90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 274

• 35 929
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
Хоп и аз да се наместя на 1-ва страничка. Heart Eyes Дано е късметлийска и изпълнена само с минуси! Hug
Тинкиbouquet Hug Hug Hug
Тази сутрин кантара е на 0.
Закусих банан,а другото не знам какво ще е. newsm78
Лек ден!!!

# 16
  • Nederland
Нова тема,нов месец и дай боже нов късмет! Hug

Тинки, благодаря ти!  bouquet

Магси, успех днес! Ще се справиш! Hug

# 17
Забравих да попитам във въглехидратен ден ако обядът е тестен колко грама е прието да бъде той

# 18
Мисля,че 400 гр е приемливо, но нека старшите да кажат Thinking

# 19
Според мен 400гр тесто е много, по добре 250 и голяма салата. Тъй като аз лично обожавам сладко на обяд минавам с по- малка порция от порядъка на 100гр хляб и салата с лютеница, но ако е пица примерно до 200гр брашно и 75-100лв вода, то ства доста ато се замеси. Peace

# 20
Минавам набързо да споделя днешното си кулинарно откритие: спагети ал олио. Рецептата е горе-долу тази:
http://www.kulinarno-joana.com/2011/02/fettuccine-aglio-e-olio/
Само че без пармезана (който изобщо не е нужен), аз по една друга рецепта правих, сложих и лъжица каперси в зехтина, както и малко лютива разядка от домат, посипах обилно с магданоз. Стана един път! Вкусно и невероятно лесно. За ВХ е бижу. Винаги съм свързвала паста, било то макарони или спагети, или с доматен сос, или със сос от сирене. А ето че можело и по-просто и много вкусно. Препоръчвам!

# 21
 Честит празник  Grinning
tinki_15  благодаря за новата тема   bouquet дано имаме всички двойни минуси  Praynig
 Аз днес като за празник и ми се падна въглехидратен направих един зелник и съм го щракнала да се похваля и докато се усетя той половината  Laughing, надявам се да ви харесва  на външен вид, а довечера ще си хапна от кекса който правих вчера.
http://prikachi.com/images.php?images/71/7698071U.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/69/7698069y.jpg
Магси успех с водния
Цвете приятно прекарване и от мен на Банско и умната  Grinning

Последна редакция: сб, 01 ное 2014, 15:27 от ADELINA179

# 22
Здравейте, концерта беше истински фурор. За обед си направих 2 сварени яйца и май сбърках но нямах време, малко сиренце. Довечера имаме парти, но Пепи ще си хапне в къщи, а там само разхладителна водичка;) Варя си зеле с джолаче и салатка домати.
Лек ден. Имам нова цифричка дене 77,800 Peace

# 23
Ехееееееееее здравейте прекрасни и младежи! Днес си потрошихме краката с мама, обхвана ни шопинг мания, малеее толкова е добре да си отслабнал, всичко стои прекрасно, дрехи 42 номер от любимите ми магазини Росита, Сузи Стил....а една продавачка вика за мен на майка ми..."тя може да облече вичко с ТАЯ ФИГУРА" #Crazy newsm68 Купих си страхотно сако, пола, излята ми е и ботушки, а пък те колко са хубавииииии....обаче ужасно скъпи..... #2gunfire #Cussing out на 20 и 21 имам важна работна среща в Ст. Загора....дано удържа да не плюскам да съм неотразима : Мама също си взе страхотно сако и палто! След три седмици е юбилярка, а утре сме на юбилей на свекъра, затова пристигна на гости...! Уф стига съм спамила ама ми се щеше да се похваля на вас, защото ще ме разберета Hug Менюто е:
З кафе, банан
О постни спагети със чесън, каперси и пащърнак и доматен сос - ей такова нещо не бях яла #Crazy
В ще изям нещо сладко пък, няма само Курдов да слабее, ако ще да ми е гадно ще го ям, че и редче черен шоколад, през почивката почти не съм яла шоколад
На юбилея утре ще се яде само неовкусена салата , това е то...!
Цвете приятно изкарване на Банско, не ми завиждай за релакса Hug, наслаждавам се на настъпването на зимата и края на нашите безкрайни вечери с приятели....все пак живеем на морето и лятото ни идва доста тежко.... Simple Smile
Мирки благодаря ти за пожелянията, слава богу носът не ми е потекъл Joy

# 24
Здравейте на всички, честита ни нова тема и честит празник!   bouquet

Не се бях мерил 2 дни на кантара и мислех да го направя след плодовия ден, но ми беше интересно как са ми подействали белтъчния и бобовия, защото хапнах доста неща, които поне месец не бях вкусвал. Но въпреки всичко имам -0,5 кг, за което много се радвам. Тези дни съм изнервен и малко депресиран заради лични неща и взаимоотношения, на няколко пъти ми се искаше да посегна към сладкото и за пръв път от много време гадното чувство от началото на диетата се появи, но успях да се сдържа. Не знам дали съм споменавал, но преди от нерви и непритни моменти веднага ме избиваше на ядене, най-вече шоколад.

Менюто за днес е:
З:пропуснах я, защото станах късно и знам, че е грешка, правя я за 2 път от началото на режима
О:3 препечени филийки пълнозърнест хляб с лютеница и салата от домати, краставици и гъби
В:ще бъде нещо сладко, но все още не знам какво

Виждам, че има нови попъления, на които желая успех и Kurdov, видя ли, че е билов вода това... Успех!

# 25
Я да се намърдам и аз сред вас, уважаеми  Grinning  Hug
Направете място

# 26
'Инка,ти си слабичка и можеш да се побереш и без да ти правим място   Crazy Hug

# 27
Нямаме място за 43-кг-мови Joy
Добре дошли на всички, както и на новите.
Чувството да си носите новите дрехи и тяло с кеф са ми познати. Пожелавам на всички ви да го изпитате  Heart Eyes

# 28
Докато да ви прочета и сте избягали в друга тема  Mr. Green
Тинки благодаря   bouquet
Радвам се че не сте ме забравили  Flutter  Hug
Цвете нали знаеш че аз свалям от сладко(в ограничени количества разбира се  Naughty,така че може и с хляб и мед  Crazy).Весело изкарване,забавлявай се на воля  Heart Eyes
Фифи мерси,успех и на теб   bouquet
Мими какво да ти кажа,никога не бих живяла тук,никак не ми хареса.Чисто подредено,ама една скука,тия англичани не знаят как да се забавляват  Joy.Иначе за храната не ми се говори грам-толкова безвкусна и гумена че нямам думи.Нито плодовете,нито зеленчуците им стават за нещо.Изкарах 6 месеца на банани(вносни,оставаше и там да си ги гледат  hahaha),ядки,сладолед(страхотен е,нищо общо с нашенския вносен) и месо  Joy.Свърших си курса,чакам си сертификата и на 10-ти обратно в България  bg
Виляна как е при теб,скоро не съм те засичала (по диагонал чета така че сори ако съм прескочила някой твой пост ) почнахме заедно помня  Hug
Аги и с тебе заедно почнахме,добре вървеше,помня едни хубави крачета какво стана,прекъсна ли?  newsm78  Hug
Курдов казах ли ти аз за големия минус,ай честито и утре да го повториш   bouquet (Студено е,и от както съм тука едва ли е имало повече от 2-3 поредни дена без да вали,проклето време.Който е казал че англичаните са студени хора,да знае-от гадното време е.Но ще го изтърпя де,още няколко дена.Колкото до сладоледа,вчера ми беше последен  ден на курса,а той свършва в 6часа.А аз ям само до 5 следобяда и в залата няма как да хрупам солети или да шушна с вафли.Изобретателност трябва  hahaha)
Менюто за днес:з:мандарини(не стават,ама аман от тея банани,как си мечтая за сладка българска ябълка  Heart Eyes);о:пържолки на скара,салата,в:фъстъци(след малко ги почвам,едни такива в черупка,много кеф ми прави да си ги вадя.Тука докато ги открия и разбера че им казват маймунски ядки,голям смях беше  Mr. Green)   Laughing

# 29
Ох,Полицайке,то моята е сложна  ooooh!
От 55 станах 65(заради нерви на работата) спрях режима,започнах друг свалих малко и сега общо взето се лутам ,на никъде не съм  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт