Filorga - красива всеки ден! - тема 4

• 93 082
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Момичета козметичката ми каза ,че за моите 31 г тази козметика не е подходяща.

Според мен много грешно. За твоите 31 г. можеш да имаш всякакви проблеми характерни за по голяма възраст (увеличение на пори, отпускане в определени сектори, изтъняване, сухота или омазняване), а една 40 г. жена да има статуса на 30г. Аз имам обяснение защо масово козметичките лансират тази теория.
Просто си намери този крем (дори да не е Филорга), който ти пасва идеално според нуждите, а не според възрастта.  Peace

# 691
  • София
Съгласна съм, че особеностите на кожата при всеки човек са индивидуални, но една добра козметичка би трябвало да може да преценява. Аз например се доверявам на моята.

# 692
  • Щастлива мама на 3 слънца

Според мен много грешно. За твоите 31 г. можеш да имаш всякакви проблеми характерни за по голяма възраст (увеличение на пори, отпускане в определени сектори, изтъняване, сухота или омазняване), а една 40 г. жена да има статуса на 30г. Аз имам обяснение защо масово козметичките лансират тази теория.
Просто си намери този крем (дори да не е Филорга), който ти пасва идеално според нуждите, а не според възрастта.  Peace
Каза ,че имам идеална кожа. Направих някакво възпаление и само с крем здраве се оправям.....а толкова исках да си взема на филогра козметика.

# 693

Просто си намери този крем (дори да не е Филорга), който ти пасва идеално според нуждите, а не според възрастта.  Peace
Каза ,че имам идеална кожа. Направих някакво възпаление и само с крем здраве се оправям.....а толкова исках да си взема на филогра козметика.

Ако нямаш нужда, защо се буташ зорлем. Просто си намери леко и качествено кремче, което да ти покрива сезонните нужди. Има време да се мажеш.

Скрит текст:
В огромния си опит, вкл. и алергия към някои видове козметика съм се научила много, много да не вярвам на търговски заинтересовани лица. Колкото и да са рейтинговани. 

# 694
     И аз съм чувала за състаряването на кожата от кремове,но виждам,че тези,които не се мажат,също се състаряват и то по-бързо.
      Моите уважения към всички професии,но какво по-точно значи козметичка?Дори дерматолозите вече са доста некомпетентни,какво остава за кварталните "салони за красота".
       На 31 години бих си взела Хидра филър,например.

# 695
  • Милано
РуСа-Мамма, този е  Peace
За съжаление нямат тестери, за да го пробваш. На мен ми беше идеален лятото както за дневен, така и за нощен.
Други момичета го понасят по-добре за нощен.

Аз имам черни точки - на тях не съм забелязала да влияе.
Зачервява ми се кожата, но зимата и сега за пръв път ще го пробвам през студените месеци. Нямам представа дали влияе на зачервявания.

Искам да отправя специални благодарности на Magnollia, защото тя първа писа за него   bouquet

bouquet

Правила съм мезотерапия на Гуна. Превъзходна е. Много лека и почти безболезнена. След процедура изчаквах около час, слагах Фон дьо тен и заминавах на дело Simple Smile Никакви синини, белези или каквото и да е видимо от нея. То и доктора има значение.   bouquet  И Гуна, както и Филорга имат много качествени професионални продукти, но за разлика от Филорга Гуна са по-скоро с лечебна насоченост. Повлияват освен кожни проблеми и такива свързани с кости, стави и следоперативни рехабилитации, заради силния и изчистен вид на колагена, който са синтезирали.
Тази мезотерапия, която правих беше с не против бръчки, макар и такъв ефект да има, а против тъмни петна,излезли след лятото. Изтри всички тъмни петна, избистри, хидратира, изглади кожата. Което си беше бонус Simple Smile
Тази процедура е направена изключително щадяща и е предвидена да се използва от бременни жени, които имат проблем с пигментацията и други несъвършенства.
Хубаво би било и ако Гуна направят като Филорга цял арсенал от продукти, но за момента и единствения им е страхотен.
РУСА МАММА няма да ти омазни, няма да ти повлияе на черни точици. Аз вечер го ползвам под другия ми крем. Сутрин го ползвам по-рядко.
Привет и от мен  bouquet   Гуна,имат и други продукти за лице.http://www.guna.it/prodotti/1922/STAMIBIO+SERUM   За около очите,но може и на цялото лице. ]]http://www.guna.it/prodotti/1922/STAMIBIO+SERUM ... и за лицето,врата и деколтето https://http://www.guna.it/prodotti/258/  

Последна редакция: чт, 30 апр 2015, 14:11 от K.Lera

# 696
  • София
    И аз съм чувала за състаряването на кожата от кремове,но виждам,че тези,които не се мажат,също се състаряват и то по-бързо.
      Моите уважения към всички професии,но какво по-точно значи козметичка?Дори дерматолозите вече са доста некомпетентни,какво остава за кварталните "салони за красота".

Ама какво състаряване от козметика, моля ви се  Naughty
Напълно съгласна с подчертаното.

Няма лошо да се доверяваш на козметик, но няма лошо и да се информираме и сами. Филорга е много добра козметика. Не е единствена. Има и много други добри.

Но изказване,  че козметика може да състарява е най-малко несериозно. Козметиката не може да състари, а просто няма да има ефект, защото кожата няма нужда от нея. Добрата козметика цели да набави липси или да поправи вреди. Много жени на възраст 25-30 г. имат по-лоша кожа от кожата на 40 годишна жена, която систематично и постоянно се грижи за нея. И тук не говоря за филъри, ботокси и т.н. Говоря за добра хранителна култура, полезни добавки, качествена козметика и добър ген.
Имам приятелка, която до преди 2-3 години не смяташе, че й е време за крем,  какъвто и да било. Сега е на 36 г.,  а кожата й е в мрежичка от бръчици и въпреки, че е мазна по принцип повърхностния й слой е сух като пергамент. Сега се е юрнала по процедури. Но трудно се възстановява. По-лесното е предпазване и превенция.
Аз смятам, че жената не следва да се притеснява от възрастта, защото е важно как изглежда, а не на колко години е. И тук не говоря за гротеско излъчване, силикон и Ботокс, а за естествено изглеждаща младост. Тя е това, което са мен е важно. И го спазвам.

Между другото по-назад в темата говорихме за една процедура Хидрафейшъл и Интрасютикълс.  Те всъщност са две процедури, но направени заедно имат невероятно добър ефект. Много съм доволна - днес ми беше втората двойна процедура. Интрасютикълс вкарва в кожата естествена фотозащита, което за този сезон е страхотно. Усещам, че ще се прострастя по нея  Heart Eyes

За сега съм спряла Слип енд Пиил,  защото наблягвам на подхранване. Чудя се дали Нутри Филъра да си поръчам. Имам все още от Тайм Фолъра, който го ползвам за нощен и Изо Структурата за дневен, но до месец ще ми свършат и е време да поръчвам.

Знам, че стана дълъг пост, но искам да кажа, че съм доволна много и от Луминтерапист. Хубав блясък на кожата изсветляване на петънца и свеж вид. Бях го позабравила малко, но от днес го почвам пак.

Само се чудя, и моля Денис за мнение, свършва ми контактния гел LED-BOOSTER и се чудя дали мога да използвам нещо друго, докато ми пристигне новия?

# 697
  • София

Подкрепям напълно! Peace
Като гледам жените около мен - много си личат, тези, които не полагат грижи или полагат спорадично или некачествено. Вярно е, че не всеки може да си позволи скъпа козметика, но не може да разчиташ, че баба ти се е мазала с крем Нивея и имала страхотна кожа и ти да имаш този късмет. Peace

# 698

Между другото по-назад в темата говорихме за една процедура Хидрафейшъл и Интрасютикълс.  Те всъщност са две процедури, но направени заедно имат невероятно добър ефект. Много съм доволна - днес ми беше втората двойна процедура. Интрасютикълс вкарва в кожата естествена фотозащита, което за този сезон е страхотно. Усещам, че ще се прострастя по нея  Heart Eyes

Четох за тях и мисля, че искам да ги пробвам. Може ли на лични да споделиш къде ги правиш, отзиви, цени...

И аз скоро ще спра с Изо стръкчър, че лятото ми омазнява кожата и мисля да пробвам Нутри филър.

# 699
  • София
Само се чудя, и моля Денис за мнение, свършва ми контактния гел LED-BOOSTER и се чудя дали мога да използвам нещо друго, докато ми пристигне новия?
Не може да го замениш с друг продукт - това е контактен крем, който освен че осигурява необходимите вещества - АК, витамини, минерали, антиоксиданти, и т.н. за синтез на про-колаген, ХК , регенерация и т.н. - осигурява добра проводимост на светлината  за максимален ефект в дълбочина
Ако имаш скоро поставян филър ХК или мезотерапия с ХК, не трябва да прилагаш тази процедура поне 1 месец - засилва метаболизма и това води до по-бързо разграждане на ХК

# 700
  • София

Четох за тях и мисля, че искам да ги пробвам. Може ли на лични да споделиш къде ги правиш, отзиви, цени...

И аз скоро ще спра с Изо стръкчър, че лятото ми омазнява кожата и мисля да пробвам Нутри филър.
И аз се интересувам къде ги прави процедурите и ориентировъчна цена

# 701
  • София

И аз се интересувам къде ги прави процедурите и ориентировъчна цена

И аз със същите въпроси Simple Smile

# 702
  • на земята
От кремовете на Филорга,кой става за лятото?
Изо структора и Нутри филър мисля да пробвам,Тайм Филър и Слеп не ми повлияха добре,много ми е суха кожата..)))
Какво ще ме посъветвате да взема за тези месеци  bouquet

# 703
Здравейте!

Може ли да споделите отзиви за Lumitherapist  фотоподмладяващ апарат. Струва ли си да се инвестира в него? Може ли да се сравни със споменаваните тук процедури хидрафейшъл и интрасютикъл?

Благодаря Ви и хубав ден!

# 704
  • Пловдив
И аз с питане кой от кремовете на Филогра е подходящ за лятото...Доколкото съм разглеждала те май нямат със слънцезащита?!  newsm78
Фон дьо тена ми е с фактор, но само 15, а ми се иска нещо по-силно?
От доста време чета за Гуна тук и ако си намеря тестери ще я пробвам!

Общи условия

Активация на акаунт