"Прилив и отлив" - MedCezir с нов сезон поема в 112-та тема ;)

• 33 118
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Добрутру,прекрасни! Grinning Хубав петъчен ден на всички!  Hug

Хубава и весела Серенай. Whistling
И не спират да питат за Чачо.   Joy :
http://gecce.com/magazin/foto-galeri/serenay-sarikaya-cagatay-ul … akin-ne-yapti?p=1

# 676
# 677
Добро утроооо  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 678

http://gecce.com/magazin/foto-galeri/serenay-sarikaya-cagatay-ul … akin-ne-yapti?p=1

Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy’ya ilgili sorulara muhatap olunca “Çok mersi. Cevaplamayacağım” dedi
Серенай като чу въпросите за Чаатай казала: "Много благодаря, не мога да отговоря."

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 679

Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy’ya ilgili sorulara muhatap olunca “Çok mersi. Cevaplamayacağım” dedi
Серенай като чу въпросите за Чаатай казала: "Много благодаря, не мога да отговоря."

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Има си хас да може. newsm62 newsm62  Mr. Green Това е целта на упражнението-публиката да е в питанка. Joy Joy Joy

# 680
Mного забавен анализ на серията има тук http://www.born4kaos.com/medcezir-ne-oldu-diye-sorarlarsa-okuzlukten-oldu-de/

За сцената с мотора:
След преживяното напрежение на мотора ти препоръчвам студен душ, Яман. Само си мисля, че къщата на Серез не беше толкова далеч от къщата ан Надир. Ти да не мина по заобиколни пътища за да не свърши този сън, а Яман?  Joy Joy Joy Joy

За Елиф

Какво, клуб ли? Никога не съм ходила в клуба.

Елиф, отивай си лека-полека. Каза на Яман "Стига глупости", даде своето, стига вече. Като каза с жалната си интонация (много точно  hahaha) "Аз си отивам", успя да да накараш космите на шията ми да настръхнат. Отсега нататък и да събереш всички разделени двойки, пак е невъзможно да те харесам.  Joy Joy Joy Оставям настрана напиването ти от два шота. Да не познаеш водката в портокаловия сок е не наивност, ами е глупост. Няма такъв свят, но да кажем, че не си разбрала. Човек поне може да си каже: Завъртя ми се главата, да не пия повече."  hahaha hahaha

Отделно Яман оставяйки пияното момиче на брега на морето все едно искаше да се отърве от нея. Иначе няма друго обяснение на тази глупост.  Joy Joy Между другото момента в който Яман скача да търси Елиф в морето и това, че никой друг не реагира беше като бомба.  Човек ли е паднал в морето? Амаааан, ахахаха  hahaha hahaha hahaha (това и не мен ми беше много странно.)

За Мира и Яман ...

Мира, бебчето ми, чакам деня в който ще потърсиш сметка за тези надменни погледи на Яман.
Яман, като казваш винаги грешните неща, насила тласкаш Мира към тъмната страна, нали? Добре ще се получи. И ти ще се събираш с нея само в сънищата си.

За Крачола и Мира:

Ти остави, ами си си боядисала косата като моята? hahaha hahaha hahaha hahaha

Връщането на Мира към Оркун разлюля основите на Алтънкой. Слуховете: "Мира Бейлидже не намери това, което търсеше в момчето от махалата Яман и се върна при старото си гадже Оркун. Двойката беше в Америка през лятото."
Не мога да разбера какво прави Оркун. Да не би да обича Мира толкова, че да приеме "привидната връзка"? Хайде бе!  hahaha hahaha hahaha Вярно, че Оркун изглеждаше куул, но това за него е в повече. Изумен съм.
  Joy Joy Joy

И Оркун вбеси Яман с най-евтиния номер на света. Вие двамата (Яман и Крачола) оставете Мира и се вземете двамата. Много хубаво ще стане.  hahaha hahaha hahaha hahaha

Отделно Мира не ти каза проклет да си, след като разбра за много момичета по пристанищата. Нали, по дяволите патриархален Яман?  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 681
Oще нещо, което ние не забелязваме, но явно на комшиите им е направило впечатление.  Laughing (поне на някои от тях  Peace)

И още нещо ще кажа: Когато младоженците излизаха от къщата под Корана ли минаха? какъв смисъл имаше? Виждали ли сте някъде такъв обичай? И закачането на турското знаме на къщата все едно сме насред Анадола? Шовинисти ли сте, какви сте? Защо ни навирате това в очите?
А феномена вървяща танцувайки булка нищо не може да го надмине.  Joy Joy Joy Боже, дай ми търпение.  Joy Joy

# 682
  • близо до брега на морето
Oще нещо, което ние не забелязваме, но явно на комшиите им е направило впечатление.  Laughing (поне на някои от тях  Peace)

И още нещо ще кажа: Когато младоженците излизаха от къщата под Корана ли минаха? какъв смисъл имаше? Виждали ли сте някъде такъв обичай? И закачането на турското знаме на къщата все едно сме насред Анадола? Шовинисти ли сте, какви сте? Защо ни навирате това в очите?
А феномена вървяща танцувайки булка нищо не може да го надмине.  Joy Joy Joy Боже, дай ми търпение.  Joy Joy

Това със знамето го видях и се замислих-никъде не бях го виждала тва по свадбите им.Големи патриоти са Гирайчо и Айшенце явно Rolling Eyes

# 683
Пак  сме с пръстчето напред Mr. Green-оф немам търпение да видя тоя път де ще ни хвърли щип абла

# 684
Пак  сме с пръстчето напред Mr. Green-оф немам търпение да видя тоя път де ще ни хвърли щип абла

Крайно време е Мира да го хлопне с чантата по главата.  Crossing Arms

# 685
  • Яко в Матрицата...
Здравейте, прекрасни! Hug Hug Hug

От рано сте се хвърлили в размисли и анализи, няма смисъл Peace Ивето каза, че е поръчала супер епизод, аз и вЕрвам Hug

Довечера, ако пия бързо, може и да се включа за края на серията Mr. Green Party Party

Почерпката днес е от мен - за здравето на по-добрата моя половинка  Grinning
Скрит текст:

# 686

От рано сте се хвърлили в размисли и анализи, няма смисъл Peace Ивето каза, че е поръчала супер епизод, аз и вЕрвам Hug

Довечера, ако пия бързо, може и да се включа за края на серията Mr. Green Party Party

Скрит текст:

Ренкааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Да ти е жив и здрав! Да те слуша много, да се обичате и да сте винаги щастливи!!!! 
newsm59 nbirthday  bigdance2  ura  bigdance2

# 687

Скрит текст:

Рени, да ти е жива и здрава половинката
Много късмет и всякакви успехи да има! Много да те слуша и обича  newsm68 newsm68
Весел празник!   ura  Party Time

# 688

Скрит текст:

Рени Hug Hug Hug много здраве и щастие на половинката и незабравими мигове заедно от абладжъм Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 689

Общи условия

Активация на акаунт