"Прилив и отлив" - MedCezir с нов сезон поема в 111-та тема ;)

• 30 150
  • 737
  •   1
Отговори
# 420

Преди година Яманко се погрижи за пияната Мира  Crazy Crazy Crazy, сега за Елиф  Tired Tired Tired Всичко се повтаря, но като в криво огледало  ooooh! ooooh! ooooh! Виждаме и другото лице на любовта - любов, която наранява и от която боли. Ето какво се случва, когато човек изневерява на себе си.

# 421
  • Яко в Матрицата...
И още едно неизпратено послание Peace

"Скъпи мой... За пръв път в живота си очите ме болят, когато те погледна.
Когато държа ръката ти, дланите ми горят. Нараних себ си, чувствам, че омърсих и двама ни.
Не знам как се разказва нещо такова.
Помислих си, че е най-добре да го напиша. Но се страхувам, че ще си помилислиш, че те обичам по-малко и че няма да ми повярваш.
Вечерта, когато отидохме да работим със Синан, той ме целуна.
Кълна се, не му отговорих, но и не мождах да предотвратя този момент. Не мога да открия каква част от вината е моя.
Единственото, което можах да направя, е да избягам оттам. Исках да намеря убежище в теб.
Дойдох при теб. Но не можах да го направя. Не можах да ти кажа. Не знам защо се уплаших. Тъй като не можах да го призная, това стана моят грях, разяждаше ме отвътре.
Това опетни живота ни и става по-дълбоко. Замълчах си. Скъпи... Страх ме е да не те загубя... С това аз...  "

Последна редакция: сб, 11 окт 2014, 12:35 от Reni - BG

# 422
  • Яко в Матрицата...

Преди година Яманко се погрижи за пияната Мира  Crazy Crazy Crazy, сега за Елиф  Tired Tired Tired Всичко се повтаря, но като в криво огледало  ooooh! ooooh! ooooh! Виждаме и другото лице на любовта - любов, която наранява и от която боли. Ето какво се случва, когато човек изневерява на себе си.

newsm10

И двамата носят отговорността.

След като спасят Мерт, ще правят изненада на Ейлюл за рождения й ден - разходка с лодка до Големия остров...

# 423
# 424
  • Яко в Матрицата...

Вай бе, Хюлия абла много ги разбира нещата - първо малкото, сега голямото Кардо Joy Joy Joy Мими, недре си Hug Hug Hug

# 425
Привет момичета  Hug Hug Hug Hug

Новото ми клипче на Мира  Hug Hug Hug Hug

Дано ви хареса  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лично аз не искам да коментирам снощния епизод.... и за това ще си замълча  Peace Peace Peace Peace

Но сега ще чакам новия епизод  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 426
  • Яко в Матрицата...
Привет момичета  Hug Hug Hug Hug

Новото ми клипче на Мира  Hug Hug Hug Hug

Дано ви хареса  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лично аз не искам да коментирам снощния епизод.... и за това ще си замълча  Peace Peace Peace Peace

Но сега ще чакам новия епизод  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Наде Hug Hug Hug А така, Linkin Park, ейвала, бравос  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
За епизода и аз съм smile3505

# 427
  • близо до брега на морето

Вай бе, Хюлия абла много ги разбира нещата - първо малкото, сега голямото Кардо Joy Joy Joy Мими, недре си Hug Hug Hug
Бурда им-тая кво ми е налазила кардашимчетата Crossing Arms-Рени,като имаш време ще преведеш ли злато Praynig Hug Hug Hug

# 428
Здравейте ,може ли да си представите,снощи забравих че е петък  ooooh! ooooh! ooooh! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
сядам да гледам епизода,и ако може някой да ми намери събрани разяснения,много ще го обичам  Heart Eyes

# 429
Скрит текст:
Диди ми вика "шантава майка"  Mr. Green

# 430
  • Яко в Матрицата...
Здравейте ,може ли да си представите,снощи забравих че е петък  ooooh! ooooh! ooooh! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
сядам да гледам епизода,и ако може някой да ми намери събрани разяснения,много ще го обичам  Heart Eyes

Аааа, Дани...  Hug Hug Hug Heart Eyes ето ти малко инфо от Ани Hug
43-та серия

и разясненията на едно място  Peace
Скрит текст:
Искали да останат сами, вика Яманчи
Надир се извинява, че работата му свършила и се върнал
Яман мисли, че са им повярвали.
Надир ще чака Яманчи пак да дойде
Ади карат се ... Мира вика, че ако не била тя, щял да се стресне като заек
Мира вика да я закара до тях
Нарочно кара бързо Яманчи

--------------------------------------

Мира как се радва, а Яманчи преглъща Преглъща ли преглъща и как стискаааааааааа
Мерт се ядосва на Селим
Хале предлага да отидат някъде другаде
Ейлюл пък сега пита дали монги харесвала Яман, все едно не знае ...
Мерт се прави, че вярва, че няма нищо между Селим и Дениз ...
Селим не може да забрави, което иска, а забравя, което не иска. Но Седеф казва, че той забравял и когато Ендер била

жива. И никой не можел да му търси сметка. Селим иска да говори с Мерт, но Седеф му казва да остави за утре.

ади Мерт предлага брак на Ейлюл ... Ейлюл вика, че сигурно е от храната.

------------------------------

Монги е разочарована
казват, че не са седобрили, само я е докарал, май Мира и се сика да чуе друго ...
Чак се извинява на Монги, че се е забавил.
Казва на Ейлюл, че я целунал ...
Яман нямало да остави Монги, ако нямал работа ...
Ейлюл иска обяснение за всчико .. Мира и казва какво се е случило точно.
Селим чу и пита какво са търсили там?
Селим му се кара ... и с право. Казва му, че няма разлика между него и тези, които са влезли в неговата къща.
----------------

Мира вика на Ям,ан, че приятелката му с еоглеждала за него
Пак се извинява и Мира и се изивнява .. всички и се извиняват на монги
монги не иска да я изпраща Яманчи .. отиват в клуба, Крачола бил там ...
Аааа, монги като чу за клуба и и светнаха очитъе, а Яманчи пак предлага да я закара
Узай ще я закра в крайна сметка

Мира казва, че ако Яман искал да каже на монги, че няма нищо между тях
а, така пий една студена вода Яманчооооооооооооооо
Мира казва, че все едно това не бил човека, който я е обичал. Държал се като лед. Яманчи казва, че няма нищо между

него и Мира, нямало и между него и монги
--------------------
Няма нищо в копираното от Яман. Селим му се кара ... пак.
Селим се изивинява на Мерт, че забравил за годишнината, Яман се извинява също ..
Дори и да я е целунал за да заблудят Надир .. но Мира не го усетила така.
Ох, тези четиримата ще ме уморят. Ейлюл се чуди кого да слуш

Ренка какво и каза Яманмчи, че ми прекъсна точно тогава ...

Яман се извинява за случилото се .. ах, как ме ядосваааааааааааааааааааааааааааааааааааа
Яман я моли да не казва на никого за дома на Надир, особено на Крачола.
Ади Мира отива в клуба. Яманчи предлага да я закара до вкъщи, но тя казва, че не се прибира

-------------------

Селим и той е изивнява .. басииииии трябваше хаштага да е извинявай. Селим казва, че съжал;ява, ако и е създал

проблеми с мъжа и или с някой друг, тя казва, че няма мъж в живота и ... ади, тези са готови
Седеф много с епритеснява за баща си. Утре имат събрание. Трябва да се направи нещо.

тъп, гаден Крачол и Мира ... в случая е права ... пита какво пшрави Монги там? ама на нея и харесва в богаташклия

клуб ....

ох, беееееее свири наЩУ .. направо ме ядосва, ама мноого ме ядосвааааааааааааааааа
адии, лилавото нещооооооо .. гледай, гледайййййййййййййййййй .. глупакккк, насила я тласка в ръцете на Крачола ...

Мира вика на Монги заради нея ли си тръгвала .... тези баси мклюкарите. Мира вика, че като я видела и веднага

бягала. Нямало защо да бяга.
Туче го предупреди Яманчи ...
Мира и вика да остане....  Крачола вика, че не и отивало на Мира да прави така. На монги алкохола не и понасял.

Мира искала да са приятелки ... ади, започва сеееееееее .. така е при богатите - пиене и това е ...
Мира иска да се опознаят ...

-----------------------

Според Мерт Ейлюл ще стане чудесна майка.  Пак иска да се женят. Майка му и баща му се били оженили даже по-

млади от тях. За три месеца вика Мерт разбрали, че не могат един без друг, щял да купи и пръстен. За Ейлюл е нещо

сериозно това ...

Мерт иска да си имат своя къща и да си правят могадишо. Докато учат ще ги миздържат, после той ще работи много

и ще печели пари. Ейлюл се дърпа, че след тази нощ не искала да взема такова решение.
Пак ще я пита Мерт в друг ден.
Вика, че не го обичала достатъчно за да се ожени за него.
Според Мерт Мира и Яман си борят егото един с друг, ще мислят нещшо за да ги сдобрят. Мислят.

-------------------

ади, Монги се напи ... без да и слагат нищо в питието, не може да пие момичето ...
Крачола направо влюбено я гледа, ако не беше бедна, щеше да я хареса
като видя Яман и веднага прегърна Мира гадддддддддддддддддддддддддддддддддд
Мира вика, че не я е напила тя и Хале потвърди.
Мира вика, че я обвинявала, а Мерт казва, че нищо не била казала монги.
ах, Яманчи ах, отива за кафе

Мира вика на Яман дали бил дошъл да и се кара.
Яман обаче смята, че нарочно е направила така. Яман казва да наранява само него, не другите, че като наранявала

другите, не можела да нарани него.

--------------------------------

Тези пък що не скачат и те да я търсят???????? Баис богаташчетата гадни ... само гледат.

а, тя тука била монги, наЩУ само дето се намокри, вземе да истине яяяяяяяяяяяяяя

баси Крачола и Мира на пейката
Крачола вика, че Мира наистина обичала Яман, колкопто него не го е обичала. Той се бил отказал, нямал очаквания и

надежди.

Приема предложението му да се правят, че се заедно. Нямало да се откаже. Ако нямало проблем, докато някой

влезнел в живота му да се държали като влюбени. И бил правв, че нищо няма да вбеси Яман така както ако те излизат

заедно. Крачола можел да си ходи с други, но никой да не знае.

----------------------

Монги вика, че не трябвало да вика на Мира заради нея, тя не била виновна. Яман казва, че и без това се карали като

се видят, не била монги виновна. Монгио казва, че значи се обичали, а  Яман казва, че не са се разделили защото не

са се обичали. А защото така е трябвало.
-----------------
Пишете какво изпуснах яяяяяяяяяяяяя
Аааа Суде май моли помощ от Надир, както си мислех.
Олеееееее къде рови Яманчи?

аааааааааааааааааа
знаел, че пак ще дойде.
Яман предлага да вземе него .. обичал Мира повече от себе си. А, то било сън.

--------------------------------

Яман иска да говорят с Кенан насаме. Сега ще му каже за Надир сигурно. Ади тези се ожениха наистина.
Гирай пари ли хвърля яяяяяяяяя?

пак прекъсвааааааааааааааааа

--------------------

Лейля предлага да се върнат заедно в Алтънкой. Ямани се дърпа.
Яманчи не иска да ходи с тях.

Мира пита Ейлюл дали е повярвала, че Мира е виновна. Берен пък се ядосва, че Яманчи е обвинил сестра и. Берен

смята,ч е Яман е сигурен, че Мира го обича и затова прави така, играе си игрички.
ади, Крачола пратил цветя
Мира е затворила оня въпрос и излизала с Крачола

--------------------------

Започва борбата на Суде и Седеф.
Седеф говорела навъпреки на Суде. Суде знаела нещата по-добре от Седеф.
Седеф не била в трудните дни на АШК до него, да не се правела на патрон, да си идела в малкото кафене.
Суде няма да и позволи.
Седеф имала пълномощно от АШК. Суде и се виждала напрегнатъа, щяла да каже да и направят масаж.

Кенан нещо не вярва. Яман му казва да си отварял очите. Кенна казва, че не бил Хасан участвал в кражбата.
Яманчи кара кенан да си спомни кого е търсил Селим в онази нощ ... Яманчи навръзва нещата. Кенан не вярва. Яман

го предупреждава да внимава.

---------------------

Надир казва на Дженгиз само да наблюдава.
Лейля казва колко добре гледл Гирай, Айшето, колко пари имал. Много пари за шофьор.
Лейля пита за Мира. Пита дали не идвал да я види нея оня ден. И на нея и е минало вече.
Лейля смята, че за Мира нищо не е приключило. Да направи крачка, преди да е изнягала.
Ади снимаха ги. У мола.
Мира няма да бяга от Яман.
Суде казва, че АШК е невинен и ще се докаже. Искла да взема решения, които ще накрат всички да кажат: Вай бе. Не

била само съпруга на АШК. Надир ще и помага .....

------------------------------------

Мира пита дали Ейлюл е казала на Мерт за нея и Крачола.
пак ми прекъснааааааааааааааааааа
Ейлюл ще има РД ..
няма я Ивето и си хапва Яманчи хахахахаха

-----------------------

Аталайчо го усети Селимчик
ади и те са У нетяяяя

забрави докъде е стигнала Дениз.
Мерт като някакво малко дете пак взе да се държи яяяяяяяяяяяяя
Видял е видеото в нетя Мертчо.
Яманчи и той се изнесе.

-----------------

Мерт казва, че Селим не му дължи обяснение. Всеки си продължавал живота си.
Селим не бил толкова силен, колкото си мислел.
Мерт го пита дали е влюбен, а Селим казва, че не е влюбен в никой друг освен в Ендер.
Мен ми е жал само за Селим, за никой друг. Седефчето му каза да покажеуважение към баща си.
Седефчето още някой лаптоп нямаше ли?
Не искал да притесняват Суде, че работела. Фарук се гордеел с нея. Суде искал да говорят с Фарук.
Берен не вярва,, че са заедно с Крачола. Берен и казва, че тя ще е наранена накрая.
МИра вика, че Крачола не и бил враг, нооо Берен казва, че бил враг на Яман, а Мира казва,ч е не я интересувал Яман.

Яман пита монги как е.
Пита Яман дали е мисли над това, което са говорели.
Седеф е намерила някакво досие по което работела Ендер. Дали можел да отключи някакъв файл.
аууу тези като влюбени гълъбчета
Суде променяла съдбите на мъжете в чиичто живот влизала.
Фарук се е затъжил за Суде. вай бееееееееееееееееееее
Беренчето не изпуска нищо яяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
Фарук не искал проблеми

------------------

Мерт успя да оправи работата ...
писмото
------------------

Ендер пише, че не можела да гледа Селим в очите за първи път. Най-добрте решила да го напише.
Пише как Синан я е целунал. Не му отговорила, но не му и попречила. избягала от там, посикала само да го прегърне, но се изплашила и не могла. Това бил нейния грях, било като петно върху живота им. Страхувала се да не изгуби Селим.
прекъсна мииииииииииииииии

------------------------------

Селим разказва на Мерт какво се е случило на сватбата. Кка Ендер му е казала, че иска да замине. Селим казва, че се е разгневил и я обвинил
прекъсна ми пак
казва, че нещата, които са говрили били само между него и Ендер.
Казва, че Мерт и за двамата е на такова място, което никой не може да заеме.
Мерт иска да остане сам.

---------------------

Седеф казва на Яман как хората като не си говорят и нещата стават по-зле. Пита го защшо си утежнява живота,.
Мира и той страдали сами ...
Седеф е сигурна, че Мира няма общо с Крачола. Казва му, че Мира го обича, кзва да и се довери. Да иде и да и каже какво чувства и тя да му каже как стоят нещата. Тя не би губила време. Особено след това със Селим и Ендер.
---------------

ади банята идва май .... да завивката е същата
----------------

ади ще става каквото ще става ...
пише и писмо.
Н е е забравил нищо Яманчи, наранил я е, нарочно се е държал зле за да я отдалечи от себе си, защото само искал тя да е добре.

Изтри го яяяяяяяяя

----------------------

нееееееееееееееееее

гааааааааааааааад и го съжалявате, а?????????????????????????????????????????

мръсник, долерн, гаден смотан отвратителен ...

гнусноооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо
и панталона си закочава ................

Мира си заслужи товаааааааааааааааааааааааааааааааааааа
И Яманчи същоооооооооооооооооооооооооооо

# 431
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:
Диди ми вика "шантава майка"  Mr. Green

Joy Joy Joy  Ама голям сладкиш е твоята щерка Hug

# 432
  • Яко в Матрицата...

Бурда им-тая кво ми е налазила кардашимчетата Crossing Arms-Рени,като имаш време ще преведеш ли злато Praynig Hug Hug Hug

За теб винаги  love001

Снощи в Йеникой Хюлия ханъм е празнувала рождения си ден заедно със семейството и приятелите си. И Кардото ти е бил един от поканените. След вечерята на излизане от ресторанта, явно са ги засекли репортерите и Хюлия е казала, че в Турция има много успешни и красиви актьори и Али е един от тях. Били си приличали с Ча Joy Joy Joy Запитан дали ще участва в проект с Хюлия, Али отговорил, че би искал и че ще е много горд. Peace

Мими,  Hug внимавай, че дебнат хищните хиени ooooh! ooooh! ooooh!

# 433
Ренко мерсииии  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ние и 3-мата сме на антибиотици  Sad,аман вече

# 434
Здравейтеее!  Hug Hug Hug Hug Hug

Синан,  bouquet  bouquet   bouquet за субтитрите на фрагмана
Рени , благодаря за  преведените писма    bouquet    bouquet   bouquet

Скрит текст:
Диди ми вика "шантава майка"  Mr. Green

Офф бееееее, Дани бееее  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Как можа да забравиш най- важния ден в седмицата . ooooh!  Забелязах, че те няма, ама реших, че имаш работа  Thinking  Ако знаех, щях да ти свирна  Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт