Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 3

• 38 765
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
Човека си е постигнал всичко в живота. Тези лузъри които по-цял ден плюят нещо просто са ми адски забавни в малоумието си Joy И май нещо са се объркали горките. Той не изгони приятел, а както той самия каза спаси най-добрия си приятел от изгонване. Децата му би трябвало да се гордеят с него,защото е борбен и умен.

Последна редакция: пт, 17 окт 2014, 06:22 от tinacarlyle

# 586
Човека си е постигнал всичко в живота. Тези лузъри които по-цял ден плюят нещо просто са ми адски забавни в малумието си Joy И май нещо са се объркали горките. Той не изгони приятел, а както той самия каза спаси най-добрия си приятел от изгонване. Децата му би трябвало да се гордеят с него,защото е борбен и умен.
Именно, той каза, че се е ядосал, че Марчо ходи и му говори да изгонят Крум при положение, че знаят, че Крум му е най-близкия на острова.

# 587
Между другото, понеже някой беше питал горе- като въведоха Росен на Острова на прокудените, му съобщиха, че ще се върне в Обединеното племе на 25-тия ден. По мои спомени в момента са на 20 или 21, така че може би ще има още 1, максимум двама изгонени преди това. Естествено, ако не измислят някаква схема с изгонване на повече от един играч или директна елиминация в игра.

И аз не разбирам какво е това плюене по Ваня - разбирам Явор да беше изгонил Марчо например, тогава да се говори за предателство. Човекът просто взе нещата под свой контрол - с цената на уж силен играч, който не бива да се забравя, че е предимство за Нага, но заплаха в обединеното племе, когато всеки играе сам за себе си.

# 588
Йори докато гласуваше за Марчо - "И Марчо да не забравиш на следващия съвет да гласуваш срещу мен" Любимия ми момент от целия епизод Sunglasses. Страшно ме кефи тази мацка, и май съм единствената й фенка Laughing

# 589
Ааааа да just.do.it!.. Казаха на Росен, че на 25 ден ще го преместят във вече обединеното племе. А съвета който даваха беше от 21 ден, което означа, че ще има още един съвет, нали са през 3 дни. Т.е. обединеното племе ще бъде от 13 човека, ако наистина не изгонят в тези дни няколко, + единият, който е на острова, който пък по мой предположения ще е Занев, защото мисля че ще бие Марчо.

# 590
# 591
  • София
Много силен епизод.
Изобщо последните 2/3 епизода са страхотни и този досега плачевен сезон малко от малко вдига нивото си.
Жал ми е за Марчо, но беше логично следствие на цялостното развитие на играта. Марчо, Явката и момичетата трябва да се сърдят на себе си, в началото имаха сериозно предимство в племето, но забравиха, че това е игра, а не даденост. Наистина не знам какво са очаквали... Не мисля, че Ваня е класически предател в играта. Виждали сме такива в миналото. Той никога не е бил толкова гъст с великолепната петица, а беше приеман като послушния шести...
До обединението по мои изчисления остава само още една игра за неприкосновеност, максимум две, така че е от изключително значение кое племе ще има предимство при сливането. Да не забравяме и следния фактор - островът на прокудените. Ако е Занев, то той никога няма да се коалира с Гаруда и потенциално може да търси съюзи сред Нага.
В същото това време Явор, Надя и Дамяна може да се присламчат към Агонцеви и Финдо с цел да си отмъстят на Йори и останалите. Възможно е обаче и Ива и Бърканичков да се опитат да намерят съюз в Нага. Най-логичното и най-често срещаното явление е племето което има числено предимство след обединенението да гони ''враговете'' Но в случая ще са с почти изравнен състав + още един изнендаващ допълнителен играч. А и самите настроения в двете племена (особено сега в Нага) са толкова изострени, че са възможни всякакви ходове. Рай за стратегическите играчи е този сезон...

# 592
  • София
очертаващи се фаворити (не знам за никакви спойлери, опазвам се все още) за мен към днешната ситуация:

Финдо, Митко и Бърканичков от Гаруда
Ваня от Нага
+ Занев ако победи Марчо, но шансовете на Занев според мен са максимум за финал, защото на самия финал трудно ще се намери човек, който да гласува за него, но нека не избързваме, не знаем все още кои хора ще са в журито.
-
останалите ги изключвам по една или друга причина :О

следващата игра за неприкосновеност ще е ключова въпреки горните ми съждения

P.S. Относно Крум и Емо. Съгласен съм с тези, които скочиха да ги защитават. Наистина всеки има място под слънцето. Но никой не го написа, така че ще си позволя аз да го напиша. Крум отложи неизбежното, Емо също. В момента и двамата играят ролята на послушни кученца, роля отредена им от Ваня и Йори. Те двамата дърпат конците (истиския кукловод разбира се е Джеферович), а Крум и Емо след като изпълнят отреденета им роля ще бъдат пожертвани, така че не виждам кой знае каква разлика... И двамата са безгласни букви, доста е неприятно отстрани погледнато как един зрял мъж не смее да вземе думата и други го дърпат напред. Ако Крум и най-вече Емо искат да оставят някаква следа в този сезон е те самите да почнат да кроят планове как да прецакат Ваня и Йори в един по-напреднал етап от играта, защото те са използвани в момента, нищо повече или по-малко.

# 593
Ако Крум и Емо започнат да кроят планове, това ще са играчите за които говори Карамазов! Но някак не ми се вярва..
Във фейса на сървайвър естествено, че се завъртя ЕСТЕСТВЕНО снимка на Ники Мартинов, че мисията на Бърканичков я бил направил с една ръка .. Ето тази снимка - Обаче Николай е с 60кг, а най-много е успял тогава Иван. Той нали Митко си каза, че е играл тази игра .. Именно това е бил проблемът им тогава товарили са всичко на един човек и през това време другите са поемали по по-мало и така... Така че постижението на Мартинов, че е с една ръка не е върховно, не знам защо не могат някой хора да приемат успехите на другите...

Последна редакция: пт, 17 окт 2014, 05:33 от Audrey Hepburn

# 594
  • Русе/София
Изключителен епизод беше снощи.Както в играта,така и в живота предателството дебне от всякъде.

# 595
Изобщо не ми е жал за Марчо и тъпата им коалцийка. Това племе е отражение малко на обществото ни. Нацепените мъжаги и гравитиращите около тях момиченца, които си мислят, че са хванали Господ за шлифера и всички трябва да им се подчиняват.
Не че Йори е цвете за мирисане, но просто тя влезе в ролята на тази, която събра гнева на "аутсайдерите". И накрая много правилно им го казаха, не може да казваш на някой : "чакай си реда, то е ясно, че ние ще продължим а ти ще духаш супата".
Но всъщност ги подкрепям и защото винаги съм бил за по-слабите, а в Сървайвър винаги се е доказвала мъдроста, че "последните ще бъдат първи"  и обратното .

# 596
  • София
Какво предателство е, когато си в едно племе и някой, провъзгласил се за лидер ви е начертал пътя кой след кой да си ходите. Е, този човек приятел ли ти е? Трябва ли да седиш и да чакаш просто да ти дойде редът?

Много добре направиха. Нямах против Марчо, но това вече много добро и стратегическо решение. Никакво предателство не видях, дори напротив. Видях Ваня как защити приятеля си Крум от изгонване.

# 597

Но всъщност ги подкрепям и защото винаги съм бил за по-слабите, а в Сървайвър винаги се е доказвала мъдроста, че "последните ще бъдат първи"  и обратното .
Не мисля, че Ваня или Йори в някой момент от играта са били аутсайдери или "по-слабите". Така, че не изпадайте от едната крайност в другата - сега пак да героизираме. Все едно му костваше каквото и да било черезвичайно усилие на Ваня да направи това, което направи. Наблюдателност, план и търпеливо очакване на подходящия момент. И стискане на палци, разбира се, да не се обърка нещо пък по пътя.
Те другите сами си се дозакопаха.
Всъщност и това не е сигурно. Според мен обединението предстои след най-много два съвета. Явор, Дамяна и Надя имат големи шансове ако продължат в общото племе и са достатъчно наблюдателни и хитри, да си намерят своето място. И да отмъщават, ако им се отмъщава.

Аз нещо друго се чудя. На играта между Дамяна и Йори как пък така на Йори толкова лесно й се закачаха чарковете от рибата, а пък на Дамяна все й падаха. Колко варианта за закрепване пък има, та да е толкова трудно да се открие правилния? Направо ми се стори невероятно!

# 598
Престанете с тази риба къде не искала да и се закрепят частите, за новата коалиция в Нага огърлицата за неприкосновеност нямаше абсолютно никакво значение. Чудя се Ваня как не хвърли тези топчета в морето при опит да отбие номера. Снощи не помня кой от участниците писа в фейса си, че Йори е искала да дава на Крум огърлицата по време на съвета, но Ваня я е спрял за да не става толкова нагло.

# 599
Те и без огърлицата си бяха решили, че ще е Марчо, Йори можеше да я хвърли и в морето и пак нямаше да излезе  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт