Коремчето личи ми вече,а АПРИЛчето все още е далече!

• 32 226
  • 809
  •   1
Отговори
# 390
Аз пак съм болна, втори път за 2 седмици. Много потискащо ми е.... Оказа се, че не съм карала Варицела, така че бъдещата кака май ще каже чао на градината за известно време...   Абе, само бели!
Mohita, странно, при мен референтните стойности са в съвсем различни граници, явно лабораториите ползват различни мерни единици ли?  Thinking Мога да споделя резултата на лични, ако те интересува да сравним.

И ние планираме лек ремонт, но моя човек хич не го бива по майсторенето. А и се задейства само като ми накипи и му направя скандал... Защото аз все си мисля, че някои дейности трябва да ги инициира мъжа, особено когато аз не се чувствам много добре, ама май ще трябва да поема организаторските функциии.
Cvety83, мерси за предложението за мебелисти, а случайно някой специалист по вътрешна изолация да можеш да препоръчаш? В нашия апартамент това се оказа голям проблем, през зимата развиваме и мухъл....

За килата - аз съм +5-6, дано не е ГД. Понеже съм много разсеяна, не помня дали го писах това по-рано. Но засега го приемам философски, и с предната бременност напълнях зверски, но не сам ми установявали ГД.

PS Препоръчвам тази лампа от икеа, много е удобна за деца

http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=89853

# 391
  • София
Mimas, добре дошла!

Маце, то в Икеа и преди да забременея ми беше тежко... Като подмина първите две "глави" и ми иде да се опъна по стаите, хахаха.

Смехорани, кажи си термина, мога и сега да го коригирам. И аз съм като теб с "разтежа" - не съм качила много, но съм с ОГРОМЕН бюст (качих два размера, ако не и три вече...) и корема ми се е надул отгоре.

Момичета, официално днес ми беше ПОСЛЕДНОТО планирано ходене при зъболекарката засега. Надявам се всичко да е наред, да нямам драми и да се видя с нея чаааак след като родя, да си дооправя каквото има и живот и здраве много искам да сложа едни брекети, че още страдам заради факта, че като малка не слушах, нашите бяха прекалено милостиви и не си оправих някои дефекти.
Та така. УРАААА Simple Smile Не мога да опиша колко съм щастлива и колко съм благодарна на докторката!

Сега доработвам и ще се готвя за хижа и барбекю утре, на релакс Simple Smile

# 392
Момичета, някой правил ли си е тест за варицела и знае ли как се тълкуват резултатите от него?

Направих си, понеже в детската градина на дъщеря ми имат заболели деца, но не съм сигурно дали е положителен или отрицателен.

Ще съм Ви благодарна, ако някой му помогне с тълкуването, понеже съм на лекар чак след 10 дни, а дотогава не смея да стъпя в градината. Майка ми не си спомня да съм карала варицела, затова направих изследването.

В скрит текст пиша резултата, за да не спамя повече
Скрит текст:
IgM 4,8 при реф. стойност - под 9
IgG 31,5  при реф. стойност - под 9
Според мен означават, че имам антитела, но не съм 100% сигурна
И според мен си я карала варицелата и имаш имунитет. Аз също си правих това изследване преди около месец!

# 393
аз за доплера използвам олио Джонсън или вода.И в двете става чудесно. Simple Smile
Относно килограмите-4-5съм качила досега,като 3 са последния месец от лежане.А аз започвам от доста...каквото дойде.Ще съм бухтичка  Laughing После ще трябва да се ограничавам доста месеци(да не кажа години).Само бебо да е добре.  baby_neutral
Преди никога не бях имала киселини,сега се появяват всяка сутрин към 5. ставам,пия чаша мляко и всичко се оправя.
Щях да пиша и още,ама забравих какво....  newsm78  Joy

# 394
  • София
За след ремонта ние си наехме фирма да ни почисти, за 220 лева облизаха целия апартамент, прозорците грейнаха. Мисля даже да си ги наема да ми идват 2 пъти на месец да ми чистят.

Po3u хайде честито да няма повече зъболекари и браво за хубавите новини от прегледа!

Giada Пази се много, че тя варицелата не иде само от градините, ще трябва доста да и ограничите контактите. Въпреки че познавам момиче заразило се в 9-я месец с варицела, и роди със спешно секцио, на детето нищо му нямаше, ама друго си е 9-я месец. Ламапата дето си показала е от същата серия с облачетата дето взехме ние много са сладурски  Peace

# 395
 offtopic
За след ремонта ние си наехме фирма да ни почисти, за 220 лева облизаха целия апартамент, прозорците грейнаха. Мисля даже да си ги наема да ми идват 2 пъти на месец да ми чистят.
Мммм, коя е тая фирма? Направо ме заинтригува!

# 396
  • София
offtopic
Мммм, коя е тая фирма? Направо ме заинтригува!

ето тези, имай на предвид че все пак зависи си от квадратурата, при нас е около 87 кв Wink ама много сме доволни!

Скрит текст:

# 397
Привет момичета  Hug
Добре дошли на новите коремчета - mimasbg и pokita
Тиквичке, честити сини гащи  stork-boy stork-boy
На всички болни коремчета пожелавам бързо оздравяване.

Да се включа и аз по темата с ремонтите - ние почти привършваме ремонта на нашия апартамент в очакване на бебоците. Засега ще взимаме само 2 кошари и скрин с повивалник. По-натам ще видим.
По време на ремонта не ми дадоха да пипна нищо...даже се изнесох от апартамента, за да не дишам прахоляци и бои. В крайна сметка и ние си платихме на жена, която да чисти малко по-малко, тъй като аз едва ли ще съм много от помощ. Апартамента свети, много сме доволни. Остана банята само  Simple Smile

Количката и за мен е голям проблем. В началото като разглеждах си харесах няколко вида, но колкото повече гледам, толкова повече не ми харесва нищо вече и на всичко намирам кусури  Sad Най-лошото е, че изборът за близнаци не е толкова голям и количките ги няма в наличност по магазините, за да ги видя. А не ми се купува нещо, което не съм видяла. Накрая май ще се спра на Микадо, ама и това не е сигурно още.

За килограмите - аз не съм се мерила от месец и половина. И на консултациите не са ме мерили. Та не знам колко съм качила. Корема ми обаче си личи жестоко, вчера ми казаха, че съм като в шести месец.
Киселините за пръв път се обадиха и при мен тези дни. Чаша прясно мляко помогна  Peace

И сега да питам мамите на близнаци - имате ли проблеми момичета с притискане на органи и т.н.? Аз от близо три седмици съм с някакви ужасни болки в диафрагмата и под ребрата. Докторите казаха, че явно бебетата вече притискат стомах и другите органи и от това така се получава. Не е ли твърде рано? Как ще я караме до 9ти месец, направо не знам.... Tired
Намрънках се и аз, но знам че ще ме разберете  Hug

# 398
Привет момичета  Hug
Добре дошли на новите коремчета - mimasbg и pokita
Тиквичке, честити сини гащи  stork-boy stork-boy
На всички болни коремчета пожелавам бързо оздравяване.

Да се включа и аз по темата с ремонтите - ние почти привършваме ремонта на нашия апартамент в очакване на бебоците. Засега ще взимаме само 2 кошари и скрин с повивалник. По-натам ще видим.
По време на ремонта не ми дадоха да пипна нищо...даже се изнесох от апартамента, за да не дишам прахоляци и бои. В крайна сметка и ние си платихме на жена, която да чисти малко по-малко, тъй като аз едва ли ще съм много от помощ. Апартамента свети, много сме доволни. Остана банята само  Simple Smile

Количката и за мен е голям проблем. В началото като разглеждах си харесах няколко вида, но колкото повече гледам, толкова повече не ми харесва нищо вече и на всичко намирам кусури  Sad Най-лошото е, че изборът за близнаци не е толкова голям и количките ги няма в наличност по магазините, за да ги видя. А не ми се купува нещо, което не съм видяла. Накрая май ще се спра на Микадо, ама и това не е сигурно още.

За килограмите - аз не съм се мерила от месец и половина. И на консултациите не са ме мерили. Та не знам колко съм качила. Корема ми обаче си личи жестоко, вчера ми казаха, че съм като в шести месец.
Киселините за пръв път се обадиха и при мен тези дни. Чаша прясно мляко помогна  Peace

И сега да питам мамите на близнаци - имате ли проблеми момичета с притискане на органи и т.н.? Аз от близо три седмици съм с някакви ужасни болки в диафрагмата и под ребрата. Докторите казаха, че явно бебетата вече притискат стомах и другите органи и от това така се получава. Не е ли твърде рано? Как ще я караме до 9ти месец, направо не знам.... Tired
Намрънках се и аз, но знам че ще ме разберете  Hug
Аз нямам такова притискане,но ми е тежко на корема,а като се наям става още по-тежко  Laughing не знам как ще я караме до април  Joy

# 399
  • София
Привет,

и ние трябва да се местим в ново жилище, че сега сме в гарсониера, която доста ни отесня, ама още не сме го намерили. Търсим сериозно, ходим по огледи, ама много трудно това купуването на апартамент, все нещо не ни харесва. А търсим от 2 години. Първо мислехме като го купим тогава да правим бебето, после решихме да почваме бебето, че не се знае колко време ще отнеме, а то взе че стана веднага Simple Smile Дотук добре, ама кога ще го купуваме тоз апартамент, кога ще го обзавеждаме хич не ми се мисли, а времето си тече толкова бързо. Ако някоя от вас случайно продава или познаа някой който продава, моля да ми пише на лични.

За кг допреди 1-2 седмици се теглех и бях свалила 2 кг от гаденето. Ама вече хапвам повечко и не смея да се кача на кантара, ама здраве да е.

И моят стомах сякаш се е качил нагоре, защото от под гърдите почва да се заобля, а долу коремът ми не е много подут, ама аз съм в края на април де.

Тамън се зарадвах на линкчето за бельо за бременни и тръгнах да поръчвам, ама няма боди XL, освен ще проверявам и по-натам.

mimasbg - добре дошла и леко бременеене!

Хубава вечер и топъл и слънчев уикенд!

# 400
  • София
Привет,

и ние трябва да се местим в ново жилище, че сега сме в гарсониера, която доста ни отесня, ама още не сме го намерили. Търсим сериозно, ходим по огледи, ама много трудно това купуването на апартамент, все нещо не ни харесва. А търсим от 2 години. Първо мислехме като го купим тогава да правим бебето, после решихме да почваме бебето, че не се знае колко време ще отнеме, а то взе че стана веднага Simple Smile

Хаха, все едно аз съм го писала това!
С единствената разлика, че ние първо чакахме една наследствена къща да се отчужди, после решихме да не чакаме и да търсим апартамент, после историята .... Simple Smile
И сега АХА Да сключим една сделка и нещо се усъмнихме в собственика. Аз все още го искам този апартамент, ама ММ нещо много се усъмни и го сметна за някакъв вид "знак", та така... Търсенето продължава и за нас. Успех ви желая, знам колко усилия и нерви се хвърлят, стискам палци да стане скоро!
Вие в кои квартали търсите?

# 401
Здравейте и от мен pcheliza,бременна съм в 4 месец и ми предстои преместване от София в Пловдив,въпросът ми е свързан с намиране на  добри акушер- гинеколози работещи със здравната каса,понеже не познавам града,нямам и приятели,за това моля за съвет,майки които живеят в Пловдив и са запознати с повечето лекари там.Ще съм много благодарна за помощта.  Hug

# 402
  • София
Скрит текст:

Подкрепям за фирмата. И аз ги ползвам от време на време, много са добри.

# 403
Здравейте момичета!                                                                                                                                                                                                             

Да се запиша най после и аз  Simple Smile До сега не смеех да пиша само ви четях,защото имах доста проблеми в началото на бременноста. Вече с бебче сме добре и се надявам само хубави работи да ни се случват от тук нататък Praynig

Ако може да ме запишете и мен и тук и във фейсбук  Simple Smile От София съм на 30 години втора бременност с термин 26 април  имейл-anjelika07@abv.bg Още не знаем какво ще е бебче,ще разберем на 9 декември когато сме на ФМ. Това е  за сега от мен,леко бременеене на всички коремчета Hug

# 404
  • Перник
Йеей, добре дошли на новите тумбачета!!! Много се радвам, че групичката ни се увеличава всеки ден!  Heart Eyes
Момичета, знам че преди време беше обсъждано, но тогава не обърнах много внимание на дискусията, та да питам кога мислите да купувате количка и каква, ако сте си харесали? Аз харесах s line на адбор, но май е много голяма...

Общи условия

Активация на акаунт