Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 7

• 47 956
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
То и на мен не ми липсват...ама аз все пак кат минах ревизия на каста...да остановим липсите Joy hahaha
На мен Васанти ми липсва  Mr. Green

Добро утро! То за малко човек да не влезе и после не може да ви изчете, колко съм пропуснала!

Щях да питам аз за Изкуки, дали се занимава и с нещо друго, или е само художник?

Снощи се загледахме в един игрален филм изтеглихме, казва се ще загаснат ли кладите. Посветен на това как са изгаряли момичета заради зестра. Не успях почти половината от филма да разбера, хем беше с БГ аудио, ама от това, което разбрах за миг ми се уби желанието да се кефя на Индия. То не, че не им знам традициите и не съм чувала какво ли не, ама просто в момента ми стана много тъпо, как щом поискаш да се опълчиш и може да те изгорят жив. Искаше ми се да гледам и другия за който говорехте, този за вдовиците Water, ама нещо тогава не можах да намеря от къде да се свали.

# 331
Здравейте.

От няколко дена нямам достъп до интернет и не съм влизала та ми отне време докато прочета всичко
Зис благодаря за резюмето. Все по интересна взе да ми става историята с Ананди и Разврати обаче не мога да повярвам за Джагдиш как е станал толкова различен? Той всъщност откакто става голям от тогава ли започва да се променя, или и като е малък ще се промени, докато е малък ще живее ли с Ананди?

# 332
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейтиии Hug Hug Hug Hug

Марвелита Hug рускините са ни качили две серии Party Party Party

Бубе, ИзкукИ си рисува...не е упоменато да се занимава с нещо друго.

Сунитра, Джаго се лута в промени към лошо още в детството си. Поради тази причина на моменти си мислиш, че в него живеят двама души...в един момент може да те разплаче с добрината си, в следващият ти иде да го удушиш с голи ръце.
Някак си намери себе си (да бъде лош)когато замина за Мумбай да учи. Намери друг живот там, далече от традиции и изкривен морал. Най-голямата му грешка е, че не си оправи грешките...на моменти ги констатира, казва, че ще ги оправи...в следващият решава да хвърли вината на друг и да оправдае себе си. Това естествено го озлобява и почва да прави нови мизерии.
Имаше един момент след годежа на Ананди когато от него излязоха 6 човека да си разсъждава върху грешките си. Е, докато той разделен на 6 търсеше причините за тези грешки, обвиненията към Ананди надделяха. Естествено реши да мъсти на нея за окаяния си живот, но не беше преценил правилно РазвратИ. След дълго време се кротна...ама как вика Марвелита Hug помияр си и това е...не му вярвам.
Джаго живееше с Ананди докато тя навърши 15г. Тогава Сумитра видя как Джаго наднича през ключалката на банята за да я гледа и се възмути, а когато Ананди излезе от банята облечена непристойно с къса пола, Байрон взе решение да върне Ананди при родителите й докато навърши 18г.
После имаше скок във времето, Ананди беше направила възрастта да си я приберат и Джаго отиде да си я вземе. Тогава почна драмата в техните отношения която аз скролвах с кеф.

Реално, сериите с РазвратИ ми харесват защото там видях една истинска любов изградена на доверие, разбиране и взаимна помощ. Не е нереална като на филм, а съвсем житейска.

# 333
Здравейтиии Hug Hug Hug Hug

Марвелита Hug рускините са ни качили две серии Party Party Party

Бубе, ИзкукИ си рисува...не е упоменато да се занимава с нещо друго.

Сунитра, Джаго се лута в промени към лошо още в детството си. Поради тази причина на моменти си мислиш, че в него живеят двама души...в един момент може да те разплаче с добрината си, в следващият ти иде да го удушиш с голи ръце.
Някак си намери себе си (да бъде лош)когато замина за Мумбай да учи. Намери друг живот там, далече от традиции и изкривен морал. Най-голямата му грешка е, че не си оправи грешките...на моменти ги констатира, казва, че ще ги оправи...в следващият решава да хвърли вината на друг и да оправдае себе си. Това естествено го озлобява и почва да прави нови мизерии.
Имаше един момент след годежа на Ананди когато от него излязоха 6 човека да си разсъждава върху грешките си. Е, докато той разделен на 6 търсеше причините за тези грешки, обвиненията към Ананди надделяха. Естествено реши да мъсти на нея за окаяния си живот, но не беше преценил правилно РазвратИ. След дълго време се кротна...ама как вика Марвелита Hug помияр си и това е...не му вярвам.
Джаго живееше с Ананди докато тя навърши 15г. Тогава Сумитра видя как Джаго наднича през ключалката на банята за да я гледа и се възмути, а когато Ананди излезе от банята облечена непристойно с къса пола, Байрон взе решение да върне Ананди при родителите й докато навърши 18г.
После имаше скок във времето, Ананди беше направила възрастта да си я приберат и Джаго отиде да си я вземе. Тогава почна драмата в техните отношения която аз скролвах с кеф.

Реално, сериите с РазвратИ ми харесват защото там видях една истинска любов изградена на доверие, разбиране и взаимна помощ. Не е нереална като на филм, а съвсем житейска.

Той пък Бейрон се сетил и той да я връща, те я взеха докато беше още хлапе, нещо не ги разбирам и тях.

Като вчера дето се правиха на луди да търсят бебето под леглото и къде ли не, а няма да се сетят, че Маавир го е отвлякъл.

Едно нещо ми прави впечатление обаче при Индийците, което в България почти не се случва. Примерно Калиани е строга със снахите си, мрази майката на Ананди и Т.Н. А когато трябва да си разказват нещо, както примерно нейната история с Маавир, тя разказва пред цялото семейство тоест нямат тайни от снахи, сватове, тази сплотеност у хората много ми харесва. Тука постоянно се крие, особено пък ако си снаха, ако има проблеми в семейството на родителите, как ли пък няма да ги споделиш и свекървата да ги знае.

# 334
Някой може ли да ми каже до коя серия е стигнал "Моята карма" по Нова ? Искам да изгледам драмите около сватбите и да спра да го гледам..

# 335
Тия Казакстанци са ми отрязали най-готиния момент от серията... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Рипнаха в друга сцена и ако не си гледал...ай седни да се чудиш, що Ананди е с изкълчен крак... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Тия ако мислят все да режет всеки момент на ''джумба, джумба" егати цензурата начи... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: сб, 18 окт 2014, 13:00 от НАРЦИС-Зиза - MyDoom a.k.a ВлъхоУсойница

# 336
Брях Shocked едвам намерих темата #Crazy

Отивам да гледам Булчето и ще се изкажа Grinning

# 337
Брях Shocked едвам намерих темата #Crazy

Отивам да гледам Булчето и ще се изкажа Grinning

Аз вече го изгледах  Shocked Shocked Shocked
Тоя път не само бой, вече ще има трепане  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 338
Малейййййййй...аз съм в шок... Shocked Shocked Shocked Shocked

ИзкукИ си я отвлече как си пише у дебелите книги...без никаква мисъл...ей така, отиде и си я взе... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Майкоооуууу...ей сега не знам какво ще ства с него като РазвратИ го докачи... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 339

ИзкукИ си я отвлече как си пише у дебелите книги...без никаква мисъл...ей така, отиде и си я взе... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Майкоооуууу...ей сега не знам какво ще ства с него като РазвратИ го докачи... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Нема такъв наглец  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
На колектора такъв тон да държи - Късно му се бил обадил и се чувствал зле, че с празни ръце си тръгнал от NGO-то. smile3515 smile3511
Зиз Hug Тия все едно, че ни четат  hahaha РазвратИ го плаши, че ще подаде жалба в полицията Joy Joy Joy
Версията за шеф на НСО май ще отпадне, друга ще да е длъжността на РазвратИ Joy Joy Joy

# 340

Нема такъв наглец  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
На колектора такъв тон да държи - Късно му се бил обадил и се чувствал зле, че с празни ръце си тръгнал от NGO-то. smile3515 smile3511
Зиз Hug Тия все едно, че ни четат  hahaha РазвратИ го плаши, че ще подаде жалба в полицията Joy Joy Joy
Версията за шеф на НСО май ще отпадне, друга ще да е длъжността на РазвратИ Joy Joy Joy

ах, че интересно, ще има ли продължение, или ще трябва да се чака до понеделник?

# 341

Нема такъв наглец  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Зиз Hug Тия все едно, че ни четат  hahaha РазвратИ го плаши, че ще подаде жалба в полицията Joy Joy Joy
Точно това си му е длъжността...глей си работата... Mr. Green Naughty
Обаче и Министъра се оказа слаб...уж говорил с посолството, уж тоя си тръгва....да, ама не сам...

Я, кажи ся...като Министъра не се справи...как очакваш РазвратИ да се оправи по каналния ред?
Ей тук е момента за посланието със социална насоченост..."Уважавайте величията, нищо, че ви се катерат по главите" #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Голема грешка на РазвратИ, че повярва на министъра и се успокои...те, тоя си я отнесе кат свиня блажен вестник... Crazy

Марвелита Hug как мислиш...ще стигнат ли до летището...? Rolling Eyes
Че на мене какви сценарии ми минават през главата....и са черни... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 342
Нема бе, РазвратИ ще ги стигне и ще си я земе.  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Обаче мисля, че лудия верно ще се опита да го стреля Thinking

Кво искаш от министъра Joy, човека се обади в посолството- уредил му обратния билет  hahaha hahaha hahaha

Зизу Hug Ще ме прощаваш, ама РазвратИ ако е шеф на полицията, до себе си ли жалба ще пише. ТЦ... hahaha hahaha hahaha

# 343
Бубе Hug Няма как, ще се чака до понеделник. Даже предполагам, че чак във вторник ще има някакво съществено развитие. 

# 344
Нема бе, РазвратИ ще ги стигне и ще си я земе.  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Обаче мисля, че лудия верно ще се опита да го стреля Thinking

Кво искаш от министъра Joy, човека се обади в посолството- уредил му обратния билет  hahaha hahaha hahaha

Зизу Hug Ще ме прощаваш, ама РазвратИ ако е шеф на полицията, до себе си ли жалба ще пише. ТЦ... hahaha hahaha hahaha
Ама напрау ме напрегаш начи... Joy Joy
Я, беги на преговор и виж с какво се занимава РазвратИ... Naughty

Кога съм казала, че е шеф на полицията...казах, че полицията е на негово подчинение. Но, полицията като отделна институция си има шеф. Разврати е на пряко подчинение на министъра
Занимава се с наркотици, тероризъм, бедствия, аварии, сигурност и тн.

Не знам...може би не е трябвало да се саморазправя...не мога да кажа, но смятам, че трябваше да вземе по-сериозно отношение относно сигурността на жена си. Naughty
А, че ИзкукИ му държал тон...ми да...той е куку...как да се държи? Joy Joy Joy Joy
Той я отвлече по най-бруталния начин пред всички...какво да се очаква от него? Joy Joy
Ама ме изкефи как всички бяха така... newsm09 newsm09 newsm09 newsm09

Ох, да се смеем ли...да се ядосвам ли... Rolling Eyes
Ше се смеем... Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт