"Прилив и отлив" - MedCezir с нов сезон поема в 111-та тема ;)

• 30 150
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
ах Суде,иска да е патрон,да командва нещата,но не е познала кой е срещу нея,Седеф няма да се даде така лесно  Peace

# 466

Вай бе, Хюлия абла много ги разбира нещата - първо малкото, сега голямото Кардо Joy Joy Joy Мими, недре си Hug Hug Hug
Бурда им-тая кво ми е налазила кардашимчетата Crossing Arms-Рени,като имаш време ще преведеш ли злато Praynig Hug Hug Hug

За теб винаги  love001

Снощи в Йеникой Хюлия ханъм е празнувала рождения си ден заедно със семейството и приятелите си. И Кардото ти е бил един от поканените. След вечерята на излизане от ресторанта, явно са ги засекли репортерите и Хюлия е казала, че в Турция има много успешни и красиви актьори и Али е един от тях. Били си приличали с Ча Joy Joy Joy Запитан дали ще участва в проект с Хюлия, Али отговорил, че би искал и че ще е много горд. Peace

Мими,  Hug внимавай, че дебнат хищните хиени ooooh! ooooh! ooooh!

bouquet  bouquet  bouquet

Тази Хюлия ненаситна бе  hahaha hahaha hahaha

Много интересно катъо излезнат репортажите да чуем какво точно казва, защото тук http://www.ratingkurdu.com/haber/MEDYA/Avsar_Kizindan_Medcezirin … akisiklisina_ovgu пък пише, че аби е е най-добрия и най-крсивия.  Joy Joy Joy И продължила да го хвали, чак се засрамил  Joy Joy Joy Joy вай, вай ...  Joy Joy Joy

Аби да не е прекопал лехата (на Хюлия) и той?  hahaha hahaha hahaha hahaha

нЕма я Ивето, (милооооо  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45) да сложа рейтингите аз
http://www.ratingkurdu.com/ratingler даже са високи за простотиите на Едже.  Peace

# 467
Скрит текст:
Здравейтеее!  Hug Hug Hug Hug Hug

Синан,   bouquet  bouquet   bouquet за субтиитрите на фрагмана
Рени , благодаря за  преведените писма    bouquet  bouquet  bouquet

Скрит текст:
Диди ми вика "шантава майка"  Mr. Green
Офф бееееее, Дани бееее  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Как можа да забравиш най- важния ден в седмицата . ooooh!  Забелязах, че те няма, ама реших, че имаш работа  Thinking  Ако знаех, щях да ти свирна  Whistling Whistling

Дани Hug Hug Hug то май наистина трябва да се броим  Joy Joy Joy

Hug Hug Hug Данииии беееееее  Joy Joy Joy Joy Joy

# 468
# 469

нЕма я Ивето, (милооооо  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45) да сложа рейтингите аз
http://www.ratingkurdu.com/ratingler даже са високи за простотиите на Едже.  Peace

Е серията беше хубава  Peace макар и изнервяща  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 470
Аниииии  Hug Hug Hug Hug

# 471
Седеф,ко писа на онази бележка  newsm78

# 472

Обаче и Узай ги нарече Ямира  Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy

# 473
Фарук и Суде са ми много сладки,много ме кефят заедно  Peace

# 474
Вени,ей това ми хареса най много от целия епизод  Peace

# 475
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:

Вай бе, Хюлия абла много ги разбира нещата - първо малкото, сега голямото Кардо Joy Joy Joy Мими, недре си Hug Hug Hug
Бурда им-тая кво ми е налазила кардашимчетата Crossing Arms-Рени,като имаш време ще преведеш ли злато Praynig Hug Hug Hug

За теб винаги  love001

Снощи в Йеникой Хюлия ханъм е празнувала рождения си ден заедно със семейството и приятелите си. И Кардото ти е бил един от поканените. След вечерята на излизане от ресторанта, явно са ги засекли репортерите и Хюлия е казала, че в Турция има много успешни и красиви актьори и Али е един от тях. Били си приличали с Ча Joy Joy Joy Запитан дали ще участва в проект с Хюлия, Али отговорил, че би искал и че ще е много горд. Peace

Мими,  Hug внимавай, че дебнат хищните хиени ooooh! ooooh! ooooh!

bouquet  bouquet  bouquet

Тази Хюлия ненаситна бе  hahaha hahaha hahaha

Много интересно катъо излезнат репортажите да чуем какво точно казва, защото тук http://www.ratingkurdu.com/haber/MEDYA/Avsar_Kizindan_Medcezirin … akisiklisina_ovgu пък пише, че аби е е най-добрия и най-крсивия.  Joy Joy Joy И продължила да го хвали, чак се засрамил  Joy Joy Joy Joy вай, вай ...  Joy Joy Joy

Аби да не е прекопал лехата (на Хюлия) и той?  hahaha hahaha hahaha hahaha

Ани,  Hug Hug Hug това за лехата и аз си го помислих, много са им съмнителни погледите. А и в онова интервю Али каза, че харесвал успели жени, които се грижат за себе си и не се итересувал от възрастта. Peace

# 476
Оркун с розите  Mr. Green и как си свирука само

# 477
имали фрагман за новия епизод?

# 478
Седеф,ко писа на онази бележка  newsm78

не разбрах, но не е нещо важно вероятно  Joy Joy Joy То важното есе вижда после .. от когото трябва.  Peace

Е серията беше хубава  Peace макар и изнервяща  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

на мен не ми харесва пътят по който явно окончателно пое Еджето.  Peace И не само на мен. Има писания в Т, че все едно през този сезон гледаме друг сериал. И аз такова чувство имам. Не ми харесва "новия" сериал. Даже никак.  ooooh! Не ми е забавно да го гледам.  Та освен раждането на Еким-Джан  Joy Joy Joy  нищо хубаво в този сезон не се случва.   ooooh! И според фаргмана ни чакат още по-големи гадости вероятно. Мерт изчезва, може би Яманчи ще потърси близост с монги? Мира ще страда. Надир ще завземе фирмата на АШК ... и още има, но сега не се сещам.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Интересни мнения има в Т .. например:
Защо Яман очаква Мира да седи и да го чака, след като той цяло лято овърша крайбрежието?  hahaha hahaha
Защо Яман вярва на очите си, след целувката и пътуването с мотора?  Joy Joy Joy
Защо след като Мира видя Лейля и Яман в мола веднага реши, че са заедно, а сега се чуди какво толкова е разгневило Яман?  hahaha hahaha hahaha hahaha При положение, че знае колко е ревнив?  Joy Joy Joy

смешна работа .... Еджето като няма муза да пише (между другото КСШ може би ще го местят в четвъртък и там ще се бори с други вълци  hahaha hahaha някакви Kurtlar Vadisi) да си вземе отпуска.  Joy Joy Joy Joy

# 479
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
убих го,ейййййййййййй тва се вика долно,мръсно,гадно червейчееееееееее
как се разхвърля само ,тениска,откопча панталони ,мам.... му  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт