КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР НА ДБМ 2014 Г

• 40 183
  • 374
  •   1
Отговори
# 210
  • Нощем на луната, денем при цветята
Здравейте момичета,

малко късно ви намирам, но бих могла да се включа с бродирани картички и висулки за елха ако смятате, че ще бъдат от полза. Моля да ми предоставите адрес, на който мога да изпратя готовите неща.

# 211
  • София
Здравейте момичета,

малко късно ви намирам, но бих могла да се включа с бродирани картички и висулки за елха ако смятате, че ще бъдат от полза. Моля да ми предоставите адрес, на който мога да изпратя готовите неща.
Дали ще съм нахална, ако помоля да ги изпратиш в София за софийския базар?  Embarassed

# 212
идейка

Скрит текст:

# 213
  • Нощем на луната, денем при цветята
Здравейте момичета,

Дали ще съм нахална, ако помоля да ги изпратиш в София за софийския базар?  Embarassed
Peace няма никакъв проблем Цвети, аз съм си от тук така или иначе Grinning
Моля само за адреса на лични и някакъв краен срок, в който е необходимо да се вместя

# 214
  • София
Ами аз наблегнах на чорапчета и някакви дреболийки, Фурия малко квилинг, Донка Троянова и тя квилинг, другите 2 колежки ще дадат по едно рамо, но е рано още. А за снимки не ме бива Simple Smile В момента малко декупаж, мислех всичко по равно на 3, сега ще се опитам да е по 4 Simple Smile ЛОшото е че някои неща са стъклени Simple Smile
(За Пазарджик традиционно има доста бродерия, така че мислехме нея ако има да я насочим към другите градове, а В Пазарджик повече декупаж примерно )   bouquet

# 215
Ами аз наблегнах на чорапчета и някакви дреболийки, Фурия малко квилинг, Донка Троянова и тя квилинг, другите 2 колежки ще дадат по едно рамо, но е рано още. А за снимки не ме бива Simple Smile В момента малко декупаж, мислех всичко по равно на 3, сега ще се опитам да е по 4 Simple Smile ЛОшото е че някои неща са стъклени Simple Smile
(За Пазарджик традиционно има доста бродерия, така че мислехме нея ако има да я насочим към другите градове, а В Пазарджик повече декупаж примерно )   bouquet

Ние нямаме нужда от снимки на твоите неща, защото знаем, какъв добър творец си Hug

# 216
  • София
  bouquet  Embarassed изчервих се

# 217
е виж снимка на изчервена луна си струва Hug

Момичета благодаря ви, независимо за къде творите, ние сме едно цяло, но без вас нито един базар няма да може да се състои  bouquet

# 218
  • София
Идеи.Много ми харесаха количките с елхи.
http://eyeballsbydaycraftsbynight.wordpress.com/category/christmas/

# 219

уникални идеи!

# 220
  • пловдив
Maria_Dr признавам те! Не знам как успяваш, но винаги изкопаваш уникати! Ах... на мен изеята с ягодите много ми хареса... дали да не я покажа на мъжо.... с намекващ поглед Simple Smile)))

Хайде София, довърших ви и няколко малки пана -
Скрит текст:

и мини играчки за елха от мъниста
Скрит текст:

# 221
http://www.lottamagazine.com/Lotta/Blog/Entries/2012/12/7_Egg_ca … istmas_stars.html
звезди от картонени кутии от яйца
Скрит текст:

# 222

става, разбира се   bouquet Heart Eyes Hug

тук все още няма възможност да прикача файл, но ако някой от звената или помощниците иска
КЪСМЕТЧЕТА имам спретнати в ТРИ файла, подредени, около 120 бройки късмети,  само се изрязват и навиват: или около себе си , или око дряново клонче, или около клечка за зъби и с цветно ластиче се пристягат. Може да се продават по 10бр. в комплект.

файловете съм ги конвертирала в картинки, тъй че лесно ще ги отворите.

за да ви ги изпратя ми пишете във ФБ:
https://www.facebook.com/gerganann

п.с ще се връщам да ви разгледам пак красотите  Heart Eyes

# 223
Здравейте!
Мога да направя такива венци и разни други оригами украшения. Според вас дали ще се продават?
Показаният е с диаметър около 16-17см и става за залепяне на врата, прозорци.

Последна редакция: вт, 02 дек 2014, 14:24 от bubanka

# 224
Здравейте!
Мога да направя такива венци и разни други оригами украшения. Според вас дали ще се продават?
Показаният е с диаметър около 16-17см и става за залепяне на врата, прозорци.

Да, дори аз ще си купя един, много семпло и свежо:)  bouquet

Последна редакция: вт, 02 дек 2014, 14:24 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт