Кой какви сериали гледа? - Тема 11

• 45 066
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • КиТ
Можеше в един пост да го напишеш  Peace
Всяка общност си има тон,което е нормално или се нагаждаш,или просто не пишеш,като не ти харесва  Wink

# 556
Една серия му отпуснах... безподобна плява.

1 сезон беше най-зле, лично от втори ми стана интересен.

Серията която си избрах беше от 3-ти сезон, имаше нещо в сюжета което ме заинтригува.   Wink

На 10-тата минута разбрах колосалната си грешка и нататък беше на бързи обороти.

Но най-разочароващи за мен беше сериалът с Върколачката, така го чаках и му се надявах, и русата хубавица на Нели така да ми разбие сърцето  Crossing Arms

Добре, че винаги мога да разчитам на Кралицата да ме излекува с поглед-два

Скрит текст:

Понякога го правя този номер, със серия по някаква причина, гост-звезда, сюжет и т.н.
ако ми хареса почвам отначало, точно така подхванах Анатомията, Доктора и още доста по-стари сериали.

# 557
  • UK
Ето откъде разбира толкова от фентъзи сериали, ми тя фентъзито го живее, ясновидка е някаква. Simple Smile Чакай да видя това грамотно ли го написах, че не знам.

Момичета, тази коя по ред нова във форума е, която идва да ни обясни как не ги разбираме нещата? Нещо им изгубих бройката...

# 558
  • КиТ
Но най-разочароващи за мен беше сериалът с Върколачката, така го чаках и му се надявах, и русата хубавица на Нели така да ми разбие сърцето  Crossing Arms

Коя на Нели,боже,кога почна да събира жени тя  Crazy Joy Joy Joy

# 559
  • София
Djunina -

Факт, че тези, които не го харесват, не са любители на жанра Wink

това е крайно мнение....

Това, че на теб ти харесва, не значи, че всички почитатели на жанра трябва да го харесваме... всъщност всички написали, че не го  след твоя пост са такива, както си се сетила... то и този жанр си има нюансите и не всички харесваме еднакви сериали, филми, книги от него... не е и нужно.

Драма няма.... по-точно е смешка.

Да се върна към темата -  The Messengers има ли си вече ясна дата за премиера?

Последна редакция: сб, 10 яну 2015, 22:45 от Angel_Dust

# 560
  • София

Казах, че една руса харесвам там, номер 6 от "Аз съм номер 4" с готиния Алекс Петифър и Бум ми я зачисли. hahaha

Ще взема да го доизгледам този Тийн вълк накрая. Поне някое сгодно мумше появява ли се, че да не си разваля репутацията?

# 561
  • КиТ

Казах, че една руса харесвам там, номер 6 от "Аз съм номер 4" с готиния Алекс Петифър и Бум ми я зачисли. hahaha

Ще взема да го доизгледам този Тийн вълк накрая. Поне някое сгодно мумше появява ли се, че да не си разваля репутацията?

Ххххаха,типично за Бум  Mr. Green

Избирай:
или пък бащата хваща око  Whistling

# 562
  • UK
Момчето нещо не ми харесва на мен, но играе Мартуф от СГ1, който, разбира се, гледах само заради Майкъл Шанкс.

# 563
  • Вестерос
Госпожица ли си, госпожа ли, продължавай. Искам да видя до къде ще паднеш. Сега е твоята минута слава. Може накрая да спечелиш и тиквен медал.   bouquet newsm18

# 564
  • София
Ех, Майкъл Шанкс. Heart Eyes

Казах ли ви, че изгледах пилотите на Галавант  hahaha и Агент Картър? Вторият не е изцяло лош, но пък някой спомена, че ще го спират.

Пламено, да ги махаш тия. Naughty

# 565
  • КиТ
Пламено, да ги махаш тия. Naughty

hahaha
Знам,че не са твой тип,но това е  Joy Joy Joy
Значи хич не се мъчи,никой не те кара на сила  Hug

# 566
  • Ямбол
Кажи за Галавант, че живо ме вълнува, знаеш.  Laughing

# 567
  • София
Кажи за Галавант, че живо ме вълнува, знаеш.  Laughing
Моля ти се гледай го, искам да го обсъдим после. Praynig

# 568
  • КиТ
Ходих в ИМБ да го видя,къв тоя черен кон,рицари?  Crazy

# 569
  • UK
Добре че беше ти, Юнина, за да получа и аз минутата си слава в този форум, да се чуе и моето име, да се види и моят аватар. Сърдечно ти благодаря за предоставената възможност и спирам със спама, че така както съм се разславила тая вечер, каквато съм забележителна, да не ми мине гущер път.

Мда, Майкъл Шанкс... Трябва да изгледам СГ1 пак, ама без онзи сезон, дето е без него, че няма какво да гледам там. Напоследък нищо ново не ме впечатлява. Гледам Закон и Ред: СВЮ, обаче пусто, няма хубави мъже в него. Добре че АДА-ките им са готини досега, поне жени да гледам. И сериозно да се оплача, как може никъде да не мога да намеря сезони 9, 10 и 12 с достатъчно сийд? Все пак са сезони от преди 7-8 години, не 30... Първи сезон се намира, 12ти - не.

Общи условия

Активация на акаунт