Нашите кухни - 55

• 97 313
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
maceto85, честито! Много е хубава кухнята.
Каква точно е микровълновата - модел, марка?

# 391
maceto85, честито!Със здраве да си я ползваш.Кажи ми моля те удобни ли са кант дръжките, че нещо моя майстор ме разубеждава.На горните шкафове какви са дръжките?

# 392
Момичета инокс на тека голяма мивка или ултрагранит на санитек?Батерията ще е инокс на тека.Чудя се ,ако е гранит бяло на бял плот с бял корпус шкафове и светъл шоколад вратички върви ли....пък батерията инокс. newsm78Ама мивката иноксова слушам на много петна става а ни е варовита водата?

# 393
Според мен инокса върви на всичко.Аз си реших проблема, като си взех мивка на тека инокс-мат/лен/ я водят.Сигурно имаш и друго в инокс-печка, микровълнова, дръжки?

# 394
Да имам фурна,хладилника е инокс ,пералня и съдомиялна и микровълновата също.Този инокс за който спомена го няма на Тека в размер 73/45см голяма мивка.Има само гладкия инокс.

# 395
# 396
  • Раковски
Момичета инокс на тека голяма мивка или ултрагранит на санитек?Батерията ще е инокс на тека.Чудя се ,ако е гранит бяло на бял плот с бял корпус шкафове и светъл шоколад вратички върви ли....пък батерията инокс. newsm78Ама мивката иноксова слушам на много петна става а ни е варовита водата?

В нас съм с ултрагранит на санитек, алпаката се избягва щото иска повече чистене.

# 397
  bouquet Днес ще ходя да избирам Mr. Green

# 398
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честито за последните две кухни в темата, много са хубави!

# 399
Ей това са ми любимите кухни http://rapidgroup-bg.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1 … %D0%BD%D0%B8.html
На първа страница линка не се отваря не знам защо. Ще правим и ние кухня дай боже  Praynig, но за сега няма да казвам нищо.

# 400
  • София
ElMama ооо идея си нямам колко е голяма и от какви материяли е  newsm78

radinna микровълновата е на Тека, най-евтината мисля че беше тази но ние я взехме по евтино тъй като дизайнера имаше доста добри отстъпки с тях

http://www.enikom-m.com/bg/product/0/mikrovalnova-furna-e-179-in … EMCVCMCZwYWdlPTE=

deni_den ми ще видим с времето дали са удобни Simple Smile горните шкафове са на Push няма дръжки

# 401
Пуши ми главата  Sick харесах това www.sanitec.bg/basin.html?code=808 после се спрях на това http://www.sanitec.bg/basin.html?code=809  ,остана да реша и тогава една съседка ми каза ,че е добре да има отцедник защото дори с миялната някой път нещо измиеш и като го сложиш на плота до мивката ,колкото и да не мокриш пак си иска подсушаване дори на сушилник да е под него пак е мокро.............та тогава харесах това http://www.sanitec.bg/basin.html?code=803 и си мислех това по-малкото коритце да го ползвам на моменти като слагам в него знам ли  newsm78 аксесоар на който да си редя примерно чашка плод мокър .......тава Mr. Green.После си мисля ако взема това първото пак в единия му ъгъл може някаква скара да се сложи...........ох.Държа едното корито поне минимум да е 54 на 40 см да ми влизат тавите от фурната!Хайде малко акъл ,как е при вас?

# 402
Ми Санитек да имат корито с отцедник и подобни размери не видях? Държиш конкретно на тях ли?
Нямам отцедник, не ми харесва. Не държа на плота такива неща, след миална прибирам и никога не е мокро. Тавите ми се събират в мивката без проблем.
Ето такава е моята. Безкрайно съм доволна.

# 403
Не всичко слагам в миялната,имам рисувани чаши на децата ,някои пластмасови купи не са напълно изсъхнали в съдомиялната имат ръбове и задържат вода там ,тенджерите не ми се събират в съдомиялната тя е 45 сантиметра тясна и тавите не влизат вътре.Да заема цялата кошница горната например за да сложа тенджерата тефала ,каво да и търкам 40 мин в миялна?Затова някои неща мия на ръка ,семейството ми е голямо хранят се в къщи 2 до 3 пъти дневно всички и вечер мивката прелива #Crazy Не им давам да бърникат те да редят миялната , всичко пускат в мивката и аз вечер каквото натъпкам в миялната -голям спец съм станала в реденето ,каквото остане мия.........та затова Sick А санитека имат ултрагранит и ми се струва по-качествено ,друг вариант е инокса ама от него май се отказах

# 404
Съмнително евтини са на фона на другите, но ти си знаеш.  Wink Ако ще и ултраГИГАгранит да са.

Общи условия

Активация на акаунт