"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 2

• 43 927
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 75
Съжалявам,че нямам бебешки дрешки,но пък имаме много играчки,може ли поне 2-3 да пратя за бебчето? Praynig

# 76
аз имам познат които работи в магазин за ел.уреди мога да помоля да попита шефа си за някакжа отстъпка или напражо дарение  Praynig

# 77
ох,малко се обърках от многото постинги ooooh! newsm78
Ивет,вземи колкото е необходимо от нещата за семействата Hug от bianka
bianka,мога ли да дойда направо другият понеделник-за да не минавам 2 пъти-в смисъл има ли къде да стоят нещата или ще ти пречат newsm78

# 78
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Иве,фирмата е производител на превръзки,тоалетни принадлежности,кърпи4ки за бебета,сапун4ета за бебета - абе много са хубави нещата/не споменавам фирмата,защото все още сме в преговори/,и са вносител на памперси. Идеята им е да помагат с техни продукти всеки месец,но и ние да им помагме за техните продукти.
Хубавото е ,4е всеки месец може да се даряват по 5000 бр. превръзки,или тоалетни хартии,или салфетки - с памперсите е по-сложно,защото са вносители,но и тях ще има от време на време.Идеята е как и ние можем да сме им полезни,при положение ,4е техните дарения,наистина ще са в големи коли4ества,и отиват директно в домовете.
Фирмата ще подкрепи и кампанията ни за фолиевата киселина - отпе4атване на брошури,разпространение - абе голяма подкрепа си е.

Линде,то4но такива идеи ми трябват сега.Имаме българска,голяма и известна фирма,която иска да работим заедно,и която иска ежемесе4но да прави дарения.
Във вторник имам среща отново с тях,и трябва да съм готова с конкретни идеи,как и по какъв на4ин можем да сме си полезни/техният ангажимент е ежемесе4ни дарения за домовете с тяхната продукция/

Ако някой има и други свежи идеи - казвахте,имаме време само до понеделник!

Мери, как точно иска да помага тази фирма? В какви размери? За какво точно? За да знаем в коя област да разчовъркаме идеите си  Thinking

# 79
Magnoliamm,с удоволствие ще отделиме място в магазина си за продуктите на тази фирма/ако не ги и продаваме вече/,и ще бъдат с приоритет пред другите.  bouquet

# 80
Иве,Роси е на по4ивка,но аз съм тук ,така,4е веднага и отговарям на Бианка.
Винаги има нужда от тези неща,така ,4е Бианка,кажи ми къде си,и някоя от нас ще мине да ги вземе/ мисля,4е ве4е си се уговорила с Мерлин/,за да са ни под ръка,и при следващото ходене да се занесат.Както ти е споменала,в Доганово ще имат нужда от тях,не в момента,но с близко бъдеще,така,4е твоята помощ,ще стигне където трябва.

Bianka, със сигурност някой ще се включи.  Peace Страхотно е, че имаш подобни препарати под ръка, които със сигурност ще са от полза в някой от домовете, гаранция!!! В момента Роси (Lavender) е на почивка, иначе веднага щеше да отговори. Чакам да видя дали някой от другите момичета може да каже нещо по въпроса, защото аз отговарям за друг проект и не знам какво точно да ти кажа.
Възможно ли да е отделим някакво малко количество за майките-сираци, които подпомагаме, както и за това възрастно семейство от с.Багренци? Веднага ти казвам, че става въпрос за три момичета - сираци с бебета + възрастното семейство, така че не е много... Всичко от горе споменатите продукти ще им е от полза.
Предложението ти е страхотно!  Hug

# 81
Съжалявам,че нямам бебешки дрешки,но пък имаме много играчки,може ли поне 2-3 да пратя за бебчето? Praynig

Разбира се! Peace  Hug

Мери, точно това имах предвид, благодаря на теб и на Ети, че се включихте, защото съобщението на Бианка стоеше неотговорено доста време и аз се притесних, че може да не е прочетено...  Simple Smile  Hug

# 82
Място за притеснение няма - ние сме екип,който работи заедно.Ние не сме Роси или Мария,ние сме вси4ки заедно,ние сме това,което сме,защото сме много и сме взаимнозаменяеми!!!!!!!! Hug Hug Hug Hug Hug[quote

author=Yvette link=topic=80514.msg1396756#msg1396756 date=1141479637]

Разбира се! Peace  Hug

Мери, точно това имах предвид, благодаря на теб и на Ети, че се включихте, защото съобщението на Бианка стоеше неотговорено доста време и аз се притесних, че може да не е прочетено...  Simple Smile  Hug
Цитат

# 83
Да ,с Мерелин се уговорихме,остава да организирам пращането на нещата за Роман на Ивет.Все още се надявам Стелина да ги вземе.

# 84
Освен нея ,може и някоя друга мама да живее наблизо.Кажи къде живееш,и може някой да ги вземе Grinning

Да ,с Мерелин се уговорихме,остава да организирам пращането на нещата за Роман на Ивет.Все още се надявам Стелина да ги вземе.

# 85
Св.Троица.Аз съм пуснала питане в кварталната ни тема,но засега няма отговор от никой.В краен случай ще помоля някой комшия да ни докара с багажа и детето.

# 86
мислим като се затопли малко да си направим една екскурзия до тях. Друго си е на място да разберем за проблемите им пък и Бобо и Данчо да поиграят  Hug
Весе благодаря ти   bouquet
   bouquet  Присъдинявам се към идеята за пътуването. С мъжо се разчувствахме и обмисляхме да отидем до там, но може би към края на месеца.

# 87
Леле хора, от 2 през нощта не съм влизала тук и вече сте изписали 3 страници! Crazy Hug

Ивет, ще питам дали може да се уреди нещо и за по-големите (за зъболекар).
Освен това, ако ще ходите при бабата и дядото да ви дам багажа на вас или да го пращам по пощата? newsm78 Всъщност първо ще проверя какво имам за момченце! Blush

# 88
Аз цели два дена не съм влизала и разбрах, че ме издирват и от Интерпол Mr. Green Joy
вече!
С bianka се разбрахме - пристигаме заедно с багажите, т. е няма проблем с транспорта! Peace

# 89
  • София
Аз също мога да пратя дрешки за малкия Йордан.Само не разбрах за пералнята,как ще се събират пари и къде?

Все още не се събират защото искам първо да разпратя писма до по-големите вериги за дарение или за ниска цена. дано ни окажат съдействие  Hug

Благодаря от името на семейството на всички ви. Утре може да им звънна по телефона за да ги питам от какво имат най-голяма нужда за момента Simple Smile

Днес цял ден нямам нет, а вие сте се постарали бая с писането - страшни сте   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт