90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 274

• 35 961
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  Добро утро!
 V-90 браво!

Аз от вчера си връщам по малко сваленото от първата ми четворка. Надявам се да е от МЦ който е на път, днес или утре го чакам.  

Ден 8ми плодов
имам мандарини, ябълки, 2 банана, киви и орехи. Незнам още как ще ги консумирам..

# 676
  • СОФИЯ
Добро утро на всички!
Ир страхотни кафенца. Имам нужда от тях. Днес денят ми почва по-рано.
V-90, bobybonta страхотни сте. Страшно добре изглеждате.  Hug
Вчера беше плодов, добър резултат показа кантарев. Плодовият е най-лесен за мен, но вчера бях на ръба да съгреша(с плодове късно вечерта). Голям глад ме гонеше, но устисках. Може би защото днес ще се давя.
Днес втори воден. За издържане няма проблем по принцип. Единствено ме притеснява стомаха. Предният път много ме заболя стомаха  и трябваше да пийна един фреш, за да ме отпусне. Днес пак съм си направила за всеки случай, но ще се боря без него.
Лек и успешен ден на всички!!!

# 677
Добро утро на всички ранобудни!
Време за отчет - ден десети /приключен/, резултат - 3,200 , от няколко дни нямам мърдане, но съм си стриктна. Търпение му е майката Naughty.  И все пак ... мъничко можеше да помръдне кантарчето надолу  Grinning.  300 грама ме делят от нова цифричка на десетиците на кантара  Rolling Eyes, само веднъж да я видя ... направо се размечтах.
Хей, групата, която започнахме заедно на 3 ноември - давайте отчет, да видим как върви при вас.
Днес съм на варива, още се чудя между картофи, боб или ориз, ама имам време ще го измисля, иначе вече си изпих кафето и топлата вода.
Хайде,  лек и отслабващ ден!

# 678
 Добро Утро и от мен!Взимам си и аз от кафето Peace

Страхотни резултати сте постигнали ,браво на В 90 и Бобито!
 Благодаря за отговора и на Тинки   bouquet ,снощи пропуснахме шоколада обаче.Ядохме по 1 торта в "Неделята" и повече тази грешка няма да я правим,стана ни тежко и гадно.От тук на сетне сладките ще си приготвям сама  Crossing Arms
  Днес страшно много се надявах първата цифричка от кантара да е 5,но уви,само минус 400гр. Cry
плодов ден ни е днес,може би ще включа и ядки ...

не съм смятала точно,но през режима ни се падат 4 празника,които не зная как ще спазвам,моя и на ММ именни дни,Коледа и НГ.

# 679
  • Пловдив
КАГИ,аз съм с теб от 3 -ти. Simple Smile
Свалила съм 2,300гр,искаше ми се повече,но имах един голям плюс,който ме забави малко,но го изчистих.А след вчерашния белтъчен днес нито надолу нито нагоре,което пак е добре.

# 680
Здравейте, банда! Hug
Нагледах ви набързо, че ще е много зор тия месеци!Вдигнахте ми настроението! Hug
Бонтето, все по-хубава ставаш!
В-90, изглеждаш супер и аз съм на мнение, че повече не трябва да сваляш!
Полицайката, ха, добре си си дошла. На ти сега България!
Ирче, тая сутрин кафето, направо с тира си го сервирала. Hug
Жани, успех с водицата днес!
И аз чакам резултатите на плувците и стискам палци да са супер. Hug
Менюто за днес:
З- парче диня
О –препечена 1 ф.хляб "Вита" + сирене + домат на разсол + таратор
В – май ще е нещо сладичко, ама не съм го доизмислила още!

Хубав и усмихнат ден! Hug
Мими, Курдов Hug Hug Hug, все забравям да ви отбележа, но ви чета и ви се радвам!

# 681
 #Crazy #Crazy #Crazy  Здравейте на всички Simple Smile

Днес съм на варива - кафе сутринта,
лещичка на обяд с филийка вита и довечера същото  newsm78
Днес е 10ти ден...и понеже 9 дена кантарУ не мърда ...днес ме и страх да го погледна даже Sad

Не пия бульони...вода колкото мога...насила  Mr. Green

Дано вземе, че мръдне най-накрая...

Има ли друг случай като мен? 10 дена без резултат?  newsm78 #Crazy #Cussing out

# 682
Добро утро,
 Вчера варива З- банан, О- бобена салата с домати и чушки и ф. хляб, за вечеря салата червена и бяла ряпа, морков и царевица. Днес банан, баничка с праз и за вечеря ще направя мъфините та Нана.
В-90 и Боби изглеждате прекрасно  Peace
Жани рибке днес успех утре да отчетеш голям минус (ако има и други рибки и за тях се отнася)
Ир страхотно кафенце пия си го в момента и ви чета
Кудров и аз като теб се ядосвам с тези кг. ту на горе ту на долу  Shocked но ще ги преборим
На останалите много  Hug и   bouquet

# 683
  • СОФИЯ
LuLuRaKi, ти и вечерно време ли хапваш филийка? Желателно е вечерно време да я пропускаш.  Hug
Пий водичка(насила, ако трябва) и ще видиш, че няма да имаш толкова апетит и даже сама ще пропускаш филийката.
cveteses, ADELINA179  Hug Hug Hug  Определено ме стимулирате.

# 684
Добро утро,
Днес ден въглехидратен.
З - 2 ябълки
О - макарони с доматен сос
В - още се чудя да се пробвам ли с тиквеника  Laughing Никога не съм правила. Имаме една огромна тиква, ама огромна и разрежем ли я, трябва да се чудя какво да правя отстатъка. Даже уговарям една приятелка да вземе половината  Laughing

Жани - успех днес и живо ме интересува резултата. Аз ще плувам другия вторник и от сега ми става малко гадно като се сетя. Последно на пълнолунието септември се опитах на вода и чай и ми стана много зле.

Хубав ден на всички

# 685
LuLuRaKi, ти и вечерно време ли хапваш филийка? Желателно е вечерно време да я пропускаш.  Hug
Пий водичка(насила, ако трябва) и ще видиш, че няма да имаш толкова апетит и даже сама ще пропускаш филийката.
cveteses, ADELINA179  Hug Hug Hug  Определено ме стимулирате.

Жани, и вечер я хапвам Sad  ама от днес ще се лиша и от нея  Thinking  Вода никога през живота си не съм пила много и сега ми е много трудно  rotfImao  

Благодаря за стимула, който ми давате! Чета всяко едно мнение и ми помагате да не се откажа!  Hug

# 686
Здравейте фиданки и двама фиданчовци.
 Благодаря  за  поздравите  и хубавите пожелания Hug Hug Hug.
Ирманова  да са живи и здрави  рождениците ,успехът да е винаги с тях !
 Днес: з. ябълка , о. две филии с лютеница и голяма чушка на разсол - :Цвете Hug
 в. ще е мъфини - ванилови и шоколадови и черен шоколад.
 В-90 - изглеждаш чудесно и резултата ти е повече от добър , ееех де да имахме и ние жените такъв метаболизъм , пък то в това студено време  всичко  що се хапне  и се залепя .
 Боби - за нея нямам думи това е просто нов човек , изглежда прекрасно.

# 687
Здравейте!

Бихте ли ми казали, фалафели (кюфтета от нахут) в дена варива или във деня за въглехидрати?
Видях във предните теми, че има лек спор по въпроса.
След като семената са почти на брашно, би трябвало да е във въглехидратния ден, нали?

Благодаря Ви предварително и хубав ден!

# 688
Здравейте!
 Боби  bouquet  Hug  Heart Eyes  newsm10  СУПЕР СИ!!! И Много ти благодаря за стимула, защото и аз съм от тези несвалящите вече 1 месец близо. Но колкото и нескромно да звучи виждам, че съм се повталила - единия панталон го свалям без да го разкопчавам, като това започна да се случва последните 10-тина дни. А като виждам разликата при теб вече няма и да мрънкам, карам си режима, пък килцата като решат ще паднат.
В-90 овации за теб  bouquet Изглеждаш чудесно и резултата до тук ти е страхотен.
Аз днес съм на белтъци.
З - 1 ябълка
О - малко скариди и много салата и печени чушки.
В - миди и пак салата
Трябва да си адаптирам менюто към постите, защото от петък и те започват. Но Слава Богу вече имам опит в съчетаването на пости и 90 ДД.
Успешен ден!!!

# 689
  • Targovishte
Здравейте бандата!
Браво на всички за резултатите. Тези които нямат - още малко инат и нещата ще се случат. (вижте кой го казва - най-голямото мрънкало в темата)
Днес обаче няма да мрънкам. Нещо става с мене, май това тяло вече не го познавам  newsm78 Представяте ли си мъж, който качва след плодов ден и.... смъква след месо  #Crazy Да, СМЪКВА. Тази сутрин при Кантарев шах и мат - МИНУС КИЛО И СТО. Точно 90.000 кг. Три пъти се качвах и слизах от кантара после малко го попреместих  - и пак същите показания. Е как е възможно това  newsm78 Естествено че ми харесва, но и малко ми е тревожно...
Днес ВАРИВА
З- ябълка - имам нова доставка от село и ще ям ябълки до.... като свят светува
О - чист ориз и салата зеле
В - същото, но ориза на половина. И люти чушки.

След като видях снимката на В-90 порових в нета и намерих едни упражнения във вибокса. По осем минути са. Ще се навия да ги почна, но не знам в кое време ще е по-добре - 23.30 или в 5.00 часа. Това ми са вариантите само  Thinking Уж са за стягане на корема, ама не знам колко време ще трябва да мине, докато се махне този стомах. Мисля че си е чиста кожа след свалянето, но може и сланинка да си е. Най-късно от 20-ти ще ги почна пък да видим...

Айде стига съм спамил, млъквам. Приятен ден на всички   bouquet Peace

Общи условия

Активация на акаунт