Перилни препарати и омекотители - 25

• 53 196
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Butterfly_Lovehunter, и Bio (дето го наричат „белия“) също е в синкава опаковка.

По мои сметки концентратите Максима излизат наполовина по-евтини от конвенционалните. 1 л пълнител (10 пранета) го взимам за 3,50 лв. 2 л (20 пранета) от неконцентрирания омекотител го купувах за 7,60 лв. В момента купувам концентрата в бутилка от 1 л (40 пранета) за 7,50 лв. Laughing Както и да го въртя - наполовина е по-евтин. На всичкото отгоре, от концентрата са слагат 25 мл и ми се събира в отделението за омекотител, а разредения трябва да го слагам на два пъти.

# 61
Гес, благодаря за изчерпателното инфо за синия сано  bouquet

# 62
  • Варна
Butterfly_Lovehunter, и Bio (дето го наричат „белия“) също е в синкава опаковка.

По мои сметки концентратите Максима излизат наполовина по-евтини от конвенционалните. 1 л пълнител (10 пранета) го взимам за 3,50 лв. 2 л (20 пранета) от неконцентрирания омекотител го купувах за 7,60 лв. В момента купувам концентрата в бутилка от 1 л (40 пранета) за 7,50 лв. Laughing Както и да го въртя - наполовина е по-евтин. На всичкото отгоре, от концентрата са слагат 25 мл и ми се събира в отделението за омекотител, а разредения трябва да го слагам на два пъти.
Анджък де - баш това и аз имах предвид, дооооста по-евтин излиза концентрата  Peace

# 63
  • Sredets/Burgas
Да, като сложим и това, че Гес и някои други мами си го купуват на доста сносна цена...
Аз си го купувам в София от Халите на 9.90лв...
Къде ти +2 лв. на бутилка...

# 64
Щото софиянци сте с по-високи заплати, затова ви е по-скъп. Mr. Green
Шегувам се, но в и предишни теми се е споменавало как в София е по-скъп. Не е логично, защото все пак от София до Бургас има транспорт, но е факт. Днес си взех „розов” концентрат (розовият е sensitive) и дадох точно 7,50 лв.
Може цените ви в София да са малко по-високи, но затова пък имате фирмени магазини, в които можете да намерите всички стоки, които се внасят, а аз трябва да обикалям целия град - от един магазин купувам препарат за тоалетна, от друг - за стъкла, от трети - прах... Разбирате какво имам предвид. Не обикалям, защото на едно място е по-евтино, а на друго по-скъпо, а защото не намирам всички продукти на едно място. Така че вие сте облагодетелствани от тази гледна точка.

didnik, не съм искала да те контрирам. Коментарът ми беше насочен по-скоро към pafal.

# 65
  • Бургас
Да, разбира се! Аз повдигнах въпроса за цената  Hug
Guess Who, от къде вземаш концентрата за 7,50 ? Аз го купих на 8,25 от едно магазинче на "Македония" , като тръгнеш от "Александровска"към " Ботева"

# 66
„Калоян” №41, което се намира след ул. „Сливница” в посока Борисовата градинка. Ето --->тук<---, но вече не е корпусна мебел.

# 67
  • сред маслини и портокалов цвят
Да, като сложим и това, че Гес и някои други мами си го купуват на доста сносна цена...
Аз си го купувам в София от Халите на 9.90лв...
Къде ти +2 лв. на бутилка...

В Халите е много скъпо. Аз си купувам нещата на Сано от други места, намират се по-евтино. Концентратът омекотител го купувам на 8,30, примерно. Последно купих този
Скрит текст:
Страхотен е.

Днес се сдобих с нов Медикс омекотител, пуснали са 2 нови аромата-син и розов. Синият е 1:1 с Медитеранео на Силан. Розовият е разкош, много нежен, досега не съм купувала Медикс, незнам колко е траен, но на това розовото не му устоях. Ето го как изглежда
Скрит текст:

# 68
  • София
Днес се сдобих с нов Медикс омекотител, пуснали са 2 нови аромата-син и розов. Синият е 1:1 с Медитеранео на Силан. Розовият е разкош, много нежен, досега не съм купувала Медикс, незнам колко е траен, но на това розовото не му устоях. Ето го как изглежда
Скрит текст:

Цена на розовия? Simple Smile

# 69
  • оттам, откъдето започва България
Аз обожавам този: http://www.shopkmk.com/product/2564/medix-alvina-diamond-omekotitel-250-ml.html

# 70
  • Бургас
И аз! Уникален е и винаги го имам, един от деветте постоянни ми е. Даже вадих едни дрехи, прани с него от пролетта - още се усеща уханието.

# 71
  • сред маслини и портокалов цвят
Скрит текст:

Цена на розовия? Simple Smile

За 2,89 го купих.

# 72
  • София
Момичета, не е по темата, но понеже всички сте с отношение към прането, смятам, че тук бих могла да получа адекватна информация по този въпрос. Извинявайте, че леко размивам темата.
Аристонката ми май предаде богу дух - изглежда моторът й изгоря, поне откъм него мирише много приятно. Ще викам техник, но няма да е зле да се приготвя с решение за нова, защото подозирам, че няма да подлежи на ремонт.
Твърдо италианска машина не искам. От известно време наблюдавам ето такова LG
http://www.technopolis.bg/b2c/details/680256/P11100101/Peralnya-LG-F-14A8TDSA
Ако някой има същото (това е корейско, по-евтините са китайски), нека ми пише лично, за да попитам туй-онуй.
Основното ми изискване (освен да пере и да не се чупи през месец) е да е много, много тиха. Нищо друго не ща.

# 73
Ние имаме Бош и е тиха...малко като центруфужи е по-шумно, но...съм доволна като цяло.

# 74
Izvinete za latinicata, no predi malko si preinstalirax komputara i o6e ne sam naglasila kirilicata. Da pitam ne6o. Ako pusna edno bqlo prane s preparat za 4erno da kajem jkakvo 6e stane. Mnogo mi e intreresno. Rolling Eyes Laughing Joy 6te potamneqt li drehite ne6o ili .. newsm78  Sorry za tapiq vapros wash

Общи условия

Активация на акаунт