"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 2

• 44 492
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 735
 newsm09
Къде е Мерелин, да види какви ги пишеш, а нищо конкретно не казваш Laughing
Нали не забравяш за фолиевата киселина?
 Wink

# 736
  • София
Ми ади де... откога ви навивам Simple Smile

# 737
March, как се казва този доктор? Аз познавам единствено д-р Алексиев.

Мазнейков, мъжът на прословутата Мазнейкова,той е добър специалист,миналата седмица помогна и на една наша възрастна приятелка(лакът и гръбнак).

Момичета,ако евентуално остане нещо за складиране ,до неделя-10ч сутринта съм на линия да го прибера у нас.Неделя пътувам към планината  newsm44

# 738
ВИДЯХТЕ ЛИ НА МЕРЕЛИННННННН Grinning Grinning Grinning АВАТАРА - ИМА ЕДНА НОВОИЗЛюПЕНА ЛЕНТИчКА НА НЕГО............. Whistling Whistling Whistling Grinning Grinning

Последна редакция: пт, 31 мар 2006, 16:05 от viki1

# 739
ВИДЯХТЕ ЛИ НА  Grinning Grinning Grinning АВАТАРА - ИМА ЕДНА НОВОИЗЛюПЕНА ЛЕНТИчКА НА НЕГО.............
клюкарка hahaha Joy baby_neutral

# 740
Lavender, посъветваха ме да се обърна към теб - имам един компютър, но е стар; дали няма да свърши работа в някой дом. Ще трябва и специалист да го постегне.

Bise, ако AnMari не може да го вземе, свиркай на мен, ние с теб сме се виждали /взимахме нещо от теб за малката/ Wink аз съм в центъра и както знаеш имаме транспорт.Има ли монитор, че в нас се търкаля един от известно време /от Роси/ако може да се приспособи към компа ще е добре Grinning

Ако остане багаж, който неможе да приберете, имам мазе, в което може да се сложат доста неща...

# 741
  • sofia
така newsm78от къде да  Thinkingпочна

1.Попднах на един кретен,който имал 40000-50000 памперса от ония дето ние взимиме .........Дъра-бъра,обяснявам аз за къде,какви са ни възможностите и подрорности.Той не ги продава никъде,висът му в склада ,но Closeне иска да ги дари.Я СА КрАДЕНИ,я са неква далавера.Казвам аз,че за  15 ст .може да си ги ръга еди къде си,защото ние същите купуваме на 9 ст.И като скокна,не било възможно CrazyАз обаче му извадих фактурата и младежа удари гъзъ в тавана.Е,свали на 8 ст.при положение,че вземем 50 000 памперса Rolling Eyes
Първо,нямаме парите,второ нямаме склад.
Сега,той ми досажда от седмица и звъни постоянно ,но като разбра ,че не сме платежоспособнии няма да си направи далаверата му увисна ченето.Та,можем ли да намепим склад да ги пренесем в случай,че някой даде пари за толкова памперси.Или,до га оставим да си му стоят още всклада докато съвсем не почнат да му пречат newsm78

2. От препаратите ще дадем и на Перник още в неделя newsm78.Ще има кола на там и ще използваме транспорта.
За дом Св.Параскева ще ги вземе Милена,за дом 7 Гери...........
За Доганово и Разлив като ходим

3.Нещо за нашите си майки сега Wink

Обадиха ми се от Защо не на Марта Вачкова .В сряда темата е храненето но големите деца.В училище най-вече.Искат освен мен като майка но тинейджър Twisted Evilоще една мама но голямо дете.Ще има диетолог и педиатър в предаването.Темата е за правилното хранене на децата като тръгнот на училище.
Няма нищо общо с нашата си дейност тук,но искам ако има от тук такава мама де сме аз и тя.Иначе ще търся от приятелите ми извън форумите Sad

е,айде,кой идва Praynig

# 742
ВИДЯХТЕ ЛИ НА МЕРЕЛИННННННН Grinning Grinning Grinning АВАТАРА - ИМА ЕДНА НОВОИЗЛюПЕНА ЛЕНТИчКА НА НЕГО............. Whistling Whistling Whistling Grinning Grinning

Добре, че я подсетих, да си я сложи! hahaha

# 743
Роси, вземи Мери и иди и ти, но като майка на тиинейджър! Peace

Аз пък сутринта гледах "Искрено и лично"...и някакъв младеж, съорганизатор със София Ленд започна да говори за някакви конкурси и тамън спомена Доганото и тази Миглена го прекъсна и той така и не се доизказа! #Cussing out

# 744
Роси, в неделя като идваш вкъщи можеш ли да ми донесеш по едно копие от докуметите на Двежението, аз ще си ги доразмножа...защото трябва да ги прикрепя към молбите, които пиша за хигиенни и санитарни материали! Peace

Последна редакция: пт, 31 мар 2006, 16:25 от Luminosa

# 745
Роси ние нали си купихме къща, та те са две мали къщи - едната е празна - можем там да ги набутаме.............ама това са 4000 лева Thinking.
абе ако измислиш нещо - ще ги съберем я - у нас , у вас - ще им намерим мястото.

# 746
Роси, в неделя като идваш вкъщи можеш ли да ми донесеш по едно копие от докуметите на Двежението, аз ще си ги доразмножа...защото трябва да ги прикрепя към молбите, които пиша за хигиенни и санитарни материали! Peace
Какво ти става бе, жена. Не мога да ти чета писанията, трябва да ги маркирам, че да излизат друг цвят ooooh!
Стига сменя цветовете.

# 747
Роси ние нали си купихме къща, та те са две мали къщи - едната е празна - можем там да ги набутаме.............ама това са 4000 лева Thinking.
абе ако измислиш нещо - ще ги съберем я - у нас , у вас - ще им намерим мястото.

Криси, не се бъзикай това е огромно количество! Дори аз , дето разполагам с мнооого място се съмнявам, че има къде да сместя всичките.
След ремонта, който правим бих могла да поема до 30-40% Thinking

# 748
Какво ти става бе, жена. Не мога да ти чета писанията, трябва да ги маркирам, че да излизат друг цвят ooooh!
Стига сменя цветовете.

Ми да ми видите психическото състояние! Crossing Arms Twisted Evil
Обещавам да се прикрепям към един цвят...и той да се чете добре! Peace

Така добре ли е?! Thinking

# 749

Криси, не се бъзикай това е огромно количество! Дори аз , дето разполагам с мнооого място се съмнявам, че има къде да сместя всичките.
След ремонта, който правим бих могла да поема до 30-40% Thinking

може и да си права newsm78 - може и да не събера всичките - но поне половината със сигурност - което значи че 1/3 от проблема е решен - остава другата половина и парите newsm78 newsm78 newsm78
Роси тоя не иска ли малко по малко да ни ги продава - на него за кво са му_ за лична употреба ли.гадняр #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт