Мароко - мнения и препоръки относно държавата, хотели и забележителности

• 134 156
  • 639
  •   1
Отговори
# 615

Какво мислите за тази оферта,включва всичко,риада се казва Qodwa.

# 616
Според мен е скъпо, самоорганизирано може да ви е и по 200 евро, стига да спите в Рияд, вместо в хотел.

Последна редакция: чт, 04 юни 2026, 19:02 от Yellow flower 12

# 617
Прекалено скъпо и то само за един уикенд. Ние дадохме по-малко за 4 дни.

# 618
Не знаем дали ще се справим сами,иначе със сигурност е по добра идея.Огледахме се за други агенции, но избора за 3 нощувки не е голям.

# 619
Не знаем дали ще се справим сами,иначе със сигурност е по добра идея.Огледахме се за други агенции, но избора за 3 нощувки не е голям.

Ами, какво толкова има за справяне Simple Smile Буквате полетчета, нощувки и трансфер, проучвате забележителности... Час работа Simple Smile

# 620
Вижте ваучери в Грабо. Скоро имаше за 299 евро.

# 621
Вижте и Океания турс, те ви чекират билетите и ви намират хотел, вие само трансфер трябва да си организирате. Полетът излита от София в 7 часа сутринта и сте в 9 в Маракеш ( сутринта), има два часа разлика с Бг. На летището е пълно с таксита, не е опасно, не вярвам да имате проблеми. Ние пътуваме по три, четири жени, никой не ни закача.
На връщане полетът е 17.45 от Маракеш, пристига на летище София в 12 часа през нощта.

# 622
  • В.Търново
Вижте ваучери в Грабо. Скоро имаше за 299 евро.
През Гработо не са толкова читави аненциите или офертите са с минималноп редлагани услуги, за да изглежда по-евтино.

# 623
Здравейте, интересуваме се от организираната екскурзия до Мароко на Exotic Holiday, но имаме едно чудене, тъй като доста от времето се пътува с автобус - как е ситуацията със спирането за тоалетна? Има ли достатъчно спирания/ колко време се пътува най-много без достъп до тоалетна? Как протича един ден като се пътува от един град до друг като цяло - колко рано е отпътуването? Партньорът ми има проблеми с корема и понякога се налага да ходи по няколко пъти до тоалетна, та се чудим дали би сработило с такава екскурзия. Grinning

Не мога да кажа нищо за агенцията, но мога да Ви кажа, че навсякъде където спират автобусите има тоалетни.

# 624
Здравейте, предстои ни пътуване до Мароко. Дъщеря ми, която е на 14г също ще бъде с нас. Въпросът ми е относно документацията, тъй като баща й няма да присъства ми е изкарал нотариално заверена декларация- съгласие. На Английски език ли трябва да я преведа и трябва ли да бъде легализирана?
Доста отдавна, през 2006 година каних дъщеря ми на гости в Мароко, тъй като по това време работех там, тогава тя беше на 11 години, и трябваше  да пътува с мой познат с кола, и съответно да минава през много граници, и тогава ходих в посолството в Рабат и ми дадоха един документ, който после преведоха на лицензиран преводач в София, за да може да пътува дъщеря ми без баща си.

# 625
  • Sofia
Тази декларация е само за пред българските власти. Няма нужда от превод.
До Египет пътувам с такава със сина ми.
Там никой, нищо не ми е търсил.

# 626
Декларацията е на български език оригинал и копие.
На летището се дават и двете. Оригиналът ви се връща, копието остава при полицая.
 Декларацията е български документ и се изисква само в България при напускане на страната. В чужбина декларации не са необходими.

# 627
Здравейте,
Някой знае ли в коя ТА работи сега екскурзовода Мишо Иванов?
Знам, че той е най-добрият за екскурзия до Мароко.

# 628
Той си работи в Испания, където и живее. От нашите фирми понякога в програмите се пише неговото име като екскурзовод там, но не винаги. Знам, че "Уелкъм травел" го ползват, "Екзотик Холидей" също, за "Лукстур" май също, ако правилно съм запомнила името. Така че следете програмите на тези фирми, може името на Мишо да се появи някъде.

# 629
Много благодаря за информацията!
Ще следя програмите на тези фирми.

Общи условия

Активация на акаунт