Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 3

• 38 794
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
  • в морето до колене
Така като гледам, образувахте ми нов "злодей" за защитаване  Joy

# 301
  • Berlin
И Емо мислят , че е с тях, но той май е с Ваня.

# 302
Много ме изкефи Бърканичков! Наистина успя да изненада всички.
Ваня никога не съм го харесвала, но с всеки изминал епизод ми става все по-неприятен.
За Йорданка нямам думи.  ooooh!

# 303
И аз мисля че Емо е с Ваня.
Вероятно ще се сетят за Ваня, но пак ще са по-малко. Ако изгонят Марчо или Явор, остават само Дамяна, Надя, Явор или съответно Марчо, Крум и Емо са с Ваня и Йорданка е с него... Така че петорката е тотално разбита. Ваня си изпълни първоначалната мисия.

# 304
newsm78

Ваня newsm78 За какво да се товари човека.

Ваня четири пъти е късал кръстни връзки на двете колена, но е опериран само на три от тия контузии. Мислиш ли, че щеше да му издържи коляното на подобни натоварвания? С подобна контузия може да се води нормален живот, но подобни тежести - не. Заради тия кръстни връзки прекрати футболната си кариера.

# 305
Браво и на Митко че не пожела да послуша "стратега и мозъка" на Гаруда - Агонцев
Той пък място не може да си намери че не са му слушали мъдрите съвети

# 306
Дано Йорданка изчезне... но това може да стане ако Ваня реши да си промени вота. А те Явор , Марчо , Дамяна даже не знаят, че има коалиция в тяхното племе. Дамяна как заяви само, че Ваня е с тях, толкова ли не се усещат  ooooh!

# 307

Ваня четири пъти е късал кръстни връзки на двете колена, но е опериран само на три от тия контузии. Мислиш ли, че щеше да му издържи коляното на подобни натоварвания? С подобна контузия може да се води нормален живот, но подобни тежести - не. Заради тия кръстни връзки прекрати футболната си кариера.
Да, прав си и аз го четох това. Наистина нямаше да му издържат колената.

# 308
newsm78

Ваня newsm78 За какво да се товари човека.

Е, Бърканичков като футболист сигурно също има травми, освен това ако има проблеми - да не отива в Сървайвър, там не е СПА център, всичко може да се случи, ако това беше мисия за имунитет нямаше ли да участва?

# 309
  • in Wonderland
Аз пък го харесвам Ваня - така се играе тази игра ! Надявам се само да не се оплете от много кроене на стратегии ... Но според мен има интелект момчето и ще стигне до финал . Ще му стискам палци .
Не само Дамяна и Явор си мисли ,че Ваня е с тях . Ще останат неприятно изненадани .
И Йорито не ме дразни толкова - мн ми е смешна даже . Как се надъхва и сама си вярва  Mr. Green

# 310
А дали Бърканичков наистина не постави рекорд в световен мащаб в тази игра

Играта е играна и други  сезони и в чужди продукции
Дали наистина има някой издържал толкова

# 311
е безкрайно интересен епизод беше днешния

тази година има един играч, който доминира в игрите  - Ваня
и един, който владее какво ще става - Йори
Няма значение дали е противна или не, тази каквото си реши това става

Както и преди казах - Марчо и Явор за пореден показаха глупоста си,. Утре съвета ще е класически съвет от Сървайвър, в който половината племе не може да се усети какво се е случило и как така не си тръгва човека, за който всички уж ще гласуват  Laughing

# 312
Дам,Емо е с Ваня Peace

Не виждам какво толкова съм казала за Ваня. newsm78Не му следя кариерата и не ме интересува.Казвам,че човека нямаше смисъл да се товари,има си печеливша стратегия,която му позволява да се откаже от игра и да не се товари като магаре.
Мен лично като играч Ване ми харесва.

# 313
  • Пловдив
Хора, не съдете Ваня!
Владо каза, че трябва да се изберат 2 мъже и 2 жени които да поемат товара. Не вярвам племето да бе предпочело Ваня пред Явор.

# 314
Така като гледам, образувахте ми нов "злодей" за защитаване  Joy
Mr. Green
Леле-леле, ако в нашият Сървайвър играеше някое копие на Роб или Парвати, досега да е разкостен публично. Simple Smile

И аз преди бях дива фенка на Миро и Станка(Робинзон) и Любо(Филипини), които обаче какво? За едната чест не направиха нищо кой знае колко запомнящо се.

Затова си промених интересите към по-пикантните участници.  Laughing
Мен Ваня, и Митко, че дори и Йорданка ме радват.  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт