Сняг октомврийски навън вали, сладкарничка за книги отвори врати! - 18 тема

• 27 114
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • Benelux / Varna
Само да успокоя Мижжж, че няма такова нещо!  Blush Това ще ми е своеобразна наградка за положения труд и не само  Blush За де не е шушу- мушу между мен и Мижж, да споделя, че ще летя до Милано на 9- ти живот и здраве! Но първо чакам сестричката ми да дойде при мен на 8 ми и после заедно ще си подарим екскурзийка до Италия.

Лофче, вярвам, че тортичката е много вкусна! Обожавам картофени тортички и аз имам любима рецепта, но е с риба тон, ще ви я пусна другата седмица!

Точ, направо изби рибата с тия ми ти 4 пъзела  Twisted Evil Завидех ти да знаеш!  Joy

Хубав ден девойки! Hug

# 226
Точ, да покажеш пъзелите, сега само кутиите, а после ще ги чакаме и наредени. И аз чакам два пъзела от Стор.бг. Онзи ден видях, че има един пъзел на Равенсбургер, който от много време търсех (Америко Веспучи) и си направих подранил подарък за рождения ден.  Simple Smile Ама още не са ми ги доставили.

Зори
, успех на изпитите и дано и пътуването със сестра ти се осъществи по най-добрия начин!  Heart Eyes

Хубав ден на всички!  Hug Hug Hug Тук се опитва да се покаже и слънчице. Надявам се месец ноември да е по-топъл и благосклонен от към време към нас!

# 227
Ето ги Simple Smile
Сърце юнашко не издържа и наредих сурикатите (само 100 парченца са  Blush )

Скрит текст:
Heye books 1500
Heye suricates 100
Heye reader 1000
heye Path 1000

Лека нощ наистина  Heart Eyes

# 228
Ехааааа, есенния пейзаж е прекрасен  Heart Eyes

# 229
  • Пловдив

„Денят е такъв, какъвто си го направите! Затова защо не го направите великолепен?“ - Стив Шулте

Добър ден от мен, минавам за бързо и отивам да пия кафе. Хубав ден на всички  Hug

Лофче   bouquet за рецептата

Вени   bouquet за соса

Точ супер са пъзелите

# 230
Точ, много са хубави всичките, но за първия с книгите, завиждам благородно!  Hug Но ми идват скъпички на мен пъзелите на Heye. Ако си ги намерила някъде на по-тънки цени, да кажеш, ей!  Heart Eyes

Миж, и аз вече си правя списък за коледната игра, но всеки ден го променям и редактирам. Сигурно до последния ден няма да е окончателно готов.

А имате ли си списък за промоцията на Сиела по повод Деня на будителите? Аз засега съм си избрала "Кирка и сънищата" и "Човек на име Уве". А току що видях и тази книжка и тя ме заинтригува
Скрит текст:

# 231
Аз се загледах в тези двете:

Първата се оказа с отчайващо нисък рейтинг в ГР, направо трагичен, и се отказах  Tired
На втората рейтингът й е една идея по-добър, но май ще се въздържа  Rolling Eyes
От една страна не съм фен на Сиела-та, от друга наистина трябва да огранича книгокупуването.
Толкова книги ме чакат непрочетени!  ooooh!

Освен новия Несбьо, който чакам като топъл хляб  tooth май до играта нищо няма да купувам.

# 232
Вени мерси за соса, още при следващо правене на тортата ще се опита  Mr. Green

Ох и аз уж се опитвам да огранича купуването на книги, че имам толкова много непрочетени, но ММ само ме подстрекава  Blush Ето и днес ми звъни да каже, че видял промоцията на сиела и да сме си вземели по една книжка, и аз пусто веднага си харесах  Mr. Green Ама сама съм си виновна той започна да чете книги като заживяхме заедно, само че темпото му на четене е книга на месец, а моето понякога е книга на ден  Joy Това си избрах:

# 233
"Човек на име Уве" я препоръчвам с две ръце  Peace
И аз искам пъзели, не че нямам и такива, които ме чакат да ги наредя, хихи!

# 234
Деси в стор бг-то до 15ти Ноември има код за -15% на всички пъзели на heye  Peace
Скрит текст:
heye741
Хайде кажи ми как да се спра после  Crossing Arms
Харесала съм си още ..... 32 пъзела в момента!  Joy
Добре, че няма как да ги наредя скоро и само си въздишам по тях виртуално  Mr. Green

# 235
  • ГОре на черешата...
Ехааааа, Точ, пъзелите са невероятни, всичките Peace! Да ги показваш наредени!
Момичета, както вече съм казвала - не обичам да чета от компютър, така че съвсем скоро ще преработя Нестинарка в уордовски документ, удобен за разпечатване. Който иска с радост ще му я изпратя.

И да се похваля - моето по-голямо, много четящо дете днес ни изненада с поредната си награда:

# 236
  • USA, Steak State
Лелеееее какво сънувах!  ooooh!

Сънувах, че с Мери сме съседки. Идва ми на гости и обсъждаме туршиите, които се мятат в темата. И майка ми носи някакъв буркан с туршия и аз си грабвам един морков и започвам да го гриза. Гледайте какви неща правите на болния ми мозък!

Нещо не се чувствам добре, боли ме гърло и ми е отпаднало, но се опитвам да се държа, че аз ако рухна.. жална им майчица на домочадието.

# 237
  • София
Мариетка,адмирации за голямото момче!Все така да върви!
Паяче,лекувай се,почини си.Така става,с твоите премеждия в последно време имунитета ти е отслабнал.Подсили малко и повече почивка Hug
Аз ходих на фризьор.Много съм красива Blush
Точ,липсваше ми!Сега като се завърна ще ти дадем много любов,за да възстановим предишната ти сила  bouquet

# 238
Сънувах, че с Мери сме съседки. Идва ми на гости и обсъждаме туршиите, които се мятат в темата. И майка ми носи някакъв буркан с туршия и аз си грабвам един морков и започвам да го гриза. Гледайте какви неща правите на болния ми мозък!
hahaha Идвам съседке, ще обменяме туршии и да ги мятаме с по една чаша винце  Laughing

# 239
  • София
Мариета, браво на Калоян! Поздрави го от кака му ( Mr. Green) Вени и моля те, попитай го дали книгата, която е получил като награда е хубава. Моят син си пада по подобен род литература за българите и бих купила четивото, ако си струва.

Паяче, и аз нещо не съм на кеф, като теб. И съм в код червено, та съвсем се чувствам като парцал  Crazy.

Слив, ама ти винаги си хубава  Flutter.

Общи условия

Активация на акаунт