Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 323
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Да ви питам някой взимал ли фет бърнер добавки, дали има някакъв ефект или по-добре да се пия протеин?

# 436
Кисело купувам на Боженци, ама и то вече за нищо не става. Едно време мляко се заквасваше единствено с него. Но, разбира се тогава тепърва прохождаха на пазара и вероятно са използвали мляко.  Mr. Green

Няколко пъти съм купувала Боженци и един път ми се падна ужасен "екземпляр" - имаше си дъх и вкус на сухо мляко от всякъде  Sick Аз не го харесвам особено.
Аз най-много харесвам Ел Би от купените, но не е много разпространено  Rolling Eyes
Но не случайно започнах да пазарувам всичко от млекарница. НИЩО от пакетираните продукти, няма такъв вкус  Crazy

Да ви питам някой взимал ли фет бърнер добавки, дали има някакъв ефект или по-добре да се пия протеин?

Имам едно просторно обяснение от приятелка по въпроса. Ако искаш мога да ти го копна. Тя общо-взето е на мнение, че готовите фет-бърнъри, не са особено безопасни и препоръчителни. Написа ми какви добавки мога да пия, за да се получи същия ефект. Това всичко обяснено с много химия и биология, които определено не са ми силните страни  Crazy

# 437
TDI, благодаря ти за търпението да ме консултираш особено по отношение на протеините. Наистина ми е болна тема,  с това неядене на месо и яйца не си правя услуга /не е нарочно, просто не са ми слабост/ и за това трябва да търся алтернативи. Честити ти ботушки, днес нямам езда и вече нямам търпение до дойде утрешния ден!

Аз се накъсах да я хваля тази Верея, пък тя каква стана  Grinning

Фея
и на мен много ми хареса това суровичкото, но продуктите ми звучат непознати.

# 438
И ако може и рецепта за тези кюфтенца!

Ако става дума за моите инпровизирани "кюфтета" в бял сос, рецептата е следната:

Скрит текст:
Стандартно се правят топчета от кайма и ориз, оваляни в брашно. Аз вместо това, нарязах пилешки гърди на хапки.
Месото се сварява и се изважда от тенджерата. В бульона се сваряват, каквито зеленчуци пожелаеш. Аз сложих целина (главата), морков, магданоз, броколи и карфиол. Трябва да се внимава, да не се разкашкат съвсем, че им става гаден вкуса. Подправя се с мащерка или друга подправка, кояот обичаш.
След, като се сварят, се пасират.
Отделно се забърква "бялата" смес - 2бр. яйца, чаша прясно мляко и чаша кис.мляко. Готовата смес, се темперира с пасираната зеленчукова супа и се изсипва при нея на струйка, при непрекъснато бъркане.
Добавя се малко масло.
Накрая се връщат обратно пилешките хапки.
Вари се още 5мин и е готово  Peace
По желание може да се добави малко лимон, черен пипер или други подправки на вкус  Grinning

# 439

Аз взимам и двете  Peace
Те са различни продукти и не са взаимно заменяеми.
Бърнърът подпомага вече започнал процес на отслабване - има два вида липотропни и термогенни.
За човек, който пие бърнър за пръв път, може би е удачно да почне с липотропна формула, но лично аз предпочитам термогенната - последната увеличава леко телесната температура, ускорява леко пулса и въобще кара тялото да работи на по-бързи обороти. Бърнърът се пие около 6-8 седмици, започва се с една таблетка дневно, за да видиш как ти действа. Тялото бързо развива толерантност и таблетките се увеличават на два пъти дневно - сутрин и ранен следобед. Не се пие вечер, защото няма да заспиш.
Грешката, която правят хората е, че пият бърнър само преди тренировка и очакват чудеса.

Бърнърът обаче сам по себе си няма да инициира процес на отслабване, той е просто катализатор. Трябва да има хранителен режим и движение. Може да комбинираш с л-карнитин.

Препоръката ми е да инвестираш в продукт на голяма и сигурна фирма за хранителни добавки.

Протеинът с две думи е храна за мускулите и тялото. Протеин може да приемаш като междинно хранене и веднага след тренировка.

# 440
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Нещо не си улучвам храната напоследък - на ниски въглехидрати съм и ми е много отпаднало. Имам си аз нужда от въглени и това е. За обяд ще правя дип от авокадо и тахан - намерих рецепта и ми се стори интересно.

Ама туй са само мазнини  newsm78 намажи го на една филия от лимец поне  Laughing  като ще е с въглехидрати  Peace

Смоукито много добре го е написала - бърнъра и протеина нямат нищо общо. Аз моя бърнър го подарих  Rolling Eyes

Млякото преди се хващаше с йод, сега ползват хидролизирани нишестета, които трудно се хващат. Най-общо избягвайте Данон, като цяло се отнася за всички по-големи фирми - Нестле и т.н. както някой беше отбелязал назад  Peace

# 441
  • UK
Нещо не си улучвам храната напоследък - на ниски въглехидрати съм и ми е много отпаднало. Имам си аз нужда от въглени и това е. За обяд ще правя дип от авокадо и тахан - намерих рецепта и ми се стори интересно.

Ама туй са само мазнини  newsm78 намажи го на една филия от лимец поне  Laughing  като ще е с въглехидрати  Peace

Аааа, и филийка имаше Simple Smile Не мога да ви опиша колко много ви го препоръчвам този дип. Ужасно вкусно.

# 442
- вечеря: филе от бяла риба на тиган със зелена веганска майонеза (очевидно не съм веган, но сосчето е разкошно и много полезно).

Може ли описание от кой сайт е рецептата, защото линка го показва, като рекламен спам  Rolling Eyes

Ето я направо рецептата:
Необходими Продукти
тиквички  - 1 бр.
авокадо  - 1 бр.
чесън  - 2 скилидки
лук  - 1/2 глава
черен пипер  - 1 ч.л.
кориандър  - 1/2 ч.л.
лимони  - 2 - 3 с.л. сок
зехтин  - 2 с.л.
копър  - 1 с.л. сух
сол  - на вкус

Приготвяне на Зелена веганска майонеза

Изплакнете тиквичката, обелете я и я нарежете на кубчета. Авокадото срежете на две и издълбайте. Пoчистете чесъна и лука.

Смесете всички продукти. Добавете подправките и разбийте на пюре.

Аз добавих и краставица, а сухия копър замених с цяла връзка пресен. Получи се добре, но много голяма доза.

pepi_mdi, за бърнърите имам и аз голяма дилема. Моето мнение обаче е, че трябва да хванеш и да изчетеш едно солидно количество информация и после на късмет. Всеки има свое мнение, наблюдения, информация и еднозначен отговор няма да получиш, нито в този, нито в който и да е друг форум.
В моя случай колебанието е между л-карнитин и фетбърнар, но не искам да го отварям на дискусия.
Имай предвид само да не се хвърляш на евтините - те обикновено са по-нискоконцентрирани и накрая изпиваш същото количество пари за същото време като при скъпите утвърдени марки, но на няколко опаковки.

# 443
После аз съм разваляла строя с рецептите  Crossing Arms

# 444
Извинявам се, че пак се включвам, но л-карнитин и бърнър са различни неща и не трябва да има дилема между избора им. Те се комбинират перфектно.
Общото е, че и при двете трябва да се правят почивки - взима се определен период, после почивка. Бърнърите са добре, когато си в плато и искаш малко да бутнеш нещата или когато искаш да изчистиш. Не може и не трябва да се пият постянно  Peace

Чак пък тон информация да се изчете не е нужно. Те се знаят големите производители и добрите им марки.

# 445
ТиЛи, Фъстък, да оздравявате!

ТДИ, да се оправяш и ти! Я пусни снимка на ботушките.

Хоп, БарбаHug

Моят стандарт за кисело мляко пък е това, което сама си правя. От поне 6-7 години в къщата ми не е влизало купешко кисело мляко.

Отчитам 40 мин клубен precision running.

Изненадвам се колко много хора не знаят как да бягат ефективно: клатушкат се, гърбят се, размахват ръце и крака... Затова много се изкефих на инструкторката, като каза "Eyes ahead, abs in, elbows back, step lightly" = "Погледът напред, коремът стегнат, лактите назад, стъпвайте леко". Точно, кратко и ясно.

Последна редакция: чт, 23 окт 2014, 20:28 от Фея Кръстница

# 446
  • София
veselina_s_p , да, моля те дай инфото, което имаш да се информирам малко
Like_Smoke, мерси за коментара, много полезно, би ли дала линк ти какъв си купуваш пък и да видя на коя фирма е

# 447
Like_Smoke, мерси за коментара, много полезно, би ли дала линк ти какъв си купуваш пък и да видя на коя фирма е

Аз съм доволна от следните
http://shop.bb-team.org/universal-nutrition-animal-cuts
http://shop.bb-team.org/nutrex-research-lipo-6-black
http://shop.bb-team.org/syntrax-fyre-original?sku=769

# 448
Like_Smoke, права си, че са различни неща и е най-добре да се комбинират, но, когато не можеш да си позволиш да дадеш 120 лв за хапчета, това кое да отрежеш става дилема Wink
Аз съм си я решила като стопирам пазаруването, докато не си избистря нещата сама за себе си. Казвам го като различна гледна точка, не като спор.

# 449

Аз съм доволна от следните
http://shop.bb-team.org/universal-nutrition-animal-cuts

Имаше ли ефект при теб? Такива суперлативи прочетох за него и нищо. Crossing Arms Как пък едно нещо не ми подейства,да му се невиди. Мааааалко помощ само да получа от добавките. Tired

Общи условия

Активация на акаунт