Лакове за нокти- 95

• 59 150
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Аз съм се убедила, че тези, които "стават" и за основа, и за топ не вършат работа. При мен най-големия проблем идва от там, че като го ползваш за топ се сгъстява много бързо и трябва да се хвърля. Имала съм на Евелин 5в1 мисля и не останах очарована, предвид цената. Thinking
Сега ползвам на Пърфект зеления заздравител, а топ - на ГР бързосъхнещия, много съм доволна, друг топ лак не ме е издържал толкова. Сега си взех този с Gel look, защото другия много се сгъсти, но още не съм го пробвала. Даже ме попитаха веднъж дали не съм с гел, наистина много хубави изглеждат ноктите. А и за мен е важно четката да е широка, за да се нанася добре. Този на Евелин е с много тънка четка, направо ужасна, едвам го слагах. Препоръчвам ГР с две ръце! Peace

# 331
  • Манчестър
Я бързо да казвате кой е този топ изглеждащ като гел?

# 332
  • SF
Моят е на Есенс. И така се казва - Gel Look.

# 333
  • Стара Загора

За мен такива са Пош и Сеш. От евтиниите тези, които имат надпис gel въобще не могат да се мерят с предните 2. Peace

Ето и още едно доказателство за удължаване на трайността на лака с Евелина. Лакирах се миналата седмица в четвъртък сутринта. Сега го свалям, защото ми омръзна, около сърцата се понапука (преди малко падна и едното от показалеца на лявата ръка) и започна израства. Иначе лака почти не е мръднал.

Скрит текст:

# 334
Аз говоря за топа на ГР Quick Dry, имат и Gel Look, но него още не съм го ползвала. За цената си от 3.30лв. мисля е перфектен. Не знам дали има значение, но аз имам лакове само на ГР Rich Color, мислила съм си, че може би оказва влияние, не знам. newsm78

# 335
Топовете на ГР на ви ли напукват лаковете?

# 336
От всичкото хвалене на ГР сигурно е ясен отговорът ми, но пак да си кажа: на мен не ми се е случвало. Peace

# 337
  • София
В този quick dry на Golden Rose не ми хареса, че понякога лака ми става на чертички от него, а не идеално гладък както с нормален заздравител за Топ. Иначе Факт е, че ноктите изсъхват мигновено. Crazy

# 338
  • Belgium
При мен топ лаковете и на ГР, и на Есенс са пълен ужас.

Отдавна не купувам никаква тяхна грижа за ноктите.

Леле този лак с фенерче в шишенцето на kakaka ме уби  hahaha

Какво ли не измислят вече, за да са оригинални  Grinning

# 339
  • Пловдив

Използвам ето този вече второ шише нямам оплаквания
Скрит текст:

# 340
  • SF
На тези им обожавам четките!

# 341
При мен топ лаковете и на ГР, и на Есенс са пълен ужас.

+1 Peace
Топ лакът на Golden rose ми се напуква, много грозно - на следващия ден след нанасяне. На Essence - още в рамките на деня. Особено очевАдно е при светли цветове и френски маникюр.
Essence ползвах само веднъж и го подарих.
Упорствах и купувах няколко пъти GR (евентуален проблем в партида), но (де)ефектът винаги е един и същ. Няма спор - четката е много удобна, има хубав блясък...но дотам.

Последна редакция: вт, 28 окт 2014, 19:22 от Di ®

# 342
  • SF
Аз не съм забелязала напукване при Есенс.
Може би защото много дълго времене съм използвала светлата гама - все някакви наситени тонове.
Сега ще го ползвам върху едно бебешко розово, за да видя как ще се отрази върху светъл цвят.

# 343
Може би зависи от лака, в-ху който се нанасят, не знам. При мен няма проблеми. newsm78

# 344
  • На остров
Попаднах на това хелоуинско маникюрче  в нета и го споделям с вас много свежо ми се видя.

Общи условия

Активация на акаунт