Класическа хомеопатия - споделяне на опит и знания - 34-та тема

• 52 015
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
silviavt  bouquet. Изключвам д-р Стоева /мисля, че тя е психолог/. Другият известен е д-р Загорчев, но той не е класически хомеопат. По тази причина се обърнах към форума - търся друг класически хомеопат. Ако не е в Шумен, в Търговище, Варна или Велико Търново също ме устройва. Благодаря предварително.

# 526
В Търговище няма. В Попово има-д-р Румяна Йорданова. Във Варна-д-р Джеджев.

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 09:32 от Пролетен дъждец

# 527
Пролетен дъждец Hug  bouquet

# 528
В Шумен , освен д-р Светла Стоева , няма друг класически хомеопат . Д-р Стоева е психиатър и лекува по метода класическа хомеопатия . Д-р Загорчев е анестезиолог и лекува по метода на Боарон , с няколко лекарства . Във Варна има класически хомеопати , за Добрич много хвалят д-р Стойчев и съпругата му . Д-р  Румяна Йорданова ,  пък е педиатър и класически хомеопат . Има тема за хомеопатите във Варна , от кои са доволни и от кои не .

# 529
Д-р Стойчев от Добрич наистина го хвалят, но за жена му съм чувала лоши отзиви. Също така разбрах, че той не се занимава с деца, а ги препраща на жена си.

# 530
Благодаря на всички  bouquet

# 531
Моя позната посети Стойчев, пропуска да каже как да се разтварят лекарствата и да се приемат течни. Аз не бих посетила, не бих го и препоръчала.

# 532
  • Добрич
Аз бих препоръчала Иглика Бъчварова от Добрич  Peace

# 533
Това е тъпо наистина. Ама и пациентите пък да вземат малко да прочетат и да питат.
В Шумен тази д-р Светла Стоева дали наистина е класически хомеопат?
Между другото и названието класически вече не е съвсем сигурно и трябва да се разпитва повече, когато човек си търси хомеопат.
Наскоро попаднах на една докторица Юрукова, за която бяха писали, че е класически хомеопат и била лектор-мектор по хомеопатия не знам си къде, а има статии с "на всеки 15минути по 5 гранули" , "5гранули Туя преди всяка ваксина" и още много такива дивотии  Sick
:
За жената на д-р Стойчев се редактирам, за да е съвсем коректно. Въпросната позната се оплака, че е много дръпната с пациентите. Това все пак не означава, че не е добър хомеопат.

# 534
Ами те пациентите направо по един курс хомеопатия да изкарат, че да не ги обременяваме хомеопатите с излишни указания Wink.

# 535
  • Пловдив
Тая Юрукова и аз я поназнайвам  Mr. Green Първата ми среща с хомеопатията беше с нея...да не продължавам с разказа  Whistling Обаче все още има хорица дето я боготворят Thinking Много помагала.

# 536

В Шумен тази д-р Светла Стоева дали наистина е класически хомеопат

Така пише на кабинета й . Има я и в този регистър http://homeopathybulgaria.org/?page_id=30. Аз съм ходила при нея , но не съм доволна . След нея обиколих доста хомеопати, всичките все " Класически " .
Резултата е,  че сега съм без хомеопат и  с две пълни торби  хом. лекарства .
Карам я в момента на симптоматично лечение и то само за остри състояния , но това противоречи с темата тук и няма да коментирам .
Вярвам в силата на хомеопатията все още .

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 13:49 от Ananikolova

# 537
Писах и на тази Юрукова - питах за онлайн консултациите - отговор няма. При разговора по тел. с медицинската и сестра не получих качествена информация. С две думи - отписах я.
За Стоева също съм чувала негативни мнения и по тази причина не искам да я посетя.
http://www.holisticabg.com/
За този център имате ли информация?

# 538
Ами те пациентите направо по един курс хомеопатия да изкарат, че да не ги обременяваме хомеопатите с излишни указания Wink.

Направо е задължително!

Най странното е, че не се задава въпроса, а къде да прочета, че това, което ми казвате е вярно.

Впрочем, не знам защо някои се наричат хомеопати, като практикуват по някакви измислени техни правила, ама то няма как да е по друг начин, като не са преведени основни хомеопатични книги на пазара.

# 539
  • Русе
http://www.holisticabg.com/
За този център имате ли информация?
Това на Георги Хаджиев ли беше?
На приятелка мъжа и се лекуваше при него - ами когато му се наложи спешно да го намери, телефона му е все изключен.

Общи условия

Активация на акаунт