Есента е тука в шарена премяна, ЮНСКАТА ни банда е все така засмяна - 6

• 30 402
  • 718
  •   1
Отговори
# 315
Честити месечинки на бебоците Simple Smile
Ние още не го слагаме седнал. Притеснявам се още, а и казват, че е добре момченцата по-късно сядат. Все забравям да питам педито какво ще ме посъветва.

# 316
Здравейте!
Честита месечинка на бебоците на Мики, ветка и Mimka871 - много да са здравички и да ви радват.  Hug
И аз мисля да съчетая годинката с кръщенето - както направих с баткото. Беше много весело.  bowuu
mam4e82 зарадва ни с добрите новини.  Peace
Моята пръцла пък не иска да стои излегната.  Rolling Eyes Голям зор виждам с даването на пюрето.  #Crazy Започва да се надига и постоянно гледа да докопа ръката ми - за опора, а ако не успее да ме хване и се изхлузва надолу.  ooooh! Днес първо и пях "Зеленчуци, който не яде", а после (след като избръмча два пъти и кихна още толкова пъти) минахме на "Оранжево" (днес пюрето е морков).  Crazy  

# 317
Така за снимките и скрития текст:
Имам профил в snimka.bg и качвам снимката там,после от дясно си вземам линк за споделяне(вижте червеното кръгче)
Скрит текст:
На тази снимка ще видите двата бутона, с червено отбелязах скрития текст,а с черно как да направите изображението видимо.И накрая съм заградила резултата,трябва да изберете двата бутона в този ред и да сложите линка вътре.
Скрит текст:

И да се оплача,принципно много се кефя на Любо Киров,а той е клиент на ММ и ни е поканил утре на Х-фактор от 20ч.  Tired Няма как да отида 'щот моята мома освен цица друго не признава,ама като я отбия ще наваксам   Crazy

# 318
Честита месечинка на всички бебоци!!!!

Мики, хем знаех че торта си скрила, хем пак цъкнах да я видя кооолко е изкусителна hahaha hahaha hahaha

Мамче, чудесни новини! Браво!

Вяра, много сладка буболинка:)))))

За кръщенето - Ние кръстихме каката на 2.5 години. Беше й много интересно, а като й облякохме новата рокля се разтанцува в църквата Laughing

# 319
http://prikachi.com/images.php?images/30/7688030X.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/28/7688028U.jpg Ми не можах със скрития текст. Whistling на телефоня ми са разчекват пръстетата,друго си е да сграбиш мишока  Laughing

Последна редакция: пн, 27 окт 2014, 16:58 от ветка

# 320
 newsm78 а с прикачи или др хост сайт не става ли?

# 321
да  се отчетем след ДК за 4 -ти месец (4 месеца и 4 дни )
биха ни Синфлорикс и на 10.11.14 трябва да ходим и за пентаксим  3-ти прием сега ги по сванах коя каква била много ми се омотаха тези ваксини ме объркват вече #Crazy
ръст 63 см (+2 см от предния мес.) тегло 6300 гр (+550 гр)
разликата от както се роди до сега си е 3100 гр и цели 17 см
педи казва да не седи все още  да почвам да и показвам да се обръща аз и казвам че вече от месец тя сама се обръща и от гръб по корем и обратно тя не вярва та й демонстрирахме  как става за няма и 2 сек.   Joy но е само на дясно на ляво я карам и не иска още дори да пробва  ooooh!
ходихме та си и напазарувахме АМ няколко пюренца тиква и лосионче за тяло че аз не я извеждам в тоя гаден град е много студено и много мъгливо  Tired
Ветка много е сладък дори и само кристалните очички като му се виждат на снимките  Heart Eyes
хайде да  почвам да   food002 че мъжа ще се прибере прегладнял и ще ме почнат и двамката накуп  newsm64
лека спокойна и топла вечер  Hug

# 322
Деси, по традиция, бебето се кръщава първите седмици от раждането,най късно до 40-ия ден!! Така че не се притеснявай след това можеш кофато си решиш, аз мисля догодина лятото да го направим, живот и здраве разбира се  Heart Eyes

Честити месечинки  Heart Eyes
Верче много сте сладички :*
Мамче радвам се че всичко е наред  bouquet

Последна редакция: пн, 27 окт 2014, 18:17 от Магдалена Величкова

# 323
За кръщаването на бебето ми се струва по-редно като пораснат и ако искат да се кръщават.... няма да и налагам моето мнение. Мене така са ме кръстили, а аз не съм вярваща и за това така разсъждавам.
Елена седи доста седнала, предимно в мене, в скута ми с гръб към мене. Като е легнала и се разни и иска да се изправя.
Момичета вие оставяте ли бебоците сами в креватчето да си играят? Днеска малката така си беше заклещила крачето в решетката и май не е добра идея да я оставям повече.... 
Мамче браво, много се зарадвах   Hug
Вяра Христова  колко е фина малката.... страхотна   Heart Eyes
Тази вечер бях с температура. Една нищо и никаква настинка ме събори. Вече трети ден ми е зле. Сливиците и ушите са ми много възпалени. Обикновено се оправям за един ден, но явно от кърменето имунитета пада много....   newsm78

# 324
  • Шумен
Еййййй мики и на мен така ми се ходи на X faktor..... Mr. Green

# 325
  • София
Да се включа за крьщенето - направихме го няколко дни преди Мария да стане на 3 месеца. Хубав празник беше.  Heart Eyes
Големият батко го крьстихме на 11 месеца. Това беше и перод, през който плачеше от непознати. Отчето беше  Crazy много вьзрастен, с косми от уши, нос, вплитащи се в мустака и брадата. Резултат от ритуала - 40 минути рев. Тогава се зарекох, че повече няма да причиня такова нещо нито на детето си нито на гостите ми. Или тря бва да е бебе, или разбиращо и осьзнаващо ставащото дете ( след 3-4 г..).
Малкият батко го крьстихме на 4 месеца. Беше много хубаво. Simple Smile

# 326
  • София
Тези дни нямам време много много да чета и пиша,защото като сме вкъщи,малката подивява и постоянно иска внимание.
Честити месечинки на всички бебоци да са ни живи и здрави.
Имам въпрос-колко време мога да държа кърма в камерата и все още да е годна-върти ми се три месеца,но някой ако знае моля да пише

# 327
Ветка, голям сладур!!!!

# 328
Хихохи,ще обявявам кастинг за кандидат снаха  Heart Eyes

# 329
Ветка, направо кастинг ти трябва с този хубавец  Party няма лесно да го дадем  Laughing
На мен един свещеник ми каза, че е вече време за кръщене, когато малкият беше на три месеца. Но в студено време не мисля да го правим. По-натам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт