Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 7

• 47 944
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Браво и на Дамини! Определено ме изненада.

# 601
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
И мен...накрая нещо положително в тая кретения... newsm44 newsm44 newsm44

# 602

Абсолютно! Днес се чудя същия ли сериал гледам! Grinning

# 603

Верно Laughing да'н сме объркали каналите... Joy Joy Joy
Тва днеска дет стана не е нормално просто... Joy Joy Joy

# 604

Верно Laughing да'н сме объркали каналите... Joy Joy Joy
Тва днеска дет стана не е нормално просто... Joy Joy Joy

Няма ли да внесете малко яснота? Чак и мен ме зарибихте. Иначе направо ме разби за това с твоя мъж. Моя също гледа цветовете, сега и този новия, ама кармата хич не му се нрави. Въпреки това когато го гледах не ми е възразявал човечецът, но само ми се чудеше как го търпя.

# 605
Ето и малко информация за новите 3 епизода от Светлината на моя живот.

Честно казано предпочитах да чакам до понеделник преди да излъчат тези 3 епизода, отколкото сега, защото свърши на най интересното. Започна с ритуалите по сватбата и първата брачна нощ. Оказа се, че в крайна сметка тяхната стая понеже е на горния етаж не се е наводнила. Отидоха за първата брачна нощ и Сурач започна да и говори, как това била най важната нощ, която се помни цял живот. После я пита дали иска да му каже нещо. Тя си спомни думите на Анкита, която я помоли да поиска от него да и обещае, че ще и позволи да се изучи. Тъкмо започна да говори и някой почука на вратата. Беше прислужницата, свекървата им изпратила мляко и тя им го занесе. Сурач и каза да отнесе млякото и да занесе лекарствата на родителите му, защото тяхната стая била мокра и трябвало той да им отстъпи своята. Тя му казваше да не прави така, понеже това е първата му брачна нощ, но той каза, че заради новите връзки не бивало да се разрушават старите и още по тъпото, че попита Сандия дали позволява родителите му да спят в тази стая, тя не каза нищо, може да е кимнала с глава всъщност това ми е интересно, защото като съгласие не продума, че е съгласна. Ей такъв съпруг да имаш друго нищо не ти трябва, май си е друго с развати. Прислужницата попита къде ще спи булката, а той каза, че при другите в хола. Не знам, но да не дава господ да попада човек в такава ситуация, аз не бих издържала. Отидоха там, но на булката дрехите подгизнали от наводнението и трябва да се преоблече. Етърва и я остави да се преоблича, но се появи проблем, не може да си намери куфара. Прислужницата я попита какво търси, тя каза, че търси куфара си. Прислужницата и каза, че е нормално в тоя хаус да не може да го намери. Както и да е, намериха го и прислужницата я остави, че имала работа. Оказа се, че ключът бил в някаква чантичка, която също не може да намери. През това време половината си легнаха, но до колкото разбрах, понеже Сурач каза, че наредил дюшеците, което означава, че вероятно спят на земята един до друг всички, нямам думи просто. Та някой бяха заспали, но дъщерята не спеше. Много ми е объркано, не знам как е била цялата обстановка и дали разправията става при спящите, но явно е така, защото не разбрах да има друга стая. Сестрата на Сурач попита Сандия защо не се е преоблякла. Тя и отвърна, че не може да си намери ключа за куфара. Сестрата на Сурач започна да буди другата снаха да и даде някоя от нейните рокли, понеже Сандия каза, че ще спи с тези дрехи, но те явно са били доста мокри. Онази изглежда се направи, че спи дълбоко и не се събуди. Сестрата на Сурач и каза да почака, ще извика Сурач да и помогне да намерят ключа. В това време и звънна някаква приятелка да я пита как е минала сватбата, тя се заговори, но после и каза, че затваря защото ще събуди другите и не разбрах дали извика Сурач. Сандия отиде уж да си ляга, но те и казаха, че трябва да легне на дюшека, който е до този на Сурач. Можело да не са сами в стая, но поне пак ще са заедно и ако сънува лош сън може да му хване ръката. Той обаче взе, че не легна там, така и не разбрах къде спа. Е такова чудо не бях виждала, пак казвам, дано не ми се налага да преживея такъв ужас. На другия ден ще се прави някакъв ритуал, в който жените трябвало да видят булката тоест съседките. Свекървата тръгна да я търси и се зарадва, че станала рано, а другата снаха още спи. Ми как няма да стане тя сигурно не е заспивала горката. Каза и да се приготви бързо, защото трябвало да изпълнят ритуал за посрещането и и трябвало да я видят жените, но да не направи някоя погрешна стъпка, понеже само това чакали да почнат да злословят. Каза на другата си снаха да и избере най хубавото сари от техния магазин, понеже сарито трябвало да е от техния дом. Снахата се ядоса, но нищо не каза пред нея. Отиде в магазина и взе едно сари от миналата година. Били пуснати за разпродажба, но дори така никой не ги купил. Сложи му нова цена 9000 рупии, занесе го на свекървата за одобрение и тя като видя цената друго не и трябваше, веднага го одобри. Заведоха първо снахата да се изкъпе, но се оказа, че бойлерът не работи и водата е ледена. По едно време Сурач стоплил вода на печката и и занесе топла вода. Дойде време да облича сарито, ама тя нали никога не е обличала сари, обади се на Анкита да я пита как да го облече. Тя тъкмо започне да и дава инструкции, някой почука на вратата, защото гостенките пристигнаха, а нея я няма. Накрая вече тя толкова се забави, че гостите започнаха да си тръгват. Свекърва и отиде да я вика, тя още говореше. Затвори телефона и Анкита започна да се чуди какво става. Свекърва и и каза, че гостите си тръгват и трябва да слезе. Тя и отговори да и даде още 5 минути. Свекървата каза, че до 5 минути ако тя не слезе, тя щяла да влезе в стаята да види какво става. В това време жените напират къде е булката. Тя пак се обади на Анкита, но тя и каза, че така няма да стане и че ще иде у тях да и помогне, вика задръж положението най много за 10 минути ще се оправим. Така свърши последния епизод, просто така не бях се смяла отдавна. То е е и смешно, от друга страна ситуацията направо е комична, защото дори в България преди години е имало такива странни семейства, в които е царял подобен хаус. Това го знам от много близък и сигурен човек, който ми е разказвал подобна ситуация.

Благодаря ти за подробния разказ Бубе! Ще бъде много забавно и интересно - сериала е доста свеж. Харесва ми ...  smile3525 newsm76 Mr. Green

Според мен пък семейството на Сурадж е много комично. Да всеки си има своите трески за дялане и прави по нещо нередно, но като цяло мисля че не са лоши, а са забавни.  newsm10

Ти не взимай толкова навътре нещата! Сурадж иначе е страхотен - по-добър от него Сандия няма да намери. Колкото до първата брачна нощ - там в Индия доста често по филмите тогава нещата не се случват. Пък и той вероятно не иска да насилва Садния - особено знаейки, че е загубила родителите си наскоро.  Peace

Аз гледам на нещата от към забавната страна - представих си ги семейството как са гребали вода, как са спали по дюшеците и т.н.  Joy Joy Joy

Сурадж е възпитан така, че да мисли първо за майка си, за родителите . Той е отговорен и държи на семейството си, но със сигурност няма да остави Сандия сама. Ще й помага и подкрепя в бъдеще ...
Two Hearts

Аз не, че взимам нещата навътре, просто имам предвид, че по принцип е много кофти за човек, който не е свикнал по такъв начин да отиде в една такава ситуация и да не знае какво да прави. От тая гледна точка имах предвид, че реално погледнато не е смешно, но като се има предвид все пак, че е филм си е направо забавно. Ама много ми е смешна тая другата снаха, наистина има някакви прилики с Малти. Вероятно по това, че по хитър начин се опитва някак да привлече вниманието и че винаги намира начин да се измъкне суха от ситоацията. Сега наистина ми е много интересно как ще се развият събитията по нататък. Иска ми се да ги има всичките епизоди на куп, няма да заспя докато не стигна поне до средата.

# 606
Тоя па Джаго голем калъф hahaha hahaha hahaha hahaha
Не може да различи бебетата... hahaha hahaha
Сал разнася Нанду, пък не може да го познае в ръцете на Сугна... hahaha
Ей го...от малък си е ограничен hahaha hahaha

# 607
  • София
    Дамини се променя много. Първо тя признава на себе си, че тотално се е провалила с възпитанието на Ичха. Второ тя никога не прощава на Тапася. Че дори не знае всичките и гадости. Много решително ще пожелае двете с дъщеря и да напуснат къщата и да започнат живота си на чисто. Джоги, който се отказва от Тапася, страда, че и другата му дъщеря ще го напусне, получава сърдечен удар и влиза в болница. Тогава Дамини и Ичха му обещават, че ще останат в имението. Когато Ичха иска да се омъжи за Ванш, Дамини до последно е против. Даже вика и се кара с дъщеря си. Най-накрая се съгласява от немай къде, но си мисля, че тайно неодобрява.
    Ичха също знае каква всъщност е Тапу, но си трае. Тя прощава, прощава до момента, в който Тапася проваля бракът и с Ванш като му разказва за миналото на Ичха и Виир. Ванш е озлобен към всички, а Ичха такъв шамар удря на Тапася, че думи нямам. Но за жаласт този проблясък в обременения и мозък е много кратък.
    Виир е страхотен до момента на сватбата на Ичха и Ванш. След като разбира истината, Ванш смята, че го правят на глупак и иска Тапася да докаже, че бракът и с Виир е щастлив. Виир от нямане какво да прави се моли на колене Тапу да се върне при него. Моли и Джоги за прошка и иска да пусне дъщеря си отново в техния дом като негова законна съпруга. А Тапу сияе и в момента го прави на маймуна. Организира му нова първа брачна нощ, кара го да пазарува с него и т.н., а той ходи като робот след нея и дума не проронва.
   Нещата сигурно ще се променят след смъртта на Ванш, но сега Виир гледа безучастно, Ичха плаче, Тапася тържествува, а Ванш е постоянно ядосан и скита сам по горите.

# 608
  • Варна
разкажете, моля, какво е станало днес в Кармата Praynig и малко в аванс също ако може! Praynig Praynig Praynig фърлям по едно око от време на време, ама като видя противната физиономия и кравешкия поглед на Тъпата и ми се отщява!

и ако може някой да ме поуспокои малко, тоя чичо на Шам ще си го получи ли най- после, щото такъв гнусен изрод като него не съм виждала! ще вземат ли родителите на Пратап детенцето?

# 609
разкажете, моля, какво е станало днес в Кармата Praynig и малко в аванс също ако може! Praynig Praynig Praynig фърлям по едно око от време на време, ама като видя противната физиономия и кравешкия поглед на Тъпата и ми се отщява!

и ако може някой да ме поуспокои малко, тоя чичо на Шам ще си го получи ли най- после, щото такъв гнусен изрод като него не съм виждала! ще вземат ли родителите на Пратап детенцето?
Цветке Hug чичака няма да си го получи скоро. Това ще стане, чак след години като се разбере, че той е виновен за това, че Варун е в инвалидна количка. До тогава си вее байрака.
За Кармата не мога да ти разказвам щот при мен беше за фон.
Само чух, че Виир няма да приеме Тъпата за жена и Дамини каза истината. Peace

# 610
   Дамини се променя много. Първо тя признава на себе си, че тотално се е провалила с възпитанието на Ичха. Второ тя никога не прощава на Тапася. Че дори не знае всичките и гадости. Много решително ще пожелае двете с дъщеря и да напуснат къщата и да започнат живота си на чисто. Джоги, който се отказва от Тапася, страда, че и другата му дъщеря ще го напусне, получава сърдечен удар и влиза в болница. Тогава Дамини и Ичха му обещават, че ще останат в имението. Когато Ичха иска да се омъжи за Ванш, Дамини до последно е против. Даже вика и се кара с дъщеря си. Най-накрая се съгласява от немай къде, но си мисля, че тайно неодобрява.
    Ичха също знае каква всъщност е Тапу, но си трае. Тя прощава, прощава до момента, в който Тапася проваля бракът и с Ванш като му разказва за миналото на Ичха и Виир. Ванш е озлобен към всички, а Ичха такъв шамар удря на Тапася, че думи нямам. Но за жаласт този проблясък в обременения и мозък е много кратък.
    Виир е страхотен до момента на сватбата на Ичха и Ванш. След като разбира истината, Ванш смята, че го правят на глупак и иска Тапася да докаже, че бракът и с Виир е щастлив. Виир от нямане какво да прави се моли на колене Тапу да се върне при него. Моли и Джоги за прошка и иска да пусне дъщеря си отново в техния дом като негова законна съпруга. А Тапу сияе и в момента го прави на маймуна. Организира му нова първа брачна нощ, кара го да пазарува с него и т.н., а той ходи като робот след нея и дума не проронва.
   Нещата сигурно ще се променят след смъртта на Ванш, но сега Виир гледа безучастно, Ичха плаче, Тапася тържествува, а Ванш е постоянно ядосан и скита сам по горите.

Щях да питам и нещо друго. Тази музика постоянната има ли я пак по време на другите серии, или е само докато беше сватбата? Сериите, които гледах някак бяха пренаситени с една почти постоянна музика, по време на която някой каже някоя друга дума и пак музика. Това е много дразнещо, защото се оказва, че като цяло за няколко думи на кръст се налага ей така да пропилея почти един час време само за да слушам някакво постоянно дрънчене. Това за Дамини направо не мога да го повярвам. Като знам как тя самата постоянно говорее на Ичха, че трябва да прави всичко за да е щастлива Тапу. Интересно, че по същия начин преди време когато пак Дамини искаше да си тръгне май майката на Тапася се разболя и я помоли да остане да се грижи за Тапася. Този Ванш в момента в епизодите, които се излъчват тук дават ли го да говори нещо, или само го показват? Когато го гледах само показваха стаята му и доколкото знам и него от време на време, но не говореше и всъщност аз даже не разбирах.

# 611
Петенце, в Кармата проточиха до безкрай разкриването на Тапася от Виир. След това Виир хукна към къщата на Тхакур, което също го даваха много време, струва ми се. Накрая като пристигна, беше бесен и почна да се кара с всички там, да им задава реторични въпроси знаят ли кой е там. Виир изглежда си мислеше, че всички знаят, а само той е измамен. В крайна сметка се появи Ичха, която каза, че сама е взела това решение и го е направила, защото не е достойна да е част от неговото семейство. Разбира се, никой не ѝ повярва, всички знаем, колко е убедителна в лъжите и затова Виир и Джоги поискаха от Дамини да каже каква е истината. Дамини, за всеобща изненада, каза как Тапася си е прерязала вените и май така завърши серията - с гръмка музика и многократно акцентиране върху лицата на всички.
Ааа, забравих да кажа, че Нани  Sick за пореден път се опита да нахули Ичха пред Джоги, казвайки нещо от рода на "Джоги, какво искаш да ти каже слугинята, не чу ли дъщеря ѝ как е постъпила", обаче Джоги махна доста ядосано с ръка и бабето се принуди да млъкне. Тва беше много як момент!  Mr. Green

# 612
Щях да питам и нещо друго. Тази музика постоянната има ли я пак по време на другите серии, или е само докато беше сватбата? Сериите, които гледах някак бяха пренаситени с една почти постоянна музика, по време на която някой каже някоя друга дума и пак музика. Това е много дразнещо, защото се оказва, че като цяло за няколко думи на кръст се налага ей така да пропилея почти един час време само за да слушам някакво постоянно дрънчене. Това за Дамини направо не мога да го повярвам. Като знам как тя самата постоянно говорее на Ичха, че трябва да прави всичко за да е щастлива Тапу. Интересно, че по същия начин преди време когато пак Дамини искаше да си тръгне май майката на Тапася се разболя и я помоли да остане да се грижи за Тапася. Този Ванш в момента в епизодите, които се излъчват тук дават ли го да говори нещо, или само го показват? Когато го гледах само показваха стаята му и доколкото знам и него от време на време, но не говореше и всъщност аз даже не разбирах.

Бубе, точно в тази или предишната серия Дамини си припомни как е казвала на Ичха, че Тапу е добра и много неща прави за нея и пр. измишльотини. И сама каза накрая на Ичха, че тя е виновна за това положение и била сляпа за злините на Тапася. Изобщо какъв катарзис изживява Дамини, мани-мани. Simple Smile

# 613
  • София
   Ей това с Дамини не ми се изясни. Тя им каза и уж всички чуха. Но после Тапася си разказваше своята версия на Дивия и тя и повярва. Чак когато Виир пред всички разказа историята с опита за самоубийство на Тапася, Джоги и Дивия повярваха. Което е малко странно.
   Ванш все още само го показват със съвсем малко реплики. Той започва да участва активно едва в рехабилитационния център.
   Музиката си е вечна. Има епизоди само с няколко реплики. Обикновено по-музикални са сериите когато си спомнят разни неща.
   В близките серии ще се появи един хухавел, за който се разбира, че е отгледан от дядото като роден син, но си е роден престъпник. Той ще ги изнудва за пари, ще прави оргии в дома на Бундела, ще се опита да го ограби и най-накрая ще го арестуват полицаите.
   Но общо взето нещата ще се въртят около него, завръщането на Тапу в дома и след сватбата и приемането на Джоги в болница.

# 614
  • Варна
Следващия епизод на Малката булка да не е по случай Хелоуин  Mr. Green Тоя накрая ще го сънувам  Joy

Общи условия

Активация на акаунт