Кой какви сериали гледа? - Тема 11

• 45 106
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • Вестерос
В какъв стил харесваш, може да ти препоръчам и друг, ако си търсиш Simple Smile 

# 466
В какъв стил харесваш, може да ти препоръчам и друг, ако си търсиш Simple Smile 

Вече всичко гледам стига да ме грабне  Praynig няма да откажа за ново попълнение  Hug
Но сред фаворити са ми Teen Wolf,  Grimm, Beauty and the Beast , Baby Daddy,  The  Big Bang Theory, Stalker,  Sherlock! Scorpion, How to Get Away whit Murder, Arrow, The 100, The Originals .... От всичко по малко  Embarassed

Скрит текст:
Приспиваме се по 1-2ч и пред това време на ТВ-то върви Disney Junior, а аз през това време гледам каченото във Vbox7 на IPad  Whistling

# 467
  • Вестерос
Близо до моя вкус- може да погледнеш от 20 минутните- 2 Broke girls, Mike and Molly, Melissa and Joey, the middle
фентази стил- Lost girl, sleepy hollow, haven,

друг стил - reign, nashville,

стари приключили сериали, които са ми любими,може да си ги гледала, но все пак  Blush - Charmed, Veronica Mars, Gilmore girls, Smallville, Roswell, eureka, fringe, merlin, warehouse 13

# 468
Близо до моя вкус- може да погледнеш от 20 минутните- 2 Broke girls, Mike and Molly, Melissa and Joey, the middle
фентази стил- Lost girl, sleepy hollow, haven,

друг стил - reign, nashville,

стари приключили сериали, които са ми любими,може да си ги гледала, но все пак  Blush - Charmed, Veronica Mars, Gilmore girls, Smallville, Roswell, eureka, fringe, merlin, warehouse 13

20 минутните следя ги  Peace .... Фентъзи гледам ги Simple Smile .... Reign, Nashville нещо не ме грабнаха .... От приключилите само на Roswell и Eureka не съм попадала и ще ги погледна  Hug .... Регистрирах се и аз в MyEpisodes.com, че вече ги губя кой, до къде, кога  Embarassed

# 469
  • Вестерос
Не го знам този сайт, аз на един лист си пиша в кой ден какво излиза и кой сезон е, че ги забравям и отделно в една тетрадка приключилите  Joy Joy

# 470
  • КиТ
Аз се отказах да гледам Марко Поло, нямам никакво време вече, за съжаление, а за такъв тип сериали обичам да съм по-свободна.. странно може би , но факт. Викингите ги оставих за по-нататък също  Tired

Аз пробвах снощи първите,два епизода на Марко Поло не е моя сериал  Crazy Точно като Викинги,който също не ме грабна,явно не е са мой тип,но пък пробвах там Crazy

Djunina,пробвай: http://www.myepisodes.com/ има календар със следените от теб сериали,много удобно,добре,че го открих на време,ще се родиш с него   Grinning Peace

# 471
  • Вестерос
Мерси, ще го разгледам, със сигурност е по-лесно отколкото с лист, който винаги някъде се губи

# 472
# 473
Кевин Спейси ми е фаворит и на мен за House of Cards. В другите категории повечето нещата не съм ги гледала.

# 474
  • срещу двата комина :)))

Crazy eyes for the win ! Мноооого яко  hahaha

# 475
Ако трябва да избирам предпочитам нея пред Тайлър  Whistling

# 476
  • срещу двата комина :)))
Ако трябва да избирам предпочитам нея пред Тайлър  Whistling

е, те ги номинират в различни категории  Sunglasses

# 477
Мерси, ще го разгледам, със сигурност е по-лесно отколкото с лист, който винаги някъде се губи

Задължително го направи .... Аз имах екселски файл на компа със заглавия по дни в седмицата и съпруга ми ми се смееше  Blush ..... Разбрах от форума за сайта и определено ще съм до живот благодарна, на който го беше постнал (но не помня точно кой  Confused)

Снощи изгледах 1-ви епизод на ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ОТ КЛАСА .... Определено ще изгледам и следващия (добавям го в Myepisodes) .... Благодаря ти Djunina   bouquet

# 478
  • Вестерос
Много се радвам  Hug

# 479
  • София
Аз пък ще похваля за пореден път "Person of interest", от сезон на сезон става все по-добър.

Има ново нещо на Марвел?

Общи условия

Активация на акаунт