АГ клиника Селена гр. Пловдив- 13!

• 99 118
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
А дали може да ми препоръчате някой за нормално раждане от Селена?  bouquet

Петрова /води и ЖК по касата в Селена/,Матев,Минев и други има,но сега за тези се сещам
Другите момичета също ще препоръчат

# 106
"моли след като на регистратурата са ти казали тези цени, то тогава какво има да се чудиш. Аз ако ти кажа други, ти на мен ли ще повярваш или на хората, които работят там

Проблемът е там, че всеки път казват различна цена. 
Точно това са цените. На старата регистратура ги има сложени отпред, вчера ги видях.

# 107
  • Пловдив
А дали може да ми препоръчате някой за нормално раждане от Селена?  bouquet

Сега се сетих и за Асен Даскалов,също води ЖК в Селена по касата.Като раждах,девойката в моята стая роди при него нормално бебе 4130 гр.Беше ужасно доволна от него.

# 108
И двете ми бременности ги следи д-р Васил Даскалов и ме изражда той (секцио).
Аз лично съм много доволна и препоръчвам с две ръце. Grinning

# 109
иванита, да всички са доволни от него. Проблема е обаче, че аз искам да раждам нормално.

♥Elfita♥ много ти благодаря.  bouquet Ще погледна и други мнения и сега седнаха да чета старите теми, да добия представа. Само дето още повече се обърквам. Mr. Green

# 110
А д-р Асен Даскалов прави ли секцио? Аз си имам лекар в Селена, но ме е страх той да не е втория оператор на секциото?

# 111
  • пловдив
А д-р Асен Даскалов прави ли секцио? Аз си имам лекар в Селена, но ме е страх той да не е втория оператор на секциото?

Страх...защо? newsm78

# 112
Защо да те е страх? newsm78 На второто секцио бяха двамата Даскалови, жива и здрава съм си. Е, ако има значение  д-р А. Даскалов беше 2-я лекар( бях си избрала В. Даскалов).

# 113
  • Пловдив

Всички от лекарите в Селена има възможност да са ти на секциото като втори лекар.Има си обаче и екипи,които си бачкат заедно.Примерно Минев-Матев,заедно си режат пациентките

Защо те е страх от А Даскалов?

# 114
И да попитам, ако всичко е наред, колко дни е престоят при нормално раждане?

# 115
  • Пловдив

3 дни

# 116

3 дни

Страхотна си, благодаря!  bouquet

# 117
Имах две неприятни случки миналата бременност и след раждането, затова, по-скоро ме дразни и ми е леко  неприятен.

# 118
  • Пловдив
Marsinka ,леле ужас.Аз имам много добри впечатления от него.5 дни всеки ден идваше.Правеше най-обстойните и подробни визитации.Личеше му,че му се работи.Даваше коментари и за бебетата.Как трябва да ги гледаме.Чудех се той кога е гледал бебе,че много знае,ама айде.То на чужд гръб и 100 тояги са малко.Не ме е преглеждал вагинално обаче.Да,единствен той ми пипна гърдите с коментар Спокойни са  Joy .Какъв беше коментарът за твоите,само ако ти се пише

Съвсем е нормално да помолиш твоя лекар А Даскалов да не му асистира на секциото ти.Не е проблем.Просто ще избере друг

# 119
Аз ще раждам секцио при А. Даскалов. Следи ме и цяла бременност. Много съм доволна от него. Не изпада в излишни подробности и медикаменти. Цяла бременност и витамини не ми е изписвал. Не е имало нужда, което ме навежда на мисълта, че не е роб на фармацефтичните компании. Има малък син и от тази си позиция явно дава коментари какво е добре за бебетата. А и едва ли няма представа от педиатрия и неонатология. Общо взето само хубави неща мога да кажа за момента за него.

Общи условия

Активация на акаунт