ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - 8

• 64 326
  • 1 565
  •   1
Отговори
# 120
... тя към Воче, в прословутия скандал....хилеше се насреща й с оная идотска шапка и повтаряше като папагал:"Повтаряш се, елементарна си, повтаряш се, скучна си .....!".

Да не забравяме обаче, че тези думи на Вулева бяха след тирадата на Воче - мръсна...няма деца...да няма деца...
Като страничен наблюдател, мога да кажа, че Воче се изложи тотално с агресивната си агресия .То не беше викане, хвърляне,събиране на багаж, клетви...щото засегнали децата и. Първият път номера и мина, съчустваха и всички, ама заканите да разпердушини Е Минчев преляха в кротко подмазване.Дали защото той е с позиции, а Албена е никоя, дай да я смажем. Албена просто се брани и то с удивително хладнокръвие. Някой питаше кого искате за съсед, аз избирам Захажаева, световно неизвестното миньонче има самочуствие,брани се , намери добри думи за Кеми Тодоров , не е нападнала никого първа. Докато Камелка не приема нищо по-малко от възхищение, тази нестабилност в характера , неустоимото желание да е ВИП....не , мерси. По-добре стар кукундел, отколкото Бг випка. Joy

# 121
Тази година ВБ е Мечта - Мечти за други продуценти, Мечти за нови водещи, Мечти за обикновен ББ, Мечти за живо предаване, Мечти да не спират звука по Диема, Мечти за нещо забавно и свежо, Мечти за НИдялко, Пацо и сие, въобще с една дума - Сезон Мечтиииииии........

bouquet

# 122
Ами, съжалявам, но на мен нахалството не ми е забавно. Отвращава ме.
Краси, толерирам пасивната агресия, пред активната.

На мен Албена ми изглежда като личност, която умее или се е научила да контролира нивата на адреналин в организма си. Това е страхотно качество.  Ако я видя, че се поддава на адреналина си, естествено, че ще си сменя мнението. До момента го владее.
Не толерирам никаква агресия, нито пасивна, нито агресивна.За мен е все агресия, целта и на двете е да смачкаш някого.
Ели Гигова, Камелия Тодорова, Наско, Иво Аръков са чудесен пример (поне досега) как човек може да контролира адреналина си, без да унижава другите.Това е много по-добро качество и умение, отколкото да кажеш на някого:"Смешна си!" и да търсиш/чакаш  сеирджийство.

И понеже ми е много елементарна и определено ниска топка Албена, смятам, че достатъчно от времето си й отделих.За мен не струва като човек.И вина за това има основно майка й и "възпитанието", което й е дала.

# 123

Ели Гигова, Камелия Тодорова, Наско, Иво Аръков са чудесен пример...

Чудесен пример са за пасивност, скука, липса на позиция, апатия и летаргия.

# 124
Banshee, сори ама като ми дадът мента, аз я меша със спрайт и ефекта е нулев.
Нима ще отречеш, че има коренна разлика в поведението на Жени преди и след намесата на Вулеви?
Още повече, че колкото повече тя се върти около Жени, проблемът се задълбочава ...
А Тачо и Жени са си лика-прилика ... пияндета!

Има в темата един gif - как Тачо блъска възглавницата и главата на Жени, която лежи до него... Вулева я няма там до тях.  Mr. Green  Трудно се търпи такова говедо, а Калканджиева досега се държи неестествено благо с него - точно като някакво мекотело - заради хонорара предполагам, само понякога  и избива яростта в погледа, но тя според мен умишлено я подтиска. Та мисълта ми е - не търси под вола теле.  Peace
бтв.   Ако всичко е сериозно, както изглежда - не знам като излязат какво може да му се случи на този тъпанар. Ама - нека.  Mr. Green

# 125
  • SF
Аз няма да се женя за Албена, затова преглъщам всеки нейн недостатък много лесно.
Ели Гигова, Камелия Тодорова и другите примери не са викали, не са крякали, но не са били и атакувани така директно, както Албена беше атакувана от Воче. Овладя се и при атаките на Венета Райкова. Тези 2 нейни изяви съм гледала, окей са ми се сторили.
Нахалството, за трети път ти го пиша лично на тебе, и за мен не е привлекателно и забавно. Даже ме отвращава и съвсем не визирам екранните изяви на виповете, а живота, който живея. Но нахалство у Албена не съм видяла. "Дай да си измия лъжицата, за да ме видят" за мене не е оня пример за нахалство, който ти споделям, че ме дразни безумно в живота. За мене това е забавно. Но имаме различни възприятия. Както на тебе това цялото обяснение ти звучи като "Албена не е жълта", така за мене "да си измия лъжицата..." не е нищо толкова опасно. А даже съзирам друга игра там.

Когато Аръков беше предизвикан от Евгени, се овладя, но с някаква рецитация, от репетирана няколко пъти роля в театъра. "Каквото дойде, ще го посрещна и приема. Удари ме, нагруби ме,...."

# 126
Ха ха ново двайсе продуцентите не са наред със  главата  Laughing.Вижте какво пише в тази статия май на елиминациите  довечера ще има в фейсбук на вип брадър 2014 отново негативно гласуване за номинираните и един от тях ще е аут.Явно пак ще има разбрали недоразбрали  Laughing Laughing Laughing
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1347766
Може би затова смениха правилата при гласуването щото финалът май наблизава и найстина ще е на 10 ноември както го каза и Тити Папазов.
Нищо чудно на полуфиналът на вип брадър 2014 които е на 5 ноември  да се спасят само 4 а другите ще са аут.Абе превърнаха вип брадър в сървайвър със тези нови правила. Laughing

# 127
  • HH
Мислех, че изцяло съм пропуснала една тема, а се оказаха две  Rolling Eyes

Не гласувах в анкетата, защото нямам желание да подкрепя нито един от изброените. Даже си мисля, че нямам фаворит.

# 128
 Някаква мисия ли имат, че обикалят в двора?

# 129
  • Варна

Ели Гигова, Камелия Тодорова, Наско, Иво Аръков са чудесен пример...

Чудесен пример са за пасивност, скука, липса на позиция, апатия и летаргия.
Извини ги хората ... ако знаеха, че гледаш щяха да се излагат повече! Laughing

Banshee, сори ама като ми дадът мента, аз я меша със спрайт и ефекта е нулев.
Нима ще отречеш, че има коренна разлика в поведението на Жени преди и след намесата на Вулеви?
Още повече, че колкото повече тя се върти около Жени, проблемът се задълбочава ...
А Тачо и Жени са си лика-прилика ... пияндета!

Има в темата един gif - как Тачо блъска възглавницата и главата на Жени, която лежи до него... Вулева я няма там до тях.  Mr. Green  Трудно се търпи такова говедо, а Калканджиева досега се държи неестествено благо с него - точно като някакво мекотело - заради хонорара предполагам, само понякога  и избива яростта в погледа, но тя според мен умишлено я подтиска. Та мисълта ми е - не търси под вола теле.  Peace
бтв.   Ако всичко е сериозно, както изглежда - не знам като излязат какво може да му се случи на този тъпанар. Ама - нека.  Mr. Green

Жени за втори път в рамките на година участва в ТВ формат. Какъв е този бизнес дето да го зарежеш така? А и "спонсорите" май са намалели ... може и да задържи "говодото". То лесно се ръчка насам-натам. Wink

# 130
Жени за втори път в рамките на година участва в ТВ формат. Какъв е този бизнес дето да го зарежеш така? 

Е, може това да им е "бизнеса" в момента, като няма нищо друго.
То няма хора със сериозен бизнес и положение да са участвали в тези формати  - абсурдно е.  Peace   

# 131
  • Варна
А стрували си да си очерниш името за 100хил., ако си Вип? Да не говорим, че Манови вече няма как да спечелят с това излизане на Тачо ...

# 132
А стрували си да си очерниш името за 100хил., ако си Вип? Да не говорим, че Манови вече няма как да спечелят с това излизане на Тачо ...

Зависи какво ти е финансовото положение. Ако си закъсал и потънал в борчове, както явно някой от присъстващите вътре, си струва.
 Всеки получава хонорара си, за победителя няма допълнителна награда към хонорара, така че за всички вътре си струва да са там.

# 133

И аз това си го помислих,ми тя и чистачка в Визаж е разбрала ,че Жени и Тачо се  обиждат и пиянстват,с какъв авторитет ще е тази жена пред колегите и подчинените си от тук на татък.Тя си е развяла мръсното бельо по тв-о...ужас ,горкото им дете ако са такива скандали и  в къщи.....

# 134
  • SF
Ето поради такива причини хората сме "лицемерни".
За мен това не е лицемерие, а съобразяване с хората около нас.

Общи условия

Активация на акаунт