Търся електронна книга - тема 13

• 193 250
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
За търсещите  Снежния човек от Несбьо
в pdf и rtf 
в MailBooks

# 451
Мерси, но това което сте ми пратили не е  Освобождението на Атлантида Кн.3 от Воините на Посейдон, а Непокорни сърца в Атлантида+Жената на шейпшифтъра.

Аз търся Освобождението на Атлантида, която излезе наскоро.

Скрит текст:

# 452
Издирвам : Освобождението на Атлантида Кн.3 от Воините на Посейдон

Хъм, и аз....

Дай поща. Laughing

Поща, Роси. Grinning

Моля те прати ми я на rosi_sk@abv.bg   Joy  bouquet

Мерси, но Непокорни сърца в Атлантида я имам, търсех Освобождението на Атлантида Simple Smile

# 453
Здравейте,момичета!На някой да му се намира книгата  "Дъблин стрийт"
Благодаря! 
Скрит текст:

# 454
Здравейте търся книгите на Оливър Боудън - Орденът на асасините, никъде не можах да ги намеря, ако някой ги има, дори и да не са всичките части, моля да ми ги пратите емайла ми е detito88@abv.bg

# 455
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Здравейте, търся Shades of Earth на Beth Revis, но никъде от дадените сайтове в темата "Елекртонни библиотеки" не я намирам ... Търся я в различен от пдф формат. Ако някой я има ще съм много благодарна да ми я изпрати на pkoseva@abv.bg
Благодаря!

# 456
# 457
Здравейте момичета, търся доста стара книга - Хаваи на Джеймс Мичънър.
Дали му се намира на някой??

nataly@superfly.bg

# 458
Здравейте търся "Единствена" на Кийра Кас.По възможност във фомат epub. Благодаря предварително.

pupalana@abv.bg

# 459
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

Благодаря! Ще предам на голямата Simple Smile Да пробва дали ще може да си я качи на Киндъла Simple Smile Аз нищо не разбирам от торенти - ползвам си Читанката за книги за моя Киндъл, а и не ми остава много време за четене ... за съжаление. Щерката купи и прочете първата част на хартиен носител, втората част я свали и чете на Киндъла ... Вече я завършва и търси усилено 3-тата част ... Не й се дават 10 лири да я купи от Амазон, защото си събира пари и за лаптоп Simple Smile Ама така е като иска много неща и от нещо ще трябва да се лиши  Joy

# 460
Здравейте, търся книгите:

Изгубената дъщеря - Шилпи Сомая Гоуда
Аз съм Малала -   Малала Юсафзаи

Благодаря!
G

# 461
Търся "Фауст" от Гъоте, на български език. Ако някой я има, да кликне на лични моля или публикува някакъв линк. Благодаря Ви.

# 462
  • София
Търся "Фауст" от Гъоте, на български език. Ако някой я има, да кликне на лични моля или публикува някакъв линк. Благодаря Ви.
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=393656&hit=1

# 463
  • Под кривата круша
Здравейте търся "Единствена" на Кийра Кас.По възможност във фомат epub. Благодаря предварително.

pupalana@abv.bg

Аз я имам и снощи почнах да я чета, но е мисия невъзможна. Превеждана е сякаш с Google Translate и няма четене, нищо не се разбира.
Някой ако я има със сносен превод да помага.
Поискала съм я в МБ, но все още не съм я получила и не знам как ще е.

# 464
  • Déjà-fucking-vu
Здравейте,момичета!На някой да му се намира книгата  "Дъблин стрийт"
Благодаря! 
Скрит текст:

https://www.dropbox.com/sh/z93btnx3r1zbp38/AAACysbXWCDPJ4lNkulyyWiAa?dl=0  Peace

Общи условия

Активация на акаунт