Пазаруване от miniprix.bg - 33

• 46 807
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Пренасочих си поръчката към офис на Спиди. Имам ли опция за тест и преглед, както при Еконт? Имам опасения, че ще са ми големи обувките, които поръчах. Мога ли да ги пробвам и ако не ми стават, направо да ги върна? Или да трябва да приема пратката и ако не са подходящия номер, да ги върна по съответния ред?

# 541
Току що си взех тези Флайки от намалението
http://www.miniprix.bg/produkt/1122161
Ужасни са  #Cussing out
Първо не са черни, а кафяви.Второ,кожата е като надрана и изсветляла по целите ботуши. #2gunfire
Заминават си със същата скорост, с която ми ги доставиха.

Рени кой номер беше поръчала? И обиколката на прасеца как беше, аз ги отказах заради опасения че няма да ми станат на моя 38см прасец, но още ги мисля ... Flutter

# 542
Пренасочих си поръчката към офис на Спиди. Имам ли опция за тест и преглед, както при Еконт? Имам опасения, че ще са ми големи обувките, които поръчах. Мога ли да ги пробвам и ако не ми стават, направо да ги върна? Или да трябва да приема пратката и ако не са подходящия номер, да ги върна по съответния ред?

Трябва да приемеш пратката,мисля че няма опция 'преглед и тест''.Освен това,за да ги върнеш ще трябва да направиш заявка за връщане,чийто номер да напишеш отгоре на пакета за връщане,или да принтираш.

# 543
Колко дни е доставката?
 От сутринта съм поръчала два мъжки пуловера и все още нямам дата за доставка.

# 544
Колко дни е доставката?

по-късно ще има намаление на пуловери. странно че не са ти приели поръчката

reni1111, еднодневки са това, не се ядосвай

Не знам защо е така замряло тук и никой не отчита обувки от намалението през уикенда  Grinning

# 545
Колко дни е доставката?

Приета е, но нямам дата за доставка.

# 546
Колко дни е доставката?

Е, изчакай малко и ще получиш дата на доставка... Wink
Разходих моите флайки почти 5км и се държаха чудесно. Нито краката ми са наранени,  нито изморяват. Чудни са.
http://www.miniprix.bg/produkt/1122030

# 547
Здравейте, момичета дайте съвет и аз взех тези катерини http://www.miniprix.bg/produkt/1121781, нося ги една седмица направо им се изтърка подметката едното пиронче се изважда и други момичета бяха споделили такъв проблем, чудя се дали да им направя рекламация.

# 548
Колко дни е доставката?

не съм виждала приета от оператор без дата за доставка

# 549
Здравейте, момичета дайте съвет и аз взех тези катерини http://www.miniprix.bg/produkt/1121781, нося ги една седмица направо им се изтърка подметката едното пиронче се изважда и други момичета бяха споделили такъв проблем, чудя се дали да им направя рекламация.

Естествено,че ще и направиш рекламация! Все пак по закон имаш право.Пиши им какъв е проблемът и виж какво ще ти предложат-друг чифт или парите !
направо съм шокирана..точно катките да дефектират!

# 550
  • София

Естествено,че ще и направиш рекламация! Все пак по закон имаш право.Пиши им какъв е проблемът и виж какво ще ти предложат-друг чифт или парите !
направо съм шокирана..точно катките да дефектират!
Според мен липсва гуменото покритие отдолу на подметката, дано се съгласят че ми се струва че може и да откажат, стискаме палци.

# 551
Виж от менюто заявки за връщане, ако можеш да направиш им ги запращай по каналния ред без да се обяснявяш
Всички обувки, които съм взела от минитата са като нови, признавам без да полагам особени грижи, но почнах да се замислям, миналата година само едно момиче се беше оплакало от едни сторкита. Като цяло май нещата бяха по-качествени
Моите флайки още седят с етикети, сега съвсем ме наплашихте! Утре ще ги подкарам, ще поиграя казачок, и т.н ...ако ще се разпадат да ги връщам докато е време

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 17:19 от inka2001

# 552
Липсва гумено покритие но не предполагах, че чак толкова ще се изтъркат направо до пироните

# 553
  • София
Липсва гумено покритие но не предполагах, че чак толкова ще се изтъркат направо до пироните
Да както и предполагах, останалото е гьон и той се изтърква бързо, пробвай с рекламацията, ако не се съгласят ги  занеси на обущар  да им залепи гума, аз написах и преди време този съвет но никой не ме послуша, явно затова не са минали при качественият контрол.

# 554
Да прочетох предишния ти коментар, но ми влезнаха под кожата ботите, Милена направо ме е яд чене ги върнах още тогава тъкмо ги бях получила

Общи условия

Активация на акаунт