Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 7

• 47 958
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Айде един поздрав за щерката, след 5-тата минута  Hug

http://www.youtube.com/watch?v=9wFp3vszO6Q

Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Малиии...ИзкукИ тресна коня с лопатата...а, РазвратИ мноууу си верва...нямало да направи нищо...никой нямало да ги раздели...майкооооуууу.... Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Оня чак я информира за полета до Париж... hahaha hahaha hahaha

# 136
  • София
    Привет, Мама Ан. Тапася ще си пререже китката на ръката. Нани и Пушкар ще я намерят в безсъзнание и ще започнат да обвиняват Ичха и Дамини. Това става мигове преди Ичха да слезе и да започнат ритуалите. Тапася заявява на Ичха, че иска Виир, защото много го обича и ако не се омъжи за него ще се самоубие. Ичха си припомня, че е обещала винаги да прави Тапу щастлива. Съблича си роклята, сваля си бижутата и ги дава на Тапася. Дамини през цялото време я моли да не прави тази грешка. Тапася се преоблича и слиза при Виир. Двамата обикалят свещените кръгове. И Виир, без да подозира измамата, отвежда Тапу в къщата си. Но сметките на Тапася не излизат и Виир не я иска. Той разбира какво е направила, макар че Ичха тъпо и упорито твърди, че се е изплашила от брак в такова богато и голямо семейство. В момента аз съм 50 серии напред и Тапася се прибра в родния си дом, а Виир и връчи документи за развод. Тя поръча Сид да убие Ичха, но Виир я спаси и сега Ичха лежи простреляна в болница. В същото време братът на Виир се лекува в една клиника за наркомани. Там и Ичха заведе един нейн ученик. Двамата се запознаха и лекуващия лекар на Ванш препоръча на родителите на Ванш и Виир младата учителка да се грижи за сина им. Та сега нямам търпение да разбера как ще извъртят нещата и ще оженят Ичха и Ванш.

# 137
Айде един поздрав за щерката, след 5-тата минута  Hug

ОМГ  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
С тия мустачки е като лапнал врабче  Mr. Green

Благодаря  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 138
Мерси за подробния разказ, аз точно това с колието хич не го разбрах тогава. Той се чудеше Анмол, дали Рагини е видяла колието. Шивани и аз така я кръстих, 2.рата Сакши. То на Шлок това му е лечението, повече не го дават да го лекува, ама той Алек и преди си беше в същото състояние. Май Шлок се появи за да представи тая гаднярка. Рагини как изведнъж се реши да и преотстъпи Анмол, все едно някаква вещ ненужна изхвърля от къщи. Много странно ми стана, ама като се има предвид как измориха главните герои, нищо не ме учудва. Интересно ми е накрая какво става със Шлок, понеже май след като разбра, че тая не иска да се жени за него повече не го дават, а дали е бил на сватбите не знам, ако е стоял само без да говори няма как да разбера.

Да! Явно основната идея на сценаристите е да върнат Шлок и с него въпросната Шивани, която да прави мръсотии на Рагини и Анмол. Голяма гаднярка е! Шлок е добър и не заслужава такова нещо - днес само се чудеше защо Шивани, не е приела предложението му. Каза и на Рагини да говори с нея. Иначе Шлок ще е на финала, но не говори - поне не се сещам да е казал нещо съществено. Само стоеше и гледаше. Това и в дългата версия, пък какво остава в съкратената на БТВ .  Peace

Рагини намери колието най-накрая - тръгна да прибира някакви неща и събори саритата и то изпадна отдолу. Така го видя и прочете бележката. Преди това Рагини, Анмол, Малти и Вину ходиха на курс по танци. Анмол и Рагини танцуваха много хубаво ...  Wink

След като вчера показаха Садна - днес вече дадоха и Ранвир! Много ми стана приятно като ги видях. Друго си е с тях ...  newsm44 newsm76 Two Hearts

Дадоха как след като намери колието от Анмол Рагини стои и се чуди дали да си го сложи - в този момент си представи от едната си страна Ранвир, от другата Анмол. Ранвир каза на Рагини да вземе колието и да си го сложи, защото сега Анмол е нейния съпруг. Рагини го взе, но го изпусна - Ранвир се наведе и й го подаде да си го сложи - Анмол също настояваше. В това време Рагини спря да си представя и беше сама. Накрая си сложи колието ...  newsm10

Тъпата Шивани ходи при Анмол в офиса да му се виси на врата - той я отблъсна и й каза, че обича само Рагини. После я изгони. По едно време се появи Алек - подписа някакви документи, дето Анмол го помоли и двамата се прибраха. Алек бил гладен - въпреки, че е ял искал още. Анмол обеща да му направи сандвич.  Mr. Green

Алек се качи горе и срещна Рагини с колието - каза й, че е много хубаво. Тя попита за Анмол и Алек каза, че понеже е гладен - Анмол е отишъл да му направи сандвич. Шивани чу и слезе при Анмол. Започна да му се извинява за случката в офиса и каза, че ще се омъжи за Шлок. Само той да не казва нищо - голяма двуличница е - видя че идва Рагини и прегърна Анмол, а той обеща да не казва. Рагини ги видя и си тръгна ревешката - после свали колието. На другия ден почна да мисли дали има нещо между тях или се е заблудила - но пък не искала да пита Анмол - реши да пита Шивани и онази я налъга едно хубаво, че с Анмол още се обичат и Рагини им пречи - пък той не искал тя да страда. И Рагини пак повярва - нямам думи. Много е глупава  ... 
#2gunfire #2gunfire #2gunfire

Мерси за разказа. Да не би утре да не е финала? Във финалната серия Рагини вече е казала на Анмол, че ще се разделят и точно финалната серия започва как тя му дава документите за развод. Тя трае около 45 минути някъде. Това не вярвам да стане в рамките на един час, щом все още днес не са стигнали до там, където тя му каза, че иска да се разделят.

Утре би трябвало да качат във войо новия сериал сутринта, ще видим колко серии и като ги изгледам ще напиша впечатления. Друг е въпроса какво и колко ще азбера, ама дано той е по разбираем от кармата, че там с тая музика нищо не мога да схвана какви действия се извършват.

# 139
Айде един поздрав за щерката, след 5-тата минута  Hug

ОМГ  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
С тия мустачки е като лапнал врабче  Mr. Green

Благодаря  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Зарежи мустачките бе мац  Hug, глей какви чупки в кръста прави само hahaha hahaha hahaha

# 140
Айде един поздрав за щерката, след 5-тата минута  Hug

Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Малиии...ИзкукИ тресна коня с лопатата...а, РазвратИ мноууу си верва...нямало да направи нищо...никой нямало да ги раздели...майкооооуууу.... Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Оня чак я информира за полета до Париж... hahaha hahaha hahaha

Зиз Казвай за какво иде реч, не мога да вляза в Десито, дава ми грешка Praynig

# 141
Точно като РазвратИ hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

Ох беееееееее...ИзкукИ ше яде голем кютек... hahaha hahaha hahaha
Предишния бой ще му се види кат люлчина песен. Joy Joy Joy

Чакай малко...ще ти пусна резюмето, ама без НиранДжан и болничните депресии... Peace

# 142
   Привет, Мама Ан. Тапася ще си пререже китката на ръката. Нани и Пушкар ще я намерят в безсъзнание и ще започнат да обвиняват Ичха и Дамини. Това става мигове преди Ичха да слезе и да започнат ритуалите. Тапася заявява на Ичха, че иска Виир, защото много го обича и ако не се омъжи за него ще се самоубие. Ичха си припомня, че е обещала винаги да прави Тапу щастлива. Съблича си роклята, сваля си бижутата и ги дава на Тапася. Дамини през цялото време я моли да не прави тази грешка. Тапася се преоблича и слиза при Виир. Двамата обикалят свещените кръгове. И Виир, без да подозира измамата, отвежда Тапу в къщата си. Но сметките на Тапася не излизат и Виир не я иска. Той разбира какво е направила, макар че Ичха тъпо и упорито твърди, че се е изплашила от брак в такова богато и голямо семейство. В момента аз съм 50 серии напред и Тапася се прибра в родния си дом, а Виир и връчи документи за развод. Тя поръча Сид да убие Ичха, но Виир я спаси и сега Ичха лежи простреляна в болница. В същото време братът на Виир се лекува в една клиника за наркомани. Там и Ичха заведе един нейн ученик. Двамата се запознаха и лекуващия лекар на Ванш препоръча на родителите на Ванш и Виир младата учителка да се грижи за сина им. Та сега нямам търпение да разбера как ще извъртят нещата и ще оженят Ичха и Ванш.

Как да не те е яд на тая тъпа Ичха? Въпреки това искам да изгледам тая серия, ама като няма да разбера нищо само ще се дразня.

# 143
Тери много ти благодаря миличка  Hug Вече не ми останаха нерви с този сериал. Когато имаш възможност разказвай пак, че да знам какво ме чака  ooooh!

Бубулинка и аз искам да ги изгледам тези епизоди, но следващата седмица ще отсъствам и няма да имам възможност. Не мога да разказвам хубаво като Тери, но мога да се опитам и аз да помогна.

# 144
Марвелита Hug резюмето без Джаго и НиранДжан

Епизода започва с Ананди, която вижда някого отвън и се чуди дали не е Палаш. Той слага факла на лицето й да е сигурен, че няма да види лицето му. Ананди веднага затваря прозореца и се плаши. Обажда се на Шив. Шив идва тичайки. Ананди го информира, че Палаш стои в двора. Шив отваря прозореца, но не вижда никой. Ананди му показва, че е стоял зад дървото. Шив се втурва навън, но изглежда, че Палаш вече си е тръгнал. Ананди изглежда напрегната. Той идва и казва, че никой не е бил там. Ананди казва, че не лъже. Шив казва, че й вярва, може би си е тръгнал или се е скрил. Не се плаши. Ананди стои в стаята си, когато получава обаждане от Палаш. Отговаря. Палаш хвали красотата й и казва, че я е видял да стои до прозореца. Ананди го пита, защо я тормози и затваря телефона. Палаш използва много телефони и сим карти да й се обажда. Обажда се от друг номер и тя вдига.
Палаш й казва, че трябва да бъде с него. До тогава щял да я слуша да казва здрасти. Ананди го пита какво иска. Палаш казва само нея. Щял да я вземе на празника и Шив нямало какво да направи. Обещава й. Ананди затваря. Палаш говори на Винъс и казва, че трябва да живеят заедно. Знаел, че Ананди ще се съгласи, трябвало да се съгласи. Ананди получава обаждане от Шиамали., казва нещо. Ананди казва добре. Ананди си мисли, че Палаш се опитва да я изплаши и че не трябва да се плаши, а смело да се справи със ситуацията. Отново получава обаждане. Вдига. Палаш й казва добро утро. Казва й, че нейния съпруг може и да е излезнал за офиса си . Ананди му крещи, че говори лошо за Шив. Палаш се смее. Ананди му казва, че няма нищо общо с него. Палаш й казва, че ще отиде с него в Париж. Ананди е шокирана и му казва да не си мечтае за нея. Не можел да докосне дори сянката й и никой не можел да я раздели от нейния Шив. Отново се обажда. Ананди се плаши. Излиза от стаята си и мисли, че няма никой вкъщи. Още повече се тревожи. Пие вода. Палаш отново се обажда. Ананди запушва ушите си и се плаши. Крещи НЕ и влиза вътре.
Шив се прибира. Ананди го прегръща. ШИв пита какво е станало. Ананди плаче и му казва, че Палаш й се обажда постоянно и я тормози. Казал й , че ще я вземе да празника. Шив си мисли, че добре, че се прибрал да си вземе телефона, защото Ананди щяла много да плаче. Казва й, че Палаш не може да направи нищо. Никой нямал силата да ги раздели. Нищо нямало да стане и да се успокои. Ананди го прегръща и плаче.

трей...
За следващия епизод:
 Палаш казва на Ананди, че имат полет за Париж на празника. Ананди се плаши.

Последна редакция: чт, 16 окт 2014, 21:37 от НАРЦИС-Зиза - MyDoom a.k.a ВлъхоУсойница

# 145
Мерси мац Hug
Тоя алтавия как се сетил да си освети лицето Thinking аз мислех, че с фенерче, а той с факла  hahaha hahaha hahaha hahaha
Не е толко луд, колко се прави гадта му с гад. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Каква е тая Шиамали сега?  newsm78
РазвратИ колко е  сигурен в себе си, и той Нарцис кат тебе  hahaha hahaha hahaha

# 146
Мерси мац Hug
Тоя алтавия как се сетил да си освети лицето Thinking аз мислех, че с фенерче, а той с факла  hahaha hahaha hahaha hahaha
РазвратИ колко е  сигурен в себе си, и той Нарцис кат тебе  hahaha hahaha hahaha

Абе много ги познавам Нарцисите...нЪл сме от една порода...надушвам ги. Joy Joy

Тая Шиамали сигурно е оная от трея...дет беха в дюкянчИтУ . newsm78

Сега не е ме е яд толкова на РазвратИ...мина ми... Laughing Laughing Laughing
Той ще оправи нещата... яко кютек ще има. Joy Joy Joy

# 147
Мерси мац Hug

Смени гащите тогава, че не моем те гледам така  hahaha hahaha hahaha
Сега отворих резюмето и видях, че тая е от някакво NGO, сигурно купуват подаръци за децата от дома. Thinking
Значи полета е за Париж, Laughing и както ти казах требе ние да фащаме самолета към Боливуд  Joy Joy Joy Joy

# 148
Мерси мац Hug

Смени гащите тогава, че не моем те гледам така  hahaha hahaha hahaha
Сега отворих резюмето и видях, че тая е от някакво NGO, сигурно купуват подаръци за децата от дома. Thinking
Значи полета е за Париж, Laughing и както ти казах требе ние да фащаме самолета към Боливуд  Joy Joy Joy Joy

Те ако ги даваха по 3 епизода на ден както тука щеше да е интересно и по бързо щяха да се развиват събитията, пък то 20 минути докато почне и свършва.

# 149
Нали си смених бельото ма...не хвърчат глави...пожалих ти психиката hahaha hahaha
Едни ВолтУри ще ги изтраеш...виж кви са джижани...пък са ми и съученици... hahaha hahaha hahaha

Няма да ходят в Париж, пък за Боливуд...не знам...аз немам път натам...ти кат идеш земи ми кинтите.... hahaha hahaha hahaha

Майтапа на страна...ама се задават Арни серии. Направо съм така за утре smile3539

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт