"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали и традиции ~ Тема 6

• 51 590
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Сакън, нИдеЙ...че нема с кой да си обсъждам РазвратИ Joy Joy hahaha hahaha
Ох, напарво съм Фърта за утрешната серия...от сега съм така... smile3539

Не потропвай  Hug, и утре сигурно нищо нема да стане.  Joy Joy Joy
РазвратИ най-рано в петък ще му кърти зъбите. Само да не вкарат още некой персонаж, че тогава требва да ми пишеш имената на пищов. Joy Joy Joy

# 286

Зизкее, сега си умирам от смях с теб, пък ако имаше начин да се познаваме лично и да сме в една компания, не знам.

Все по любопитно ми става да ги гледам епизодите с тоя разврати. Ама нещо показаха за утрешния епизод по нашите тука, че арестуват Казан, защо го арестуват?

# 287
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Не потропвай  Hug, и утре сигурно нищо нема да стане.  Joy Joy Joy
РазвратИ най-рано в петък ще му кърти зъбите. Само да не вкарат още некой персонаж, че тогава требва да ми пишеш имената на пищов. Joy Joy Joy
Тая па оптимистка... Joy Joy Joy Joy Joy аз месец дадох за разплитане на случая... Joy Joy Joy Joy
Ти по-продуктивна ше ми дойдеш...аз кат, че ли се разсуквам кат берач на грозде в дълги рЕдове hahaha hahaha hahaha

# 288
Хилооууу Hug Hug Hug Hug

Марвелке Hug излезнали са в сайта до 1099 серия Peace

# 289
Хилооууу Hug Hug Hug Hug

Зизу  Hug, Благодаря! newsm51.

Верно требва да те тепам - обърна ми режима бе мацка   bouquet

Гледала ли си танци на РазвратИ? Снощи сама съм се смяла като луда  Joy Joy Joy Joy

# 290
Хилооууу Hug Hug Hug Hug

Зизу  Hug, Благодаря! newsm51.

Верно требва да те тепам - обърна ми режима бе мацка   bouquet

Гледала ли си танци на РазвратИ? Снощи сама съм се смяла като луда  Joy Joy Joy Joy
Дет участва в техния денсинг старс ли...? Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ако е това и аз много се смях Joy Joy Joy Joy Joy

Кво ше ме тепаш ма... Laughing не стига, че ти спестих цялата драма и те метнах дирекшън в разврата и пак мучи... Joy Joy Joy Joy
Глей кво ни е интересно Булчето Joy Joy hahaha hahaha аз немам търпение РазвратИ да пукне лейката на Изкуки... smile3539 Mr. Green Току виж му намести клетките Joy Joy Joy

# 291
Хилооууу Hug Hug Hug Hug

Гледала ли си танци на РазвратИ? Снощи сама съм се смяла като луда  Joy Joy Joy Joy

Кво ше ме тепаш ма... Laughing не стига, че ти спестих цялата драма и те метнах дирекшън в разврата и пак мучи... Joy Joy Joy Joy
Глей кво ни е интересно Булчето Joy Joy hahaha hahaha аз немам търпение РазвратИ да пукне лейката на Изкуки... smile3539 Mr. Green Току виж му намести клетките Joy Joy Joy

bouquet  bouquet  bouquet  Hug Hug Hug
Да си припомниш за настроение - след 5-та минута  Joy Joy Joy Joy Joy
http://www.youtube.com/watch?v=9wFp3vszO6Q

# 292
Хилооууу Hug Hug Hug Hug

bouquet  bouquet  bouquet  Hug Hug Hug
Да си припомниш за настроение - след 5-та минута  Joy Joy Joy Joy Joy
http://www.youtube.com/watch?v=9wFp3vszO6Q

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
А с тия мустачки, напраууу е страстоубиец... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
От къде извлече тия движения... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 293
Зиз Hug, ама как му пасва именцето... . hahaha hahaha hahaha
РазвратИ изби рибата с тоя танц, ако въобще може да се нарече танц.  Joy Joy Joy

# 294
РазвратИ изби рибата с тоя танц, ако въобще може да се нарече танц.  Joy Joy Joy
Завидна хореография... Joy Joy hahaha hahaha
Чак изобщо не вденах какво искаше да покаже, освен, че е РазвратИ Joy hahaha А, как му наскачаха женките... Joy Joy Joy

Аз го бях гледала в друг танц...ама там вложи много еротика...ама пак беше смешно, че аз изобщо не можах да се вглъбя в танца, а само в акъла ми бяха други работи... Laughing Пу, не ме е срам начи... Embarassed

Последна редакция: чт, 09 окт 2014, 11:45 от НАРЦИС-Зиза - MyDoom a.k.a ВлъхоУсойница

# 295
РазвратИ изби рибата с тоя танц, ако въобще може да се нарече танц.  Joy Joy Joy
Завидна хореография... Joy Joy hahaha hahaha
Чак изобщо не вденах какво искаше да покаже, освен, че е РазвратИ Joy hahaha А, как му баскачаха женките... Joy Joy Joy

Аз го бях гледала в друг танц...ама там вложи много еротика...ама пак беше смешно, че аз изобщо не можах да се вглъбя в танца, а само в акъла ми бяха други работи... Laughing Пу, не ме е срам начи... Embarassed

Ако говориш за индийската румба, там наистина е уникален. Справи се блестящо и получиха максимални точки.  Ама в тоя другия се чепеше повече от менторката си Joy Joy Joy Joy Joy 

Баба ти как се насмете когато Ананди я попита за слуховете. Rolling Eyes

# 296
Неее, не говоря за танца с тая със синьото рокле. Ето за това, след 1,30 м.:
http://www.youtube.com/watch?v=dBwcRNlH1O0

Само не ми казвай, че не си го гледала, защото с него те поздравих за РД.

# 297

Ако искаш да знаеш, през цялото време говоря точно за този клип... Joy Joy
Много еротика тука... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Баба ти се насмете, не срещна подкрепа и за 1-ви път май почувства срам Joy Joy hahaha hahaha
Ма на мен ми беше интересен РазвратИ как реагира като му каза Ананди...тоя па си умре от кеф... Joy Joy Joy

# 298

Ако искаш да знаеш, през цялото време говоря точно за този клип... Joy Joy
Много еротика тука... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Баба ти се насмете, не срещна подкрепа и за 1-ви път май почувства срам Joy Joy hahaha hahaha
Ма на мен ми беше интересен РазвратИ как реагира като му каза Ананди...тоя па си умре от кеф... Joy Joy Joy
Еми ще се кефи, нали си я обича. Laughing А после родата от къде разбра?

# 299
Марвелке,  Hug имаше случайна среща на оная с Ананди. След Кашмир, Ананди отиде да види баба със Санчи и оная беше дошла на гости. До колкото разбрах тая е майка на Ашима. И кат виде АнандитУ и кат взе да бълва змии и гущери...тръсна си ушаците пред Санчи, тя пък само това и чакаше за поредната мръсотийка. Отиде и веднага тръсна ушака на Ира и стана тя каквато стана. Пък цела къща сърдити на Ананди и баба...баба ходи да си замита окъканото...мина известно време Ира разбра, че не е имала баба ти нищо лошо в предвид и се извини на АнандитУ и те така...ама за тая случка РазвратИ е виновен, че не позволи на Ананди да каже веднага...рано било...бла-бла и после ядове. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт