Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 57 тема

• 79 377
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • в 1001-та нощ
О, мерси, ти го знаеш как е на живо, аз както и да снимам - няма да мога да го покажа в цялата му прелест  Blush

Ще пробвам и синьо-кафевия на МАС как е Simple Smile Ти него пробвала ли си?

# 601
  • София
a.l.e.n.a при мен най-добре се получават снимките на естествена светлина срещу прозореца , гримът ти много ми харесва, днес бях с подобен Wink

от мен едно много леко гримче, тези дни мисля да си поиграя с по-тежък грим, подходящ за НГ

Скрит текст:

продукти:

Скрит текст:
FACE:
Estee Lauder Double Wear
Max Factor Creme Puff
MAC Truth&Light
Maybbeline Fit Me
Catrice Camouflage
EYES:
Essence Brown Pen Blond
Alverde  Blond
NYC primer
Zoeva Pure
Urban Decay Naced, Buck & Virgin
MAC Vanilla
Queen Perfection Double eye shadow Dars
Rimmel Scandaleyes nude
Estee Lauder Sumptuous Extreme
CHEEKS:
Bourjois Bronzing Primer
Stila Bronzing Powder
Clarins Splendours
 MAC Improvise
MAC Whisper of Gilt
LIP:
MAC Angel
Avon Iced Pink

Последна редакция: пн, 22 дек 2014, 00:27 от lepi

# 602
О, мерси, ти го знаеш как е на живо, аз както и да снимам - няма да мога да го покажа в цялата му прелест  Blush

Ще пробвам и синьо-кафевия на МАС как е Simple Smile Ти него пробвала ли си?

Не съм, но този на Инглот ми изглежда по-зеленикаволилав от синьо-кафевия на МАС.  Laughing

# 603
  • в 1001-та нощ
Да, точно така Simple Smile На инглот е зелен Simple Smile

Но първо ще пробвам този на МАС и ще преценя дали да го купя. Мисля, че е повече кафяв  Thinking не съм убедена, че е за мен Simple Smile

lepi  Hug много се радвам да те видя пак в темата  Blush Специално погледнах да видя каво червило си ползвала  Blush Много е нежно и женствено  Heart Eyes

# 604
Аленка, прехвърлям се от другата тема  Simple Smile Мисля за ето такава брокатена линия, с която можем да оползотворим успешно разкошните пигменти на Мак :

За целта пробвах Eye seal  на MUFE и  Дюралайн на Инглот, струва ми се, че доста си приличат. Предполагам, ще правят сходен ефект и предвид цената по-разумно е да купя Инглот. Само малко в Инглот Сердика ми направиха кофти впечатление, при последната ми покупка не ми направиха 15 % намаление, а изрично ги попитах на влизане дали го има, защото не видях да е написано никъде. Не ми е за 4-5 лв., но е грозно като постъпка. Мислите ли, че с Дюралайна ще се залепи броката и ще стане такава очна линия?  Thinking

# 605
# 606
Здравейте, не можах да намеря много мнения за базата за лице на NYX HD, имам тази която е за очи и съм много доволна, най-накрая продукт от който да не ми се събират сенките цял дем. Че се чудя тази за лице дали е също толкова хубава. С бързо омазняваща се кожа съм, но и доста чувствителна  Flutter

# 607
lepi останаха ми очите в твоя грим,много е нежен, прекрасен ежедневен грим, и ти си хубавица  Simple Smile
Влизам да ви пожелая Весела и много вълшебна Коледа!   bouquet

# 608
  • в 1001-та нощ
Ниана  Hug много ми хареса клипчето  Blush Ти ползва ли черна линия отдолу у тя водоустойчива ли беше?

# 609
Аленка, още не съм се пробала Simple Smile  Embarassed
Но мисля, че трябва да е с черна очна линия за основа, както е при нея.  Според мен с обикновена.  Peace

# 610
  • в 1001-та нощ
Ако се прилага нейната техника с потупване - тя изрично обърна внимание  да не се маже на каша,  би трябвало да не се развали черната линия  Blush

Аз за ЧНГ също ще правя грим, но първо ще видя какво ще обличам (нещо удобно, като за лазене с деца  Mr. Green ) и после ще мисля за грима Simple Smile Имам един разкошен глитър на Инглот  иска ми се да е той, но ще видим  Heart Eyes

# 611
ООООООООООО започнахте и моите любимки да ги показвате. Карыгина е много известна, вярно че по скоро със умението си да води обучение от колкото да е страхотен гримьор, но лично аз я обожавам, има интересен изказ и страхотна дарба да обяснява достъпно.

За острилките имам мнение и наблюдение защото аз ползвам моливи като основен инструмент за гримиране, моливите Cascade of Colours са ужасно не економични и трудно да ги подостриш без да отиде половин молив.
Проф. гримьори които работят в моливната техника боготворят Butterfly, но в БГ се намира трудно.

На последния курс имаше поне 20 момичета с различни острилки, този която свърши идеална работа от достъпните беше острилката на Караджа.

# 612
Честито Рождество  Hug
Не знам, в коя тема точно да пиша , но май получих обрив от перлите на Ейвън.подариха ми ги за Коледа едни приятелки , чисто нови са с една много мека четка към тях , бронзиращите са ако има значение.и след два-три пъти употреба(последователни дни)от снощи бузите ми са с едни леко сърбящи пъпки , ама като ожулено от коприва точно и е само по бузите , възможно ли е да е от ружа?и с какво да го мажа

# 613
Всичко е възможно, но като знам какви и колко работи са яде по коледа в БГ, няма да се изненадам да е алергична реакиця на храна.

# 614
Възможно е да е от перлите, но също така може да е от четката  Peace

Можеш да мажеш с някакво противоалергично кремче, можеш и да изчакаш да мине или пък направо да изпиеш хапче. Аз при алергични реакции съм взимала Зиртек.

Общи условия

Активация на акаунт