ВЕЛИКДЕНСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР!!!

• 22 970
  • 666
  •   1
Отговори
# 315
Роси сега погледнах файла - поне 30 броя ще напечатам - а даже и повече - само да видя и брат ми може ли да ми принтне повечко, и леля му на мъжа ми може и едн априятелка - днес ще ги =ркам от утре да почват - така че 30 ще има 100%, а каквото отгоре - добре дошло. а може ли да добавим и акцията за памперсите по натам в тази презентация newsm78
и още нещо - може ли да вмъкнем и памперскАТА АКЦИЯ ВЪВ ФАЙЛА - НЕЩО ТАКОВА
“Да спестим едно кафе – да е сухо едно дупе”
на 1 и 2 Април 2006 г. в Борисовата градина в София се проведе и първата акция за събиране на пари, необходими за закупуване на 6000 броя памперси за дома в гр. Перник. Идеята бе посрещната с голяма подкрепа и парите за памперси, бяха осигурени. Акцията ще се провежда всеки месец.

Последна редакция: нд, 09 апр 2006, 08:22 от viki1

# 316
Здравейте

Може ли и аз да се включа в базара с мои произведения (торбички за подаръци от цветна хартия), на кого трябва да ги дам, ако стават за това разбира се. За съжаление немога да дойда на базара, просто няма на кого да оставя децата.

# 317
  • sofia
Роси сега погледнах файла - поне 30 броя ще напечатам - а даже и повече - само да видя и брат ми може ли да ми принтне повечко, и леля му на мъжа ми може и едн априятелка - днес ще ги =ркам от утре да почват - така че 30 ще има 100%, а каквото отгоре - добре дошло. а може ли да добавим и акцията за памперсите по натам в тази презентация newsm78
и още нещо - може ли да вмъкнем и памперскАТА АКЦИЯ ВЪВ ФАЙЛА - НЕЩО ТАКОВА
“Да спестим едно кафе – да е сухо едно дупе”
на 1 и 2 Април 2006 г. в Борисовата градина в София се проведе и първата акция за събиране на пари, необходими за закупуване на 6000 броя памперси за дома в гр. Перник. Идеята бе посрещната с голяма подкрепа и парите за памперси, бяха осигурени. Акцията ще се провежда всеки месец.

Вики,добави го непременно във файла-като инициатива и защо се прави WinkНе много дълго обаче и ми го пусни на мейла да го имаме всички  bouquetКато имам време ще го пусна на мамма заедно със списъкът ти Wink

Bezhy,в кой район на София си newsm78Ще съчетаем и с количката WinkАз съм в Г.Милев и с кола Simple Smile

Моля те само ,сложи им ценички и ги направи на списък-че са твои и бройката.Така ще знаем на кого какво е продадено и е ще ни улесниш Praynig

bouquet

# 318
Ами в Западен парк съм, незнам какви са цените, имам само цена на едро. Но ще питам моя братовчедка на какви цени ги продава в нейния магазин и ще пиша, оки?

забравих да напиша, нямам кола.

# 319
  • sofia
Ами в Западен парк съм, незнам какви са цените, имам само цена на едро. Но ще питам моя братовчедка на какви цени ги продава в нейния магазин и ще пиша, оки?

пусни ми ,моля те тел. да се чуем Wink

# 320

пусни ми ,моля те тел. да се чуем Wink

Роси Дамян може да вземе количката от западен парк - нали там работи, утре е втрора смяна, след това 3 дни почива и във петък е пак първа -  не му пречи да я вземе, и пликчетата също. само телефон и адрес да си даде мамата и ще свършим работа - ако не ти се разкарва де  bouquet

# 321
Днес ще ходя до Западен парк и мога да помогна ! Дай телефон за връзка.

# 322
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
СПЕШНО ни трябват маси за базара момичета,от онези,разтегателните, да може да ги пренесем с колите.Трябват ни за двата дена - 15 и 16 Април ,за да сложим маси в  Южният парк и в ЦУМ.
Нямаме никаква идея от къде можем да вземем на заем,така 4е моля ви - ако някой се сеща къде - казвайте  #Crazy  #Crazy #Crazy

# 323
СПЕШНО ни трябват маси за базара момичета,от онези,разтегателните, да може да ги пренесем с колите.Трябват ни за двата дена - 15 и 16 Април ,за да сложим маси в  Южният парк и в ЦУМ.
Нямаме никаква идея от къде можем да вземем на заем,така 4е моля ви - ако някой се сеща къде - казвайте  #Crazy  #Crazy #Crazy

бихте могли да вземете назаем от някой, който продава на Славейков книги, ама незнам дали познавате някой там

# 324
Цитат
ми 4arlin давай с теб да си правим компания на Цум а? и на мен на Цум ми е по удобно - така че съм за там - с масичка и столче - айде и кафенце - да се поглезим  bouquet  bouquet

Viki1, супер, значи с масичка и столче + кафенце, само да е хубаво и времето ще си изкараме чудесно  bouquet
Роси, аз също мога да разпечатам, но черно-бяло, ако искаш давай ми каквото трябва Grinning
Имам една позната която искаше да даде някой неща за базара, сега ще говоря с нея и може и тя да е с нас Party

# 325
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Там е проблема,че не познаваме никой,иначе точно такива маси ни трябват. newsm78

бихте могли да вземете назаем от някой, който продава на Славейков книги, ама незнам дали познавате някой там

# 326
Там е проблема,че не познаваме никой,иначе точно такива маси ни трябват. newsm78

а колко?

# 327
Уредих Ви 3-4 маси, на кого да пратя телефона на човека, за да се разберете кога и от къде да ги вземете Simple Smile.

# 328
  • Sofia

Добре де Роси чакай само да видя дали за вторник немога да уредя буса и във втроник да са и памперсите и взимането на нещата - за да са при мен готови за базара а. ама днес по късно ще говоря за буса за вторник или с брат ми за пикапа - ще измисля нещо newsm78
Вики , ще дойда с вас, ако ще ходите във вторник, ако не ще отида сама да взема нещата и да ги опиша. Роси, само ще трябва да им се обадиш, за да  се приготвят или да ми дадеш телефона.

# 329
Бурна дейност тук тече Heart Eyes

Роси, добре дошла и още веднъж, ЧЕСТИТ ТИ ШАМПИОН!!!

Пишете ме и мен за Южния - цялата събота и неделя докъм 15.30-16 часа.

В понеделник - къде и кога?

Каквото има за правене - на линия съм, да знаете Hug

Общи условия

Активация на акаунт