаря в Тракия,който е на пазара с/у Католическата църква Rolling Eyes
Под блока ли ?Възрастен е ,но е страхотен !Аз съм ЗА
Къде под блока newsm78 Бараката му е на самия пазар,до цветарите.

# 474
  • Пловдив
Здравейте! Някой може ли да ми каже какво е работното време на магазина за обувки "Попи" във Войводиново? Събота и неделя също ме интересува дали работи и от колко до колко? Благодаря!

# 475
По кое време пускат намаленията в Майорал ?  Rolling Eyes

# 476
  • Пловдив
В събота съм сигурна, че работи Попи, защото съм го посещавала, но за точно работно време не знам. Мисля, че го имаше някъде в нет публикувано. Сега ще проверя.
"Магазин за обувки Popi shoes във Войводиново, до Пловдив - търговия с гръцки обувки, ботуши, боти, чехли и чанти с марка Попи. Работно време - понеделник-събота от 9 до 17 ч. Магазин Попи работи и в неделя от 10 до 16 часа."
Това пише.

# 477
  • Пловдив
В събота съм сигурна, че работи Попи, защото съм го посещавала, но за точно работно време не знам. Мисля, че го имаше някъде в нет публикувано. Сега ще проверя.
"Магазин за обувки Popi shoes във Войводиново, до Пловдив - търговия с гръцки обувки, ботуши, боти, чехли и чанти с марка Попи. Работно време - понеделник-събота от 9 до 17 ч. Магазин Попи работи и в неделя от 10 до 16 часа."
Това пише.
И аз това намерих, но инфото пише, че е от 2012. Не знам дали е актуално.

# 478
  • Пловдив
Аз със сигурност съм го посещавала тази година в събота и работеше.

# 479
  • Пловдив
Къде мога да намеря голям стан за ластици?  И ластици в по-големи пакети Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт