"Прилив и отлив" - MedCezir с нов сезон поема в 111-та тема ;)

• 30 150
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Ах Оркун...ах.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire.И добре,че лехата остана необработена........ Party Party Party Party Party

да, но Яманчи няма да повярва, че е така, освен ако не реши да разбере по единсвения възможен начин.  hahaha hahaha hahaha hahaha
И това ще стане, но кой знае кога  smile3516 smile3516
Колкото и да стреляте по Крачо, той нямаше да може да застане между Яман и Мира, ако те не му го бяха позволили.  Naughty  Sad Sad Sad Яманчи добре си постла за това, което видя накрая. Заболя го разбира се, но и той достатъчно я нарани. Е сега и Мира ще си събра попарата. Надявам се, че стигнаха дъното. Но както казва оптимистът, винаги може и още  smile3515 smile3515

# 331
Ади честито. Цяла седмица догатки и размисъл-етер бе

Peace да .. за Надир - и аз това се чудя, защо аджеба се захвана с АШК?  newsm78
Дааа,къде ли го е настъпил Хариката пък тоя  newsm78 newsm78 newsm78
Да през цялото време го даваха, че отмъщава заради семейството си на КОпер, колко бил невинен и как Копер всичко лошо направил. Ама така за филма само го дават това
Парите и фирмата на АШК иска... Peace

# 332
Привет, мили момичета! Hug Hug Hug
Не се стърпях и влязох да питам какво стана на онази сцена от фрагмана..Яманчо какво видя и какво се случва между Крачо и Мира..Всичко някаква игра ли  е било? newsm78 newsm78 newsm78
Абе видя това, което Мира не видя.
Т.е. той се съблече и си се облече, горкия. Закопча пред Яманко дюкяна и сложи блузата. Пред Мира света вода ненапита.
А Яман какво ги прокле не разбрах накрая.

Обичайно проклятие: Бог да ВИ (и двамата) накаже.  Peace

# 333
Ани, Рени , благодаря ви  за преводите и преразказите  Hug Hug Hug

Гласувала съм правилно в анкетата  Peace  Така и предполагах, че това е дело САМО на онзи гъджък ОркунЧ  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Началото на серията беше страхотно -  продължението на целувката и после на моторетката - щастливата Мира, нежно гушкаща  се в Яман .... Heart Eyes Heart Eyes

Ще си призная , че вече тези недоразумения и кавги между Мира и Яман ми идват в повече .Но след финалната случка, едва ли скоро ще виидм нещо различно.

Мисля си за Турундж - няма да прости на Яман влизането  и ровенето в дома му . Какво ли ще измисли , за да го  накаже  ooooh!

Моментите със Селим , Мерт, Седеф и Яман - много хубави  Peace

Последна редакция: пт, 10 окт 2014, 23:49 от daniela.qnkova

# 334
  • Яко в Матрицата...
Ах Оркун...ах.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire.И добре,че лехата остана необработена........ Party Party Party Party Party

да, но Яманчи няма да повярва, че е така, освен ако не реши да разбере по единсвения възможен начин.  hahaha hahaha hahaha hahaha
И това ще стане, но кой знае кога  smile3516 smile3516
Колкото и да стреляте по Крачо, той нямаше да може да застане между Яман и Мира, ако те не му го бяха позволили.  Naughty  Sad Sad Sad Яманчи добре си постла за това, което видя накрая. Заболя го разбира се, но и той достатъчно я нарани. Е сега и Мира ще си събра попарата. Надявам се, че стигнаха дъното. Но както казва оптимистът, винаги може и още  smile3515 smile3515

newsm10

# 335
Ама тя, патката му с патка, видя ли как оня охлюв си обува панталона?  smile3512 smile3512 smile3512 smile3512 smile3512 smile3512
Нц....не видя май....ама кУт са знае тя ква е и стана ясно кво си е помислил Я. #2gunfire #2gunfire
Нищо не видя Мира  Peace

# 336
# 337
Не се стърпях и влязох да питам какво стана на онази сцена от фрагмана..Яманчо какво видя и какво се случва между Крачо и Мира..Всичко някаква игра ли  е било? newsm78 newsm78 newsm78
Т.е. той се съблече и си се облече, горкия. Закопча пред Яманко дюкяна и сложи блузата. Пред Мира света вода ненапита.

А би трябвало Яман да е доволен о от това развитие на нещата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Нали искаше да отдели Мира от него,да му се махне от яката  #Crazy #Crazy #Crazy
Ето-има го  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 338
Ади честито. Цяла седмица догатки и размисъл-етер бе

Peace да .. за Надир - и аз това се чудя, защо аджеба се захвана с АШК?  newsm78
Той ги подкара всички поред  ooooh! ooooh! ooooh! Нали преди да убие Синан му каза, че е искал да натопи Селим, но после е видял по-добра възможност - АШК. Иска да ги съсипе, но защо  newsm78 newsm78 newsm78 Дали са бизнесинтереси или има и нещо друго  Thinking Thinking

# 339
  • Яко в Матрицата...

Аниии,  Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  Ще спасяваме Мерт следващата серия Hug

# 340

Ееее,Еджето няма ли да престане с тия гадориии   #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Сега пък проблеми с Мерт-явно от бурята  е станало нещо с лодката и ще го търсят във водата  ooooh! ooooh! ooooh!

Да не е доплувал до Острова и нашите/ снимките от вчера/ да го открият там  newsm78 newsm78 newsm78

# 341

Мира: Ти защо вдигаш на Ямна, защо? Кой знае какво си помисли за две секунди. ккаво си помисли, че толкова се разгневи?
Селим: Яман, виждал ли Мерт?
Ейлюл: Боже, Боже, сега и аз се притесних. Да не би да се е случило нещо лошо?
Меррт: ............... Помогнете!
--- намерихме .. не мога да разбера какво са намерили, част от лодката май.
Има ли новини за Мерт Серез?
Не, само лодката му намерихме. Водолазите се приготвят.
Яман: Ккаво?

дааа, обачееее Мира не е разбрала защо Яманчи се е разгневил  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Тази Едже вече даже не искам да я стрелям.  Joy Joy Joy Joy Изкара Мира баси малоумницата.  hahaha hahaha hahaha

# 342
Тва вече е върхът на меча...... #2gunfire #2gunfireАз на тая кифла Еджето...,що и гледам сериала.. newsm78само да ме нерви яяяяя #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 343

А би трябвало Яман да е доволен о от това развитие на нещата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Нали искаше да отдели Мира от него,да му се махне от яката  #Crazy #Crazy #Crazy

Извинявам се ама и аз тъй като Яманчи мислех тогава. Тя му се беше качила на яката. Ама не само преносно ами и буквално. В един момент се изнервих от нея докато бяха гаджета. Започне ли да ревнува и почне да се крие, да казва че спи, имала работа, да бяга. И това направо докато го гледах ми беше повече от смешно, а и нали за Яманко много жалка картинка. Както и да е може би, защото го гледах наведнъж целия сезон това лято за първи път. Всички серии едно след друго.

# 344

И аз така мисля.  Peace даже го написа в онова писмо, което изтри.  Peace Искал да я отдалечи - ето успя.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт