Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се казва филмът, в който Антон Радичев играе бащата на момче, което иска да се жени?
Можете ли да ми кажете къде мога да намеря филма "Този път завинаги" с български субтитри?
Как мога да гледам новия сериал на Showtime „The Affair“ със субтитри на български език?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се казва филмът, в който Антон Радичев играе бащата на момче, което иска да се жени?
-
Можете ли да ми кажете къде мога да намеря филма "Този път завинаги" с български субтитри?
-
Как мога да гледам новия сериал на Showtime „The Affair“ със субтитри на български език?
-
Как мога да изтегля филма "Серена" (2014) с Дженифър Лорънс?
-
Каква е историята на филма "Високосна година"?
,тук за каквото и да съм попитала всичко откривате,благодаря 
.А тези които останаха живи,момичето ходи с изкуствен крак,а момчето има проблеми с паметта.Та филма започваше май така за трудният му живот,с такива проблеми с паметта,всичко записваше на едно тефтерче,нон стоп го мъкнеше,и после срещна приятел ,който пак беше с някакви проблеми като него(само дето не помня какви),и после се разкриваше как се е стигнало до проблемите с паметта на момчето.Това помня.
. Когато и ако намеря субтитри, ще ти пиша на ЛС.