Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 7

• 47 956
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
Аз от кога чакам Алек да се сети за Ранвир? Той накрая се е сетил, те пък ще земат да го изрежат. Ще го пусна, то си заслужава, пък и не е толкова дълга серията, че да не може някой да чете.

Ами това което е за четене не е много! Като махнеш рекламите и танците на специалните гости. Така, че дано някой се навие ... Peace

# 271
Аз от кога чакам Алек да се сети за Ранвир? Той накрая се е сетил, те пък ще земат да го изрежат. Ще го пусна, то си заслужава, пък и не е толкова дълга серията, че да не може някой да чете.

Ами това което е за четене не е много! Като махнеш рекламите и танците на специалните гости. Така, че дано някой се навие ... Peace

Между другото субтитрите вградени ли са, или отделно, или то това вероятно няма как да се види като е през сайт. Питам, защото ако не са вградени може някак да опитам да го сваля и така да го пусна и няма да ми се налага да викам никой

# 272
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Резюмето

Епизода започва как Шив казва на Даду за поведението на Палаш спрямо Ананди. Даду казва, че не може да върви срещу законите. Палаш е международна личност. Казва му да бъде внимателен и да се справи със ситуацията внимателно. Шив казва , че знае и ще се справи професионално. Щял да говори с Министъра. Обажда му се и му казва всичко, което е заглушено.  Министъра казва, че не може да повярва, че Палаш го е направил. Уверява Шив че ще предприемат действия срещу Палаш. Казва, че ще се опита скоро да го изпрати в неговата държава. Шив казва, че ще му изпрати мейл.
Ананди сънува, че Палаш убива Шив и я взима с него. Събужда се и се напряга. Шив й казва, че е добре. Ананди му казва, че е сънувала лош сън и му разказва. Шив се напряга. Ананди му казва, че сърцето й прескача. Шив й казва да не се притеснява и да се успокои. Ананди го прегръща.

НиранДжан идва и сяда до Нанду. Нанду му казва, че няма да ходи на училище и ще си запише нещата от тетрадката на негов приятел. Ниранджан го пита да му помогне ли. Нанду казва не и му казва да си върши неговата работа. Казва, че часовникът на Васант случайно е паднал в реката. НиранДжан го пита за това ли е скочил в реката- да вземе часовника. Нанду казва, че бил часовникът на баща му майка му щяла да се ядоса. НиранДжан го прегръща. Нанду го моли за помощ. Гена идва и го пита какво крие. НиранДжан намира извинение. Гена го кара да научи нещо след като свършат уроците.

Вивек казва на Суман, че отива в съда. Дава му колата си. Суман го пита да отиде със Санчи. Вивек не харесва идеята и казва, че ще отиде другаде иначе Санчи ще закъснее. Санчи идва и казва на Суман, че отива. Суман му казва, че Вивек си е тръгнал. Санчи се чувства странно.
Приятелите на Дадиса от училище мислят да се срещнат с нея. Гена казва на бабата че часовникът не е там. Осъзнава, че е бил взет от Нанду.

Ананди кара колата си. Получава обаждане, вижда номера и го отхвърля. Някой се опитва да изпревари колата й. Ананди мисли, че Палаш я преследва и се напряга. Кара бързо. Спира на знака. Човека слиза от колата си и й казва, че частта от сарито й е прещипана с вратата на колата. Ананди му благодари.

Гена пита Нанду за часовника. Нанду е безмълвен. Гена му казва, че е бил голям часовник и да го върне. Нанду е готов да каже, но тогава идва НиранДжан и дава часовника на Гена. Казва на Гена, че Нанду му е показал часовника. Нанду казва, че не е така и разказва всичко. Започва да плаче. Гена също се просълзява. Нанду се извинява и я прегръща, Гена го кара да каже всичко което иска. Плаче. Нанду обещава да не повтаря грешката си. НиранДжан се усмихва.

Ананди отива до NGO. Момиче я информира, че нов  клиент е проявил интересен към тяхното изкуство. Ананди пита кой е той. Палаш му казва казва, че е този който е в сърцето й. Ананди се шокира. Казва му да се махне и да не я плаши. Палаш казва, че искал да я вземе и че била негова. Ананди го моли да излезе. Палаш казва че клиента е като Господ. Ананди отново го моли да излезе. Жените които са там го молят да излезе. Палаш им казва че не иска да говори с тях, а с нея. Той и напомня че имат полет в деня на Дивали и той ще отиде да я вземе. Той се усмихва и излиза. Ананди остава в шок.

Трей...

Ананди информира Шив, че Палаш е отишъл там да се срещне с нея и му казва че има нужда от него и му казва да дойде.

# 273
Сега ще изчакам Марвелита Hug да изсмята сметките и да обсъждаме. Party Party Party

Много добро резюме...министъра ще се погрижи за ИзкукИ и ще даде на новото послание социална насоченост. hahaha hahaha hahaha

# 274
Сега ще изчакам Марвелита Hug да изсмята сметките и да обсъждаме. Party Party Party

Много добро резюме...министъра ще се погрижи за ИзкукИ и ще даде на новото послание социална насоченост. hahaha hahaha hahaha

Whistling Whistling Whistling

# 275

А така Зизу ще чакаме посланието  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ма РазвратИ много лабав Joy Joy Joy, кво се оплаква на министъра като ученичка  hahaha hahaha hahaha
Сам требеше да се справи. Crossing Arms Или посланието е да се обръщат към държавните институции и да не саморазправят  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 276
Между другото субтитрите вградени ли са, или отделно, или то това вероятно няма как да се види като е през сайт. Питам, защото ако не са вградени може някак да опитам да го сваля и така да го пусна и няма да ми се налага да викам никой

Мисля, че са отделно понеже като цъкна на sub и се махат - като цъкна пак се пускат ... newsm78

# 277

А така Зизу ще чакаме посланието  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ма РазвратИ много лабав Joy Joy Joy, кво се оплаква на министъра като ученичка  hahaha hahaha hahaha
Сам требеше да се справи. Crossing Arms Или посланието е да се обръщат към държавните институции и да не саморазправят  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Марвелита Hug да се справи с тоя...колко да се справи...да му напука лейката и кво...тва мазохист...не става... Joy Joy Joy
Не остава нищо друго освен да се оплаче на моля - Другаря, че ИзкукИ му образува напрежение. Laughing
Пък и оня световно величие...не мой му пука канчето всеки ден hahaha

Както казах , следващото послание ще е : "Това, че си известен не ти позволява да си правиш каквото си искаш" Joy Joy
После моля-Другаря ще го потупа по непослушното гръбче и ще го прати на самото мЕстО...и те така.... Joy Joy

# 278
Зиз Hug известен, неизвестен, ако един мъж  не може да опази жената си, егати и мъжа, егати и колектора hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Не ми аресва, че се оплака Naughty, требваше сам да се справи със ситуацията. Crossing Arms Да млати ИзкукИ докат му дойде акъла. box box box box box box
Ми Анандито, и тя кат препикано мушкато гледа Shocked Друг път се фърля ще им издере очите, сега целата е в стрес. Crossing Arms
Сценаристите нещо объркаха сюжетната линия hahaha hahaha hahaha hahaha

# 279
Зиз Hug известен, неизвестен, ако един мъж  не може да опази жената си, егати и мъжа, егати и колектора hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Не ми аресва, че се оплака Naughty, требваше сам да се справи със ситуацията. Crossing Arms Да млати ИзкукИ докат му дойде акъла. box box box box box box
Ми Анандито, и тя кат препикано мушкато гледа Shocked Друг път се фърля ще им издере очите, сега целата е в стрес. Crossing Arms
Марвелита Hug той ще си опази жената, ама все пак Министъра му е възложил на РазвратИ да се грижи за сигурността на ИзкукИ...е, кажи ся...нормално ли е тоя дет трябва да те пази, да те млати и днеска и нощеска... hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy
Инак съм сигурна, че поне още веднъж ще му напука канчето hahaha hahaha

АнандитУ и тя изумена...и кво нема да е...оня мнооу и действа на психиката... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И все пак ИзкукИ си е куку...те, не прави нещата кат хората...допуска грешки и ще яде бой...отново... Party Party Party

# 280

Според мен също трябва той да се оправи с Изкуки. Абе май ще има отвличане накрая, няма да се размине току тъй. Освен ако нещо не ги проследят, нищо чудно Изкуки да земе да се гръмне..

# 281

Според мен също трябва той да се оправи с Изкуки. Абе май ще има отвличане накрая, няма да се размине току тъй. Освен ако нещо не ги проследят, нищо чудно Изкуки да земе да се гръмне..
Бубе, и да има отвличане ще е до летището...там драмата трябва да свърши, но аз си мисля. че няма да откараме до Дивали... Joy
Макар, че кат разкарат ИзкукИ ще ми липсва много... Joy

# 282
Марвелита Hug той ще си опази жената, ама все пак Министъра му е възложил на РазвратИ да се грижи за сигурността на ИзкукИ...е, кажи ся...нормално ли е тоя дет трябва да те пази, да те млати и днеска и нощеска... hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy
Инак съм сигурна, че поне още веднъж ще му напука канчето hahaha hahaha

АнандитУ и тя изумена...и кво нема да е...оня мнооу и действа на психиката... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И все пак ИзкукИ си е куку...те, не прави нещата кат хората...допуска грешки и ще яде бой...отново... Party Party Party

Добре де, съгласих се Crossing Arms
Чудя се защо не потърси съдействието на полицията newsm78. Ама много респектирани тия индийци от световно известните си малоумници. hahaha hahaha hahaha
Е, сега вече требва да видим ролята на държавната машина. Grinning Изкуки, ще завлече Ананди на летището и видиш ли служителите ще си свършат работата и ще го арестуват  Joy Joy Joy и повече бой за Изкуки нема да има  newsm61 newsm61 newsm61

# 283
Марвелита Hug кво съдействие от полицията да търси...нали той е полицията... Joy Joy Joy
Другите са му подчинени...ама тука става въпрос за държавна поръчка...опазването на сигурността на ИзкукИ.
Но въпреки това си мисля, че бой ще последва още в другата серия...нали Анандито и тя се оплака  на моля -Колектора... hahaha hahaha hahaha hahaha

Пък вече може би ще има оправдание пред министъра...''казах ти, не взе отношение, саморазправих се" и те така... hahaha hahaha Joy Joy

# 284
Едва ли ще отидат да снимат в Париж  Whistling Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт