Чудна есен вън настана,Януарска мама,все по-нетърпелива става...8 тема

• 39 265
  • 720
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте сладки мами  Hug

Никид, честит рожден ден, много здраве и щастие на теб и цялото ти семейство newsm67 Прекрасен празник днес!

Девойките, които са качили снимки на коремчетата, много сте хубави!

Май не съм се включвала скоро, но сега имам какво да споделя. Ще започна с първата покупка дрешка за моята сладурана - бяла мека шапчица. Помня, че в една от предишните теми, една мама беше споделила, че е чувала за поверие, първата дрешка да е имено шапчица, за да излезе бебето с главата напред, т.е. да е нормално раждането. Не вярвам принципно на такива неща, но се сетих за това, т.к. сега ще я чакаме девойката да се обърне главично. Вчера на прегледа д-рът каза, че всичко с бебка е наред, развива се добре и тежи вече 1850 гр. - 31 г.с. При мен обаче има скъсяване на маточната шийка и сега трябва много да се пазя. Имах да ходя на работа още 2 седмици и 1 ден, но няма да я бъде. Има ли някоя от вас със същия проблем?

Заради нисък хемоглобин вземам по две таблетки желязо дневно. Вчера ми взеха кръв, дано се е покачила стойността. Една мама се беше оплакала от силни схващания на прасците, магнезият помага.

Мегелита, стискам палци ситуацията при вас да се успокои, всичко да е наред и да си доизкараш една спокойна бременност Hug

Хубав ден, момичета!

# 646
Честит Рожден Ден , Никид , много щастие и леко раждане  Hug

# 647
  • Ямбол
Момичета,много се мили всички,благодаря за хубавите пожелания   bouquet
За ниския хемоглобин, пия чай от коприва и ям цвекло,много ми помага,при това,че не консумирам месо изобщо.

# 648
Никид  Hug Честит Рожден Ден   bouquet Бъди много щастлива и едно прекрасно бебче на финал   bouquet

И аз да се похваля  Hug Днес бях пак на преглед,бебко е 1440 гр.-30 г.с. Доки каза,че не е много голям и има вероятност да се роди под 3 кг  Rolling Eyes  Но всичко е наред. Все пак се надявам да наддаде  Praynig

# 649
  • гр.Пловдив
Честит рожден ден Никид!
Аз исках а отбележа ,че искам такава количка.  https://www.facebook.com/video.php?v=294229637441619
 #Crazy

# 650
Честит рожден ден Никид, много здраве, любов и щастие и леко дочакване и раждане на  baby_neutral бебо.  Hug smile3525 newsm59 Tada  party006 baloni

Десита, наистина невероятна количка, и аз исках и си взех с големи гуми количка (моята е Чиполино Лумикс) но тази надминава мечтите ми.  Laughing

# 651
Здравейте сладки мами  Hug

При мен обаче има скъсяване на маточната шийка и сега трябва много да се пазя. Имах да ходя на работа още 2 седмици и 1 ден, но няма да я бъде. Има ли някоя от вас със същия проблем?

Заради нисък хемоглобин вземам по две таблетки желязо дневно. Вчера ми взеха кръв, дано се е покачила стойността. Една мама се беше оплакала от силни схващания на прасците, магнезият помага.

Здравейте и от мен! Аз имам проблеми със скъсяване на шийката от 5 месец още, пия магнерод и но-шпа. Докторът каза активна почивка,но на мен ми е почти невъзможно,от един месец едвам не ходя редовно на работа.Сега на 12.11 съм на преглед и дано не се е скъсила още.Иначе и моя хемоглобин е нисък пия също по 2 таблетки желязо.

# 652
Здравейте,мами!
Някоя от вас да е приготвила за спане на бебчето от дървените кошарки на Лорели/Бертони - независимо кой вид?Интересуват ме по-точно цветовете...Насочила съм се към цвят бук или дъб,защото по каталозите в интернет ги представят едни сивкави и това ми харесва!НО реално тези цветове не са ли по-скоро от жълтеникавата/пясъчна гама?
Предстои ми да направя поръчка на кошарката,а не искам да се окажа с някой грозен цвят! #2gunfire

Ще съм ви много благодарна за помощта!  bouquet

# 653
  • Монтана
Златанова аз съм се насочила към този модел http://www.lorelli.eu/produkti/p-leglo-trend-plus-1015039.html

# 654
Честит Рожден Ден и от мен на патерица на Никид!  party023
Радвам се, да съм част от групата!

# 655
Здравейте мами,
аз днес бях на преглед .. растем - 1.550 кг в 31 г.с. + 3 дни  .. доки каза,че ще сме малки, ама то и аз и мм сме ниски .. имаме снимка на личицето , видяхме как си отваря очите и отвори устичка - каза ни нещо ама .. baby_neutral Даде ми направление за кръв и урина (последните предполагам) , водите и плацентата са добре , както и една много сочна пъпна връв. Най - хубавото е, че е добре и , че се е обърнал с главичката надолу .. Е... това  е от нас   bouquet Hug

# 656
Здравейте мами,
аз днес бях на преглед .. растем - 1.550 кг в 31 г.с. + 3 дни  .. доки каза,че ще сме малки, ама то и аз и мм сме ниски .. имаме снимка на личицето , видяхме как си отваря очите и отвори устичка - каза ни нещо ама .. baby_neutral Даде ми направление за кръв и урина (последните предполагам) , водите и плацентата са добре , както и една много сочна пъпна връв. Най - хубавото е, че е добре и , че се е обърнал с главичката надолу .. Е... това  е от нас   bouquet Hug
Браво на вас,дано и всичко с изследванията да е наред Simple SmileВижда му се края вече,не остана много Hug

# 657
Даа наближава.. Party

# 658
Момичета от началото на бременноста до сега не ми е прилошавало но днес ми стана лошо и затичах до 00 и ......дали ми има нещо много се уплаших в 28 седмица съм   bouquet

# 659
vanchetooИ на мен ми казаха,че ще сме дребни-30г.с.1440 гр.Но мисля,че има време и може да се наваксат-както ме успокоиха другите мами  Hug .А и по важното все пак е,че всичко е наред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт