Кой какви сериали гледа? - Тема 11

• 45 140
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • София
 Embarassed Embarassed Embarassed срам, срам срам... объркала съм по  цитатите със Самсара...извинения Simple Smile
Иначе Библиотекарите ми станаха общо взето приятни, единствено не ми хареса, че Ноа явно няма да участва в сериала, а е бил само за зарибявка в началото, а той беше страшно свежа персона и ще е голям минус за сериала това, даже може и да не оцелее без него по мое му.

# 391
  • Вестерос
 Hug няма проблем.

В имдб пише , че Ноата ще е в 5 епизода, а първи сезон ще е 10

# 392
.

Последна редакция: вт, 23 дек 2014, 21:09 от менеменемавцелатасхема

# 393
  • София
единствено не ми хареса, че Ноа явно няма да участва в сериала, а е бил само за зарибявка в началото

ще се появява от време на време Wink
има 5 участия общо за сезона.
иначе изгледах първите 3 серии на Библиотекарите и ми харесва като цяло. Свежарско е. Ако не очакваш нещо кой знае какво успява да те развлича. Simple Smile

# 394
  • София
Ще се появява... ама няма да е в центъра, както беше в първата серия... а за първи път да ми е симпатичен и то много.
Таз русата ми е дърво, другите общо са ми симпатяги,  но това ми остана малко разочароващо, че той ще е  хъм... някакъв фон там.
Иначе ще си го гледам де Simple Smile аз обичам такива фантасмагории.

# 395
някой да помогне с руски суб за saving hope 309 и 310, че бълграските от седмица седят на 20 %

# 396
  • Вестерос
Да и на мен ми е свежарски Simple Smile Но със сигурност Ноата ще е наистина на заден план. Дано русата се поразчупи малко

# 397
  • София
Аз започнах да следя Подли камериерки и много ми харесва.
Мога ли да го изтегля от някъде, не мога да го следя по ТВ, че е лудница точно тогава в къщи с децата?
Има ли го в Замундата?
Да ,има го. И аз изпускам тук таме ,Но ще го изтегля като почнат да качват на сезони.

# 398
Първите два сезона на камериерките ги има качени в замунда със субтитри.

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=381836&hit=1

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=411577&hit=1

# 399
Всички сериали които гледам спряха заради празниците, сега се чудя какво да почвам.
Атлантис гледам сте обсъждали, на мен ми харесва, гледам го всяка седмица сега като почна втори сезон. Мускетарите също не са лоши, въпреки че са по позната тематика.
Подлите камериерки ги гледах много отдавна, когато не ги даваха още по бт тв.
Като нямаше какво да гледам последните дни, а ми се гледаше комедии, гледах Friends with better lives, Selfie и последните на 2 Broke girls.
Имам смъкнати Forever, но нещо ми вървят бавно, иначе другите ми Nashville, Reign, The originals, Revenge, Jane the virgin, Gotham в момента са спрени.
Марко Поло не съм го виждала в Замунда, за тези Библиотекари не знам, ще погледна после.

# 400
  • София
Ще се появява... ама няма да е в центъра, както беше в първата серия... а за първи път да ми е симпатичен и то много.
Таз русата ми е дърво, другите общо са ми симпатяги,  но това ми остана малко разочароващо, че той ще е  хъм... някакъв фон там.
Иначе ще си го гледам де Simple Smile аз обичам такива фантасмагории.
Русата ми е дърво, ама червенокосата ми е толкова противна, че няма накъде. Още повече как гадно ги предаде, заради нея затвориха Библиотеката. Двамата мъже са ми смешковци, особено белия, който се явява някъв мачо, а не се вижда каква кинта и половина е.

# 401
  • Вестерос
 Joy Joy Joy

# 402
Някой гледа ли Транспортер? Първият сезон беше tongue-in-cheek (нещо като пародия), вторият стана по-сериозен  Simple Smile  Харесаха ми и двата сезона.

# 403
Най-после започнах The Knick. Както и очаквах, хареса ми много  Heart Eyes, любимият ми Клайв е на ниво  Heart Eyes. Само не знам защо бях останала с впечатление, че действието е ситуирано в Лондон, не че има особено значение, де.

Мнения за Mad men?

Последна редакция: сб, 27 дек 2014, 18:29 от `FSS`

# 404
Mad Men е интересен, изгледах всички сезони досега освен един, трябва да довърша като имам време. На моменти ми се стори муден, първите сезони бяха по-хубави от следващите, но като цяло става.

Някой гледа ли Orange Is The New Black? Точно изгледах двата сезона и нямам търпение за третия! Запълни ми празната позиция на леко комедиен сериал, който да не е ситком. Има си и драматични моменти, като цяло сред новите ми любими е!

Общи условия

Активация на акаунт