ВЕЛИКДЕНСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР!!!

• 22 910
  • 666
  •   1
Отговори
# 285
Бройте мен и Митко за Южния парк - предпочитания за дни и часове - нямаме.
Къде мислите да се разположим? Най-населено по принцип е горе при забавленията, нали се сещате, след езерото?
Централния вход е хубав, но оттам минава по-малка част от човекопотока. Хората с коли направо си отиват горе да си паркират.

# 286
аз тогава мислех да си правя и акцията за памперсите - освен да ги съчетаем, и така ще ме броите за единия стояч и двата дена - свеки няма да ми откаже да гледа чавето - така че - мога и аз. а ако ще печататте трансперанти искам и един за акцията за памперсите - дали става???
и още нещо - чадър имам, зьа маса ще питам братото - май имамхме от тези тип куфар някъде - ако не ще намеря - има кого да питам . така че бройте една маса от мен. нещо друго мили скъпи дами newsm78 newsm78

# 287
Момичета страхотни сте, възхищавам се на вас и на това, което правите. Бих искала да помогна и аз. Малко съм объркана и не зная с какво мога да съм от полза. Ако ви трябва продавач, мога да участвам от обяд нататък, че още се кърмим с дребното и следобяда  ще я оставя на баба й.

Малко съм схваната в ръцете и се чудя дали изобщо, ако направя някоя картичка ще ги харесате, още повече като видях вие какви сте приготвили. Но ако имате идея, кажете с какво мога да помогна и аз.

# 288
  Направих 70 картички, доста грозни. Грозни, но много Joy Маса нямам. Мога да седя от събота на обяд до вечерта и цялата неделя.

# 289
  • в гората
  Направих 70 картички, доста грозни. Грозни, но много Joy Маса нямам. Мога да седя от събота на обяд до вечерта и цялата неделя.

Joy Joy Joy Joy Joy
Споко, и наш'те не бяха от най-красивите, ама се похарчиха като топъл хляб.

# 290
  Вашите бяха супер-яки!

# 291
аз пъ съвсем изперках, объркала съм се - не на 15-16 Април а на 15-16 Май ще събираме пак памперси, така че за Великднеския съм свободна - свиркайте Whistling

# 292
  • София
И мен ме бройте за базара.
Вики можеш и да съчетаеш базара с памперсите Simple Smile Какво ти пречи.

# 293
И мен ме бройте за базара.
Вики можеш и да съчетаеш базара с памперсите Simple Smile Какво ти пречи.
е Танче през 10 дена ли да събирам пари за памперси. а и имаме пари за 6000 памперса още - освен тези които вече купихме - така че до май месец са ок нещата. аи предпочитам да съм само "продавачка" хехехех hahaha

# 294
В събота и неделя до обяд. С маса и чадър. Писах на мамите-цветарки, може да донесат цветя. newsm78

# 295
Аз също имам сгъваема маса ще я донеса! Мисля, че ще мога в събота целият ден или от обят до края Peace
Сега се сещам че имам и сгъваеми столове...ако мислите че ще трябват ще ги нося и тях!

# 296
  • София
Момичета, извинявам се за тъпия въпрос, но има ли някаква конкретна акция, за която ще се събират парите от великденския базар? В момента пиша една статия на моя бебешки сайт за Движението и по-конкретно за базара, и просто исках да спомена точно за какво ще се набират средства- в смисъл, нали коледният беше за ремонта в Доганово....Съжалявам, ако това вече е казано някъде из темата, ама не можах да намеря.... Embarassed

# 297
  • sofia
ето какво имам да споделя Wink
Да от ЦУМ разрешиха,но не съм уточнявала подробности,в понеделник ще го сторя.
С Мери решихме,че е спешно да се съберем в понеделник повечето от нас и  да се организираме Wink

Ще трябвада се вземат нещата от училищата и да се опишат!!!!!!!Бройка,вид и цена!!!!!

Аз мога да поема Перник или Доганово вероятно още във вторник.Мери ще отиде до Надежда.
Ако се разделим и в ЦУМ за да не объркаме нещата на различните училища предлагам да ги разделим още в началото-на едното място едни,на другото други,плюс правените от мамите картички и на двете места.

Маси- поне по 2-3 на всяко място.Аз нямам, а и не знам от ЦУМ какво ще кажат Wink
Понеже няма да е като в София ленд ще е наложително тези които си тръгнат последни в събота да вземат останалите неща за неделя и да го донесат сутринта в неделя.Вероятно с коли,но зависи........

Да решим кои ще са в Южният парк и кои пред ЦУМ.Гледам за парка се е оформила агитка здрава HugАз ще остана пред ЦУМ с които още искат   bouquet

Сега пускам и списъкът до момента, а който не се вижда,моля дя се добави към него.
Това са се обадилите и сигурните,като не виждам някои от нашите мами-Марина,милена,Дуци...........
за 15.04.

Ефросина -Ю.Парк
Таня-ЦУМ
Марч
Зари-ЦУМ
Ева-от обяд-ЦУМ
Ивет-Ю.Парк
Митко-Ю.Парк
Мери-Ю.Парк
Вики-ЦУМ
Силвето-Ю.Парк
Гери-Ю.Парк
Веси-парка
Линда-следобяд-парка
EVA-парка

16.04-неделя

Ефросина-до обяд-Ю.Парк
Марч?
Таня-ЦУМ
Зари?
Ева-ЦУМ
Ивет-Ю.Парк
Митко-Ю.Парк
Мери-Ю.Парк
Роси-ЦУМ
вики-ЦУМ
силвето-Ю.Парк
Гери-Ю.Парк
Веси-парка
Линда,парка

Аз за 15.04 не съм сигурна,но щи дойда сутринта за 1-2 часа и привечер за прибирането на нещата.

Айде сега,мислете си коя и къде за да си знаем Praynig

Ще имаме нужда от разпечатване на материали ,които ще трябва да имаме -брошури и документи .Пуснала съм ги в общата поща.Който иска ще ги пусна и на мейл,но ни трябват на всяка цена Praynig

Ще взема всичко останало от миналогодишният базар и е добре и в парка да има също.Който си знае,че ще е тамда минаваи да ги взима.
Това е на първо писане Wink

Последна редакция: пн, 10 апр 2006, 16:49 от lavender

# 298
  • sofia
Момичета, извинявам се за тъпия въпрос, но има ли някаква конкретна акция, за която ще се събират парите от великденския базар? В момента пиша една статия на моя бебешки сайт за Движението и по-конкретно за базара, и просто исках да спомена точно за какво ще се набират средства- в смисъл, нали коледният беше за ремонта в Доганово....Съжалявам, ако това вече е казано някъде из темата, ама не можах да намеря.... Embarassed

Коледният беше за домът в Трън Wink
Сега за Великденският сувенирите са от Доганово,пом.у-ще в Перник и у-щето за незрящи деца в кв.Надежда.

Колкото се продаде от всеки дом си отива в дома под формата на необходимите неща.Те щи се кажат в последствие какво.
ми,това е

# 299
Роска, пиши ме и мен и ще видя и мойта Гери дали няма да е на работа, още не знам кой ден, но ще видя и татето дали няма да се включи поне за 1/2 ден.
Аз ще разпечатам, няма проблем, само че черно бяло.
В понеделник в колко е срещата? Цяла седмица не съм била на работа и едва ли ще мога да се измъкна, но ще се чуем вечерта да ми кажеш.

Общи условия

Активация на акаунт