Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 3

• 38 794
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
Великия, ти Занев ли си? Почваш да се издаваш. Не си велик.
Joy Joy Е, на Занев сигурно не сме му на нивото.
Дали ако отиде Марчо/или Явор/ може да победи Занев ?

# 331
Ако Занев участваше в тази игра, щеше да издържи и на 250 кг.

Според мен дори повече  Stop Той е толкова нисък, че торбите щяха да се опират в земята  Joy hahaha

Това беше много добро  Joy
Както беше казала Силвия Димитрова "Гледам едно джудже се задава и си казах 'Занев е, няма друг кой' " Joy

# 332
# 333
Какво ниво, прегледайте му постовете тук. Обърнете внимание и че в последния си пост горе казва, че някой ще дойде на Островът на прокудените, а не че ще отиде.
Цитат
Сега, за съжаление, няма да мога да видя някой измежду Бърканичков/Ива заедно със Светлин на Островът на прокудените, а ще дойде някой от Нага, като се надявам това да е Йордана, макар че много се съмнявам - с Ваня се подкрепят, а и двамата имат двоен глас, като плюс това Емануил и Крум са на тяхна страна...
Словоред, начин на изразяване, отношение към играчите, всичко е точно.

Последна редакция: чт, 16 окт 2014, 00:13 от Cathriona

# 334
Йори ме кефи. Действа също като Галя Генералшата от Сървайвър Панама. Тогава тя изобщо не печелеше игри, но никой не я гонеше, а тя със своята армия от телохранители елиминира всички един по един. Тогава дясна ръка и беше Спас, а доверени помощници Голямата Силвия и по-късно предателите на своето племе Жени на Ваня Джаферович и Янита. Накрая всичко им беше изпипано за победа на Спас и хоп се връща Мартинов от острова на мъртвеца. Сега си има нова черна Лейди в лицето на Йори, подкрепяна от Ваня Джаферович и слабохарактерния Крум. Явно Жени и Ваня са мислили предварително стратегия за играта. Ваня да влезе в общото племе като разрушител на своето племе също като Жени. Дано да му излязат сметките накрая.

# 335
  • в морето до колене
Особено много харесвам, че в МилошОвия Сървайвър няма часовник на игрите.
Никога не е ясно, какво точно се случва... остава ти да вярваш на това, което Владко разказва.

Иначе за теглото може и наистина да е рекордьор Бърканичков - 208 кг са много голяма тежест. Особено при неговото не особено голямо лично тегло.
Респектирана съм от успеха му!

За сравнение мога да кажа, че рекордите на американците в тази игра се въртят около 100те килограма. Те мерят в паунди, та затова казвам около.
Около 180 бяха в първата подобна игра, но тя не става за сравнение, защото имаше много различни правила.
За други държави не знам дали има такава игра и такава статистика.
Но времето на държане на тежестта също е важно, затова почнах с часовника.

Продуцентите всъщност можеха да си поискат информация от лицензодателя. И ако е постигнат реален рекорд, да го обявят на нас зрителите съвсем официално... ама ги е домързяло вероятно.  ooooh!

Абе като гледам как се е проявявал на Фейсбук страницата на шоуто след снощната серия, много е спорен въпросът, какво точно му е нивото.  Tired

# 336
Нещо то фейсбук -
Скрит текст:
Velko Peshev А така...а ти защо така се опитваш да мамиш?? Сценарии ли е или това си е твоя стратегия?
Вчера в 22:49 · Харесвам · 1

Ваня Джаферович Не обичам да коментирам играта..все още..ще коментирам когато свърши
Вчера в 22:53 · Харесвам

Velko Peshev Да, ясно, ти си знаеш, ти си бил там, ти си играл, но това което гледаме и ако е истина, че искаш да изгубиш игра за да изгониш някой от силните играчи като Марчо и Явор а те изглеждат много готини и стойностни, въобще не ти прави чест и под всякакво достойнство!Дано да греша и да не е така както се вижда...
Вчера в 22:57 · Харесвам · 1

Evgenia Džaferović Toi ne se opitva da gi mami  toi si gi mami. Ne moje da iskatvot nego da goni Krum ili Emo. To e kato Vanja da kaje na Marcho - aide da gonim Yavor.  vseki si igrae negovoto horo...
23 часа · Харесвам · 6

# 337
И сега зрителите искат сметка от участниците за тяхната игра. Така ли стана ? По-голяма глупост не съм чувал. Тук гласуват участниците, не зрителите. Какви са зрителите, че да държат сметка на участниците как да си играят играта ?

# 338
  • в морето до колене
Е, то това е патент нашите драги зрители.  Mr. Green
Еманацията на който е 10ият глас за Мартинов.

# 339
И сега зрителите искат сметка от участниците за тяхната игра. Така ли стана ? По-голяма глупост не съм чувал. Тук гласуват участниците, не зрителите. Какви са зрителите, че да държат сметка на участниците как да си играят играта ?
Именно, ти защо играеш така? Ми защото така иска да играе - не го харесваш окей... Ама чак пък сметка да държиш  newsm78
Приятелката на Явор е писала за измислената любовна история -
Viktoriq Kuzmanova
Днес в 21:31
Сега разбирам защо Survivor не предаде писмото ми за 14 Февруари на Явор........Просто са решили,че точно на него трябва да забъркат любовна интрига!!! Ние може само да се смеем на несполучливия край и това ще се види скоро Simple Smile Вярваме си и няма нещо което да ни скара....... Love you Iavor Zayn

# 340
Цитат
Именно, ти защо играеш така? Ми защото така иска да играе - не го харесваш окей... Ама чак пък сметка да държиш

Истината е, че в тези бездуховни времена народа ни масово се нуждае от добри примери за каквото и да е. Дори да са медийни герои. Обикновено зрителите очакват победителя в Сървайвър да бие във всички силови игри, да е много хитър и досетлив и същевременно да е много морален и честен и всички да го харесват.  Такъв пример беше в Сървайвър Панама Николай Мартинов. Зрителите го вдигнаха до небесата въпреки, че с изключение на няколко участници никой от сезона му не го одобряваше. Там той често си позволяваше  да се бъзика с Али заради произхода му , а в ББ предизвикваше Бони, с това, че е циганка, а половината сезон го прекара сам на остров, защото никой не го търпеше. Не казвам, че Николай не заслужаваше да спечели, но не мога да разбера, защо зрителите си натоварват победителите с хиляди очаквания. Това са участници в игра, не са народни будители и революционери за да следваме славния им път и да им се възхищаваме. Какво лошо има в това Ваня, който е силен в игрите и мисли стратегически да победи в играта  като изрита силните участници. Не може с всеки да си приятел след играта. Нали все пак е състезание.

# 341
dido1302 това е само в сървайвър. В другите формати нямат чак такива очаквания, но аз все още мисля че българите не разбираме същността на играта. Трябва да имаш хъс, мисъл и както каза Влади да си приспособим.

# 342

Не съм! Просто съм му върл почитател още от четвърти сезон. Това да не е някакъв проблем случайно?

Аз и на Бърканичков му бях фен, ама той се оказа...... пфф.. айде да не използвам обидни квалификации по негов адрес, .. то Светлин си го описа кратко точни и ясно след като го изгониха на племенния съвет.

# 343

Не съм! Просто съм му върл почитател още от четвърти сезон. Това да не е някакъв проблем случайно?

Аз и на Бърканичков му бях фен, ама той се оказа...... пфф.. айде да не използвам обидни квалификации по негов адрес, .. то Светлин си го описа кратко точни и ясно след като го изгониха на племенния съвет.
Нищо лошо не е направил Бърканичков, той е там да играе играта, каза си го сам, че това е игра - няма общо с отношенията им в България. Тук е въпрос на оцеляване, въпрос на стратегия. Влади на един съвет точно това им говореше, че не играят, а се опират на някакви уговорки от преди предаването, ами Бърканичков не е съгласен с тези уговорки. Какво толкова направи ? Играе за да спечели.

# 344

Нищо лошо не е направил Бърканичков, той е там да играе играта, каза си го сам, че това е игра - няма общо с отношенията им в България. Тук е въпрос на оцеляване, въпрос на стратегия. Влади на един съвет точно това им говореше, че не играят, а се опират на някакви уговорки от преди предаването, ами Бърканичков не е съгласен с тези уговорки. Какво толкова направи ? Играе за да спечели.
Като не е съгласен защо се е уговарял в България..??? И защо реши първо да изгони най-добрия си приятел..........
Бърканичков добре, но Агонцеви дето ги събирали по офиси .......ей тва е...........  smile3505

Общи условия

Активация на акаунт