Перилни препарати и омекотители - 25

• 52 878
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря , L`Agent , май ще си взема Омо-то тогава  Peace

Лисе, Омото е много добро попадение, щом търсиш за бяло пране... Аз на предната промоция от К си взех 4 пакета..

Допълнителен плюс е, че е прах, а не течен препарат, защото течните съдържат само оптически избелители, които само оптически избелват и въобще течните тук в темата не ги препоръчват като цяло, защото влияят кофти и на самата пералня, освен другото..

Аз поне така разбрах, от десетина дни се зачетох в темата, та това си извадих като изводи за мен..
Ако нещо греша, нека някой по-опитен ме поправи...

Аз тъкмо реших да не купувам течни, и два големи трилитрови шишета с гел универсален ариел и Диксан ми донесоха от гръцко, че се чудя какво да ги правя...

# 391
О,да,Тета,аз съм го взимала,но исках да взема Ариел като че,но след мненията тук , пак Омо ще си взема  Peace

# 392
  • София
Черните дрехи май трябва да се перат с прах специално за черно, не за цветно.
А има ли прах за черно? Течните, които съм пробвала, не перат хубаво и някои черни дрехи понамирисват. С праха нямам такъв проблем.
Иначе пера черните с Персил колор и не забелязвам промени засега. Може и да е, защото съм приела за нормално черните дрехи с времето да избеляват...  Rolling Eyes

# 393
О,да,Тета,аз съм го взимала,но исках да взема Ариел като че,но след мненията тук , пак Омо ще си взема  Peace
Какви мнения? Аз видях само едно отрицателно на предната страница.

А има ли прах за черно?
Единственият прах за черно, който знам, е Сано Максима. Joy Всичко друго е течно.

# 394
  • София
Единственият прах за черно, който знам, е Сано Максима. Joy Всичко друго е течно.
О, Гес, за първи път виждам, че има за черно, пък така чинно си чета темата! Ако не те затруднява, би ли пуснала 1 снимка, да го визуализирам?  Simple Smile
Нормалният прах за цветно скапва ли черния цвят според теб?

# 395
Разбира се.
Това е версията с фосфати, която е малко вероятно да намериш вече,
Скрит текст:
а това е новата безфосфатна версия.
Скрит текст:

Нормалният прах за цветно скапва ли черния цвят според теб?
Според мен - не.

# 396
Бинго нямат ли също прах за черно newsm78

Струва ми се, че мернах някъде такова...но може и да бъркам... Peace

# 397
Не, опаковката е черна, но е прах за цветно. Ароматът се нарича starry night.
Ето го:
Скрит текст:

# 398
Тема имаше ,пробвала съм го и бях много доволна /това беше преди 2-3г и не се произвежда вече./

# 399
Какви мнения? Аз видях само едно отрицателно на предната страница.

мнение  Peace

# 400
И едно мнение ще те накара да се откажеш? Чакай да пише още някой, има време до неделя.
Аз така като следя темата, повечето мнения за нашенския Ариел са положителни. Моето също е, че не е лош, въпреки че си имам други предпочитания. Ако цената е изгодна...

# 401
  • Бургас
За черно пране ползвам Бинго-черния пакет.И на Тема също съм ползвала черния пакет.

# 402
Да, вероятно е така.... Peace....аз с периферното днес мернах нещо черно и видях, че пише Бинго, но не съм се спирала, камо ли да чета...

Да питам нещо конкретно:

цветни дрехи - с прах за цветно пране - на повече от 40 градуса перете ли?

Питам за дрехите на малкия, които са цветни, но е с АД и други екстри като алергии... та се препоръчва прането да е на 60 и повече градуса?

Останало ми е от едно време, че цветно-само на 40 градуса, но колко е вярно, незнам Thinking

ПС...не ми е проблем, че ще избелеят цветовете..

# 403

Здревейте!
От доста време гледам Омо-то, но до сега не съм го пробвала. От постовете, които чета ми се иска да го пробвам. Може ли да попитам за бяло пране само един вид ли има или няколко. Става въпрос за прахообразия. Ровя се из сайтове за информация. А от къде препоръчвате да си го купя - Лидл, Метро.
Благодаря предварително!

# 404
Купи ето това ОМО, където го намериш най-евтино.

Друг вид засега няма по супермаркетите.

Лидълското е със съвсем друга опаковка и по-ниско качество.

Общи условия

Активация на акаунт