Домакини 44 / Настинки и болежки ще преборим с вино и коняк

• 39 325
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
Здрасти и от мен!Днес се тръшнах болна.Нещо ме болят всички кости, Sick и гърлото ме наболява.Пих чайове.Мм ми направил закуска и ме събуди.
Не отидох на курс и си лежах.

# 661
Поли, добре завърнала се - Рим е прекрасен дори и заради неуредиците, за които говориш и те му придават очарование. Прекалената стерилност не ми допада.
Калинче, отсега ти завиждам за коледната атмосфера, това ми липсва в нашите традиции. Вале, имаш обожател Heart Eyes Тити, взимай мерки, че сте двама... На всички Hug

# 662
  • Fort Worth, TX
Здравейте момичета.Днес доста задачки.Вчера бях в реанимация след нощната смяна.Каквото и да е си е гадно да се бачка през нощта.Днес бях да вадя банкова сметка за заплатата.Само в Прокредит нямах банкова сметка, а те точно с нея работят. Mr. GreenДойдоха картичките, взех и пликове , които са надписани, а в петък през ноща като си свърша задълженията ще ги напиша.Смятам другата седмица седмица да ги пусна може и да подраня, но по-добре по-рано отколкото за св Валентин. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 663
  • Fort Worth, TX
Тити, пази се бе жена.Сашо и той ми подкашля.Бяхме на лекар засега държи фронта с тонзилОтрен и инфлуцид.
вАЛЕ, СПОКО.Аз и по-брутали предложения съм имала преди години.Искаха направо да им свиря. Mr. Green Mr. Green

# 664
  • Бургас
Ох,ма Кременооо! Embarassed
Вале,може да е по-културен от Кременения твоя обожател! hahaha
Тити,никакво излизане и миткане,докато не се оправиш!Заповед от леля Славка!
Луси,страхотна рисунка на Петьо!Много са ти хубави децата! Heart Eyes
Ма-ко,ако не се оправиш,доФторът ще те оправи!Изборай сама!Пийте лекарства,бе хора!Те са за човеци направени!Да ти минава бързо,че Шефът не дава отпуска. Grinning
Марче,много хубав разказ за концерта!Ще си пусна записи на Брайтман,но няма да е същото.Пиша в една група във ФБ Умопомрачителни балади.След концерта,за който писа Марчето,един мъж публикува песен на Сара,но коментарът му беше зашеметяващ!Този човек също е бил на концерта и беше като омагьосан.
Марче,ти защо така си и набрала на кака ти Цеца Величкович? hahaha
Много се смях с теб!От едната в другата крайност си,като "силно любя и мразя."
Поли,радвам се за екскурзията ти!В Рим обраха родителите ми,със сестра ми събрахме пари да ги пратим да видят,а им взеха всичко-пари,документи.След това майка получи кръвоизлив на язвата и спешно,не ме питайте как я транспортираха в БГ за операция. Sick
Естествено италианците не са виновни,предполагам някои румънски или български цигани ще да са били,но като чуя за Рим и изтръпвам! Twisted Evil
Пак ще дойда,че малката ме вика.Сега сме на вълна пъзели,ако знаете колко съм добра!

# 665
  • София
 hahahaКреми, ти мЪ уби!
Не, може и да е свестен човекът, но такива заигравки не ме кефят- интересна си ми, да си попишем ако може, аз съм лекар...Аз съм си писала с много съфорумки, няма лошо дори да е съфорумец, ама по конкретни теми. Какво е това дай да си пишем, щото си ми интересна.

Купих си нова керамична форма със свалящо се дъно от Лидл.
Нервата ме тресе още, притеснявам се за много неща  в неясното бъдеще Crazy.
Ядосана съм на половината рода Crossing Arms.
Много интересни неща около мен  hahaha.

Марче, тая вечер и аз ще правя кроасанчета с готово тесто от Лидл.
Тите, оздравявай бързо!
Ма ко, и ти недей така да сдаваш багажа, взимай мерки!

# 666
Уж се пазя до сега издаяних .Незнам  какво ми стана и къде го герах.
Метнах картофи за картофена салата.Това ще вечерям.
Поли страхотно звучи разказа ти.Човек има нужда от разнообразие.
Славче слушам и изпълнявам.То и без това освен да лежа друго не правя.
А за румънските цигани тук ги има в изобилие.Една веднъж ме заговори на румънски.Помисли ме явно от тяхните.Развиках и се да се маха  Joy
На лидл има една дето проси .Иня ден само дето не я заритах.Дърпам си количка тя ми се навира от горе.
Вале тегли едни майни и не се ядосвай.Така ме разсмя с тая история с обожателя.зевзеци колкото искаш.

# 667
  • при късмета
Че гълтам лекарства, гълтам. Синекод за гърлото + някакви за смучене и лукчета. Пия и фервекс и го редувам с парацетамол на таблетки. Просто явно бавно минава. Т вдигам само вечерно време. Поне ставите по-малко ме болят, та взех да помръдвам по малко. За гърлото сигурно ще трябва да сменя сиропа, че още ми е голям проблем.
Славче, никаква отпуска не дава шефа. Свикнал е да се гушка и сега му е много криво, нищо, че сам казва "внимавай да не ме разболееш".
От всички най-ме е яд, че не мога да си гушна детето
Тити, пази се, дано вашия вирус не е като нашия, че си със същите на моите симптоми. Ако трябва се обади на лекар, сега не трябва да боледуваш. Стискам палци да не е сериозно
Вале, ми пиши му на човека де, виж каква си сега  Laughing
Креми, предполагам, че си му отговорила както си му е реда
Вио, какво стана бре жена, пиши

Моите и днес ще карат на каквото намерят за ядене, добре, че не са ми капризни. Аз се сещам да хапна нещо чак вечер

# 668
Преди малко се прибрахме, сега влизам във форума. Не съм ви чела.
Ванко е с очила, ако до 3 - 4 месеца не се оправят очичките, ни чака операция.
Това е.
Благодаря ви за палците и че ни мислите. После ще пиша подробно.

# 669
  • Fort Worth, TX
аМИ ТОЙ щЕшЕ И БОЙ ДА ЯДЕ , ама му се размина. Mr. Green
Много нагъл и нахален тип.Единия от близнаците си беше загубил телефона.Същия го беше намерил и тарифата за връщане беше свирня.Явно е знаел кое е детето и как изглеждам, щото ми заяви в прав текст, че много ме харесвал.Даже среща си бяхме определили, но така и не се появи.Извади късмет де.Брат ми и един негов приятел го чакаха по ъглите.Явно се е бил усетил и ни е видял, за да  не се появи. Mr. Green
Не му обръщай внимание, а дали е лекар само 1 бог знае.Аз на такива изобщо не вярвам,Повече ми прилича на някой женкар -санитар избиващ комплекси из нета.
Славе, аз много харесвам пъзели, но не се хващам , че е голяма краста. Laughing
Омесих тесто и направих кифлички с кремвирши. Laughing

# 670
Добра вечер   bouquet
Вио чакам подробно да разкажеш! Аз съм с очила и възприемам нормално хората с очила. Тук много деца са с очила и не прави впечатление. Дано Ванко свикне с тях и децата в градината да го възприемат  Praynig Стискам палци очилата да са лечението  Hug
Тити стой си на топличко у дома с книжка и ще се оправиш  Hug
Вале не се притеснявай толкова! Нали знаеш, че бъдещето е винаги неясно...в миг много неща могат да се променят!!! Идва Коледа и се случват чудеса! Настрой се позитивно и всичко ще се нареди  Hug Такава керамична форма не съм виждала - не че много съм обикаляла такива магазини. Тукашния Лидл ми е мноооого далеч и съм ходила само 3 пъти за 2 години, но сега срещу Коледа съм си набелязала посещение, че немците, за разлика от ингилизите разбират от колбаси  Joy Да покажеш красоти в тази нова форма!!! Пък родата  #2gunfire  Joy ако не са те да ми вдигат кръвното, вероятно ще съм с 0/0  hahaha
Ма ко бързо оздравяване  Hug Имай предвид, че фервекса е парацетамол, а дневната доза не бива да надвишава 2000мг - според мен лоша комбинация си избрала - фервекс с парацетамол - сиреч ти поемаш само парацетамол!!! Парацетамол се приема на 6ч по 500мг /4х500мг/- в противен случай надвишаваш дневната доза, а той е токсичен към черния дроб....Парацетамола е перфектно лекарство, но нали знаеш, че разликата между лекарство и отрова е дозата!!!
Славе с пъзелите докато са малки е добре, ама като започне да реди едни с хиляди парченца  #2gunfire иде ми да го събера с прахосмукачката  #Cussing out
Креми  Joy
Днес се помотках в магазина - има много интересни нещица и задължително ще се ходи пак. За сега само картичките взех и съм много доволна. Магазина събира дарения за борба с рака...
Иначе по почина на Смърфи реших да сме на бг вечеря - шопска салата, боб с наденица и за десерт "сладък салам"  hahaha Междувременно спретнах едни гюзлеми, дето мм им казва карталаци  hahaha та да ви почерпя
Скрит текст:

# 671
Добър вечер.
За болните като мен по един чай

а за другите

Вио-дано всичко се оправи само с очилата! Praynig
Поли-все едно се разходих и аз с вас ,така хубаво разказваш.
Вале-тъкмо одеве се загледах в нещата от лидл и се чудя дали да си взема? newsm78
Тити-пази се и вземай повече витамини+чай и по бабешките рецепти да минава бързо.
Креми  бързо свикна май с новата работа,а младежите свикнаха ли да се оправят сами и да помагат?
Ма ко-защо не пробваш Хексорал спрей,аз съм доволна много.
Лус-браво на Петьо,страхотна картина е направил!!!
Талантливи деца имаш.
Джейми дано всичко да се нареди,защитавай правата на детето!
Аз болна,на антибиотик съм,ама тая кашлица така ме мори и ми взема всички силички. Outta Joint  От снощи и носа ми се разтече и където вървя си нося кутията  с кърпички. hahaha  Правих си супа топчета,чай от невен си запарвам и дано в скоро време ми мине.Хубаво се разходих оня ден и лепнах ново вирусче.Ушите и те заглъхнали,та ако бъркам и забравям -моля за извинение!
Лека ви вечер!!!  bouquet

# 672
  • при късмета
Вио, дано очилата решат проблема. Защо са му дали толкова кратък срок 3-4 месеца. Аз от очен знам, че трябва да има дете 4 години за да му се определи с точност положението. Преди това се коригира само дали кривогледство, дали диоптер. Ама не твърдя, че е чистата истина. Пиши какво ви казаха с точност и какви очила са ви дали, аз ще поразпитам и моята оптичка
Писе, този вирус с това гърло е ужасен, оправая се бързо  Hug Ще пробвам и хексорала, че и моите сили ги няма от кашлицата
Калинче, знам, че фервекса е парацетамол. Просто сутрин пия едното, следобед другото и вечерта каквото ми падне, обикновенно фервекса, че го пия топъл вместо чай. Гледам на 6 часа да ги пия, първия ден обаче го пих малко по-често, че беше много зле положението. Ти хубаво напомняш защото това по принцип го знам, иначе за лекарства съм много зле. Използвам 3-4 и това е.
Аз тази година на морето за първи път ядох гюзлеми и много ми харесаха. Твоите много апетитно изглеждат
Креми, върна ли телефона в крайна сметка този кретен?

# 673
"Женкар санитар" ох, Креми Joy Калинче, потекоха ми лигите - баба правеше с остатъците от корите като точеше баница, баницата не я поглеждах, само тях чаках.

# 674
  • при късмета
Ох, къде ми е лошо, къде попаднах на поредната новина, която ми вдигна кръвното. Накрая няма да пусна детето на училище, честно. С всички простотии които  турците се опитват да ни пробутат, то не беше, че нямало турско робство, то не беше, че Баташкото клане било измислица, то не бяха подигравки с национални герои като Ботев и Левски, изкарвайки ги рецидивисти, абе с две думи прекроиха ни цялата история, сега за капак шестокласниците са длъжни да наизустяват песен по музика с турски текст. Еми няма да стана по-телерантна към тях, тъкмо напротив. Ставам все по-голям ксенофоб и то именно към турците (изобщо що за термин е изобщо български турчин) и към мюсулманите изобщо. Към никой друг.
То ясно, че тези в комисиите, които са одобрили учебните материяли са или турци или платени, но нали и учителите, действащите такива, имаха право на глас при изготвянето на учебниците. Как те с чиста съвест ги преподават тези измислици премислици, особено по история. Айде някаква песен влязла по музика иди дойди, ама за тези учители по история ми е много интересно как изобщо работят.
Имам около себе си малко тийнове, учат в различни у-ща, повечето казват, че тези, особено по разказвателните предмети влизат пеят урока и излизат. Не обясняват и изобщо се толерира наизустяването на уроците, пак казвам конкретно по разказвателните предмети история, география, биология, физика, химия.
Сори за отклонението, паля на четвърт на тази тема. Още сме си под турско робство и фередже ще ме накарат още малко да сложа  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт